Skip to Content

7 Subtiele Tekenen Dat Je Ex Na De Breuk Echt Kapot Is Van Verdriet

7 Subtiele Tekenen Dat Je Ex Na De Breuk Echt Kapot Is Van Verdriet

Uit elkaar gaan is nooit makkelijk en het maakt ons altijd in de war. Het is meestal iets dat ons tot in onze kern pijn doet en we hebben dan wat tijd nodig om weer op de been te komen. Direct na de breuk, heb je pijn voor het bekende en je hunkert naar je ex, en dat is normaal.

Maar na een tijdje ga je verder. Sommigen hebben meer tijd nodig dan anderen, maar uiteindelijk kom je er weer boven op. Je begint weer uit te gaan, misschien ga je zelfs weer daten. Alle dingen die je vroeger deed toen je vrijgezel was, worden weer super interessant.

Maar er zit je iets dwars, toch? Laten we eerlijk zijn, je zou hier niet zijn als je nu niet aan je ex had gedacht.

Heb je gezien dat hij zich na de breuk vreemd gedroeg? Het is normaal dat je om hem geeft, want hij was iemand die belangrijk in je leven was. Denk je dat hij kapot is van verdriet?

Hier zijn een aantal subtiele, maar duidelijke tekenen dat je ex na de breuk echt kapot is van verdriet.

1. Hij blijft vrijgezel

7 Subtiele Tekenen Dat Je Ex Na De Breuk Echt Kapot Is Van Verdriet

Het eerste en meest voor de hand liggende teken is dat hij vrijgezel blijft. Hoe lang het ook geleden is dat jullie je relatie hebben beëindigd, je ex is nog steeds vrijgezel. Hij is gestopt met naar het lokale café te gaan waar hij vaste klant was, en hij gaat niet eens meer met zijn vrienden uit.

Soms lijkt het alsof hij van de aardbodem is verdwenen. Hij heeft geen interesse om met iemand uit te gaan en vermijdt het bewust om gekoppeld te worden.

Ja, dit betekent dat je ex echt een kapot is van verdriet en dat hij meer tijd nodig heeft om te genezen. Het is een van de sterkste tekenen dat hij nog niet over je heen is.

2. Hij blijft steeds alle goede herinneringen naar boven halen die jullie hebben gedeeld

Verzint hij excuses om je te zien? Vraagt hij steeds naar je? En wanneer je hem ziet, praat hij altijd over alle goede herinneringen die jullie samen hebben gedeeld. Het lijkt bijna alsof hij in het verleden vastzit en weigert verder te gaan.

Hij appt je constant en belt je zelfs om je iets te vertellen wat hij zich herinnert. Misschien belde hij je gewoon om je eraan te herinneren hoe jullie op die mooie date gingen voor jullie trouwdag en hoe zijn mond openviel toen hij je in die figuur omhelzende rode jurk zag?

Hij is echt kapot van verdriet en mist duidelijk wat jij had.

3. Hij houdt zich aan je spullen vast

7 Subtiele Tekenen Dat Je Ex Na De Breuk Echt Kapot Is Van Verdriet

Vindt hij steeds rare excuses als je wat dingen bij hem op wil halen die je bij hem hebt laten liggen? Of neemt hij misschien nooit op? Misschien wil hij dat je hem blijft bellen, zodat je niet op de juiste manier verder kunt.

Het is heel goed mogelijk dat je ex aan je spullen vasthoudt en het echt moeilijk heeft om items los te laten die hem aan alle mooie dingen herinneren die jullie samen hebben gedeeld toen jullie aan het daten waren. In dat geval is het duidelijk dat hij zonder jou aan het lijden is.

4. Hij pikt slechte gewoonten op die niets voor hem zijn

Hij is na de breuk een feestbeest geworden en heeft slechte gewoontes opgepikt die hij zwoer nooit te doen. Is hij nu in clubs aan het zuipen en vechten? Vreemd, hè?

Hij heeft liever een avontuurtje en wordt dronken dan dat hij zijn gevoelens onder ogen ziet. Als hij dronken is en je belt of het voortdurend over de wat-als heeft, dan heeft hij duidelijk pijn en is hij niet eens in de buurt van het verdergaan.

5. Zijn vrienden nemen contact met je op

7 Subtiele Tekenen Dat Je Ex Na De Breuk Echt Kapot Is Van Verdriet

Proberen zijn vrienden je te bereiken, zelfs degenen die je nauwelijks gesproken hebt? Vertellen ze je dat ze zien dat hij niet zijn gebruikelijke zelf is, en dat hij de beste versie van zichzelf was toen jullie twee samen waren?

Misschien vraagt hij zelfs aan jullie gemeenschappelijke vrienden hoe alles in jou leven gaat, en of je hem ook mist. Als dat zo is, probeert hij daar troost in te vinden.

Jou contacteren is waarschijnlijk het laatste wat op de to-do lijst van zijn vrienden staat, maar ze willen loyaal aan hem blijven. Hun maatje lijdt echt, dus ze moeten wat grenzen overschrijden.

6. Hij doet geen moeite voor zijn uiterlijk

Lijkt het alsof hij is aangekomen of afgevallen (maar op een slechte manier)? Hij let niet meer op z’n uiterlijk. Het kan hem niet schelen of zijn haar te lang is of dat zijn baard niet verzorgd is. Hij heeft iemand verloren van wie hij hield en hij is er kapot van.

Voedsel kan een coping mechanisme zijn geworden dat hij je kwijt is, of hij kan het volledig vermijden, omdat niets er echt meer toe doet.

7. Hij zegt openlijk dat hij zich ellendig voelt

7 Subtiele Tekenen Dat Je Ex Na De Breuk Echt Kapot Is Van Verdriet

Last but not least zegt hij openlijk dat hij zich ellendig voelt. We kunnen deze niet eens als een subtiel teken beschouwen, maar als hij dit overal zegt waar hij heen gaat, maar niet rechtstreeks tegen jou, dan ja, is het een subtiel teken dat je ex kapot is van verdriet.

Hij blijft maar om afsluiting vragen die hij bidt dat hij nooit zal krijgen, en hij blijft maar aan zijn vrienden en familie herhalen dat hij het perfecte meisje is verloren.

Hoewel dit misschien waar is, moet je goed nadenken over wat je hierna wilt doen. Hij is nu waarschijnlijk te verbrijzeld, maar misschien speelt je ex gewoon spelletjes en wil hij je terugwinnen om zijn ego een boost te geven.

Wat je ook besluit te doen, neem alles in overweging, inclusief de redenen waarom jullie uit elkaar zijn gegaan, voordat je een beslissing neemt. Veel succes!

PinFlight Image