Skip to Content

8 Dingen Die Een Meisje Niet Van Een Partner Wil

8 Dingen Die Een Meisje Niet Van Een Partner Wil

Als we aan relaties denken, dan denken we meestal aan de mooie kant ervan. Spannende dates, in de regen kussen, sneeuwengelen maken en samen je toekomst plannen. We denken aan alle dingen die we nodig hebben en van onze partners willen, maar we denken zelden aan die dingen die we niet van een partner willen.

Ja, relaties zijn echt prachtig en als we de juiste partner vinden, voelt het alsof we in het beste sprookje ooit geschreven leven.

Maar soms heeft God andere plannen met ons en stuurt Hij de verkeerde persoon onze kant op. Hij wil dat we iets nieuws leren dat ons zal helpen de mensen te herkennen die onze tijd waard zijn. Maar om dat te doen, moeten we degenen herkennen die geen goede keuze zijn.

8 dingen die je niet van een partner wil

Hieronder zie je een lijst met 8 dingen die je niet van een partner wil ervaren. Als je er een herkent, dan betekent het dat je met de verkeerde persoon bent. Laten we ze samen bekijken!

1. Weinig tijd samen doorbrengen

8 Dingen Die Een Meisje Niet Van Een Partner Wil

Voel je je constant eenzaam? Hoe vaak zie je je partner? Heeft hij het constant druk als je hem vertelt dat je een date wilt plannen? Of misschien vertelde je hem over deze dingen en had hij naar je gesnauwd en tegen je gezegd dat hij een drukke man is die niet elke dag tijd voor je heeft.

Deze woorden maakten je verdrietig, maar je probeerde het te begrijpen. Je gaf jezelf zelfs de schuld dat je niet meer verplichtingen had die je bezig hielden. Maar dat is niet waar! Het is niet jouw schuld.

Degenen die echt om je geven, zullen altijd wat tijd vinden om je te zien. Je partner zou degene moeten zijn die het meest om je geeft en hij zou de eerste moeten zijn die naar je toe komt als je je eenzaam voelt.

2. Controle

Misschien wil je partner altijd controle hebben over wat je doet. Hij zegt dat hij alleen wil wat het beste voor je is, terwijl hij in feite niet kan verdragen dat je je eigen leven hebt. Hij is te jaloers en hij wil weten wat je doet, met wie je praat en zelfs met je collega’s van het werk.

Natuurlijk moet je iets over de plannen van je partner weten voor vandaag, maar als hij elk klein detail van je leven wil weten, dan is dat een rode vlag!

3. Slechte communicatie

8 Dingen Die Een Meisje Niet Van Een Partner Wil

Als je een gelukkige en gezonde relatie wilt, dan moeten jullie geweldige communicatie hebben. Als je partner altijd de problemen negeert die je hem noemt. Of hij niet veel tijd spendeert om met je te praten, en jij je er druk over maakt, dan betekent het dat jullie niet goed voor elkaar zijn.

Stel je je relatie in de toekomst voor en de stress die bij het huwelijk, kinderen en werk komt kijken. Als je nu geen goed gesprek kunt hebben, dan zul je het dan ook niet hebben.

4. Het gevoel niet ondersteund te worden

Onze partner zou onze grootste fan moeten zijn. Iemand die in ons gelooft en die ons steunt, hoe moeilijk het ook is om onze doelen te bereiken. Die persoon moet onze hand vasthouden en ons helpen gemotiveerd te blijven, omdat ze weten waartoe we in staat zijn.

Als je het gevoel hebt dat je partner je nooit steunt of geen aandacht aan de dingen besteedt waar je van houdt en waar je meestal over praat. Dan moet je overwegen die relatie achter je te laten.

5. Je dromen opgeven

8 Dingen Die Een Meisje Niet Van Een Partner Wil

En wat er gebeurt als je met een niet-ondersteunend persoon uitgaat, is meestal dat je je dromen, plannen en doelen opgeeft. Er is geen enkele persoon in deze wereld die je iets zou moeten laten opgeven wat je echt wilt, vooral niet de persoon met wie je een relatie hebt.

Zoals ik al zei, de juiste zal je steunen en je helpen om de meeste van je dromen uit te laten komen. En niet om ze te begraven en er nooit meer naar om te kijken.

6. Het contact verliezen met mensen van wie je houdt

Een ander ding dat meestal gebeurt als je uitgaat met een lopende rode vlag is dat je het contact verliest met een aantal van de mensen van wie je houdt. Het is meestal iemand waar je partner zich door bedreigd voelt. Maar soms kan het ook je familie zijn, vooral als ze niet echt de grootste fans zijn van de persoon die je hebt gekozen.

Maar onthoud altijd dat je een volwassene bent die kan kiezen met welke mensen je om wil gaan. Als de persoon met wie je uitgaat er iets op tegen heeft, praat dan met ze of stel voor om ze aan die mensen voor te stellen.

7. Gedwongen worden om te veranderen

8 Dingen Die Een Meisje Niet Van Een Partner Wil

Je zielsverwant zou nooit proberen om je te veranderen. Omdat er iemand in de wereld is die van je zal houden zoals je bent. Iemand die verliefd zal worden op je perfecties, maar ook op elke kleine onvolmaaktheid die je hebt.

Als je partner je vaak vraagt om iets aan jezelf te veranderen, dan betekent dit alleen dat dat niet je zielsverwant is. Het is gewoon iemand die je vorm wil geven zoals hij dat wil. Laat niemand je dat aandoen. Je bent perfect zoals je bent en iemand zal dat herkennen!

8. Constante kritiek

En natuurlijk, nog iets wat je zeker niet nodig hebt van je partner is constante kritiek. Als de persoon met wie je uitgaat altijd iets te zeggen heeft over je werk, de taart die je hebt gemaakt, de liedjes waar je naar luistert, de manier waarop je je kleedt of zelfs de manier waarop je in je auto rijdt. Dan verdien je het om iemand te vinden die beter voor je is.

Je verdient het om de persoon te vinden die je zal bekritiseren als je een grote fout maakt. Maar hij zal ook je grootste steun zijn als het om al het andere gaat. Neem geen genoegen met minder!

Nu we deze 8 dingen hebben gezien die je zeker niet nodig hebt van een partner, kun je gerust wat tijd nemen. Probeer uit te zoeken of je je in je relatie zo voelt. Als dat zo is, dan betekent het waarschijnlijk dat jullie twee niet voor elkaar bestemd zijn.

Ik weet dat het eng klinkt, maar ik beloof dat het alleen maar een positieve verandering in je leven kan brengen. Ga een eerlijk gesprek aan met je partner en vertel hem alles wat je dwarszit. Als hij je negeert en alles hetzelfde blijft, dan betekent het dat je moet vertrekken.

Wees niet bang voor verandering, vooral niet wanneer het betekent dat je de kans krijgt om eindelijk je soulmate te vinden. Geluk wacht op je, schiet op!