Skip to Content

6 Kerels Onthullen De Normen Waarom Ze Een Meisje ‘Gek’ Noemde

6 Kerels Onthullen De Normen Waarom Ze Een Meisje ‘Gek’ Noemde

Als je je ooit hebt afgevraagd wat een man triggert om te denken dat een meisje gek is, dan ben je op de juiste plek. Nu stel ik voor dat je “Sweet but Psycho” van Ava Max afspeelt om in de stemming te komen. Daarna wordt het nog leuker om deze bekentenissen te lezen.

Ik beloof je dat je een echte traktatie gaat krijgen. Een aantal van de dingen die deze jongens hebben gezegd kunnen je echt verrassen! Dus ik wil je niet langer laten wachten. Laten we eens kijken wat ze te zeggen hebben.

Dit is de reden dat ik mijn meisje een gek noemde

1. “Je bent alleen van mij”

“We hadden 3 maanden verkering en ze was het liefste meisje ooit. Een beetje jaloers, maar op een leuke manier als je begrijpt wat ik bedoel. Ze vroeg me waar ik was of met wie ik was, maar ze was nooit zo een gek meisje.

Of dat dacht ik tenminste. Maar op een dag veranderde ze volledig. Ik denk niet dat ik ooit zal weten wat er is gebeurd, maar ze werd gewoon gek en ze begon dingen te zeggen als, “Je bent alleen van mij, waarom ga je zonder mij uit?,” en “Je vrienden verdienen je niet!” of “Waarom kan ik niet mee?”

Daarna escaleerde het en dwong ze me letterlijk om thuis te blijven! Ik zweer het, ze werd plotseling één van die gestoorde meisjes die je in films ziet. Ja, degene die je alleen voor zichzelf wil hebben en je je vrienden en familie niet laat zien.

Gelukkig zijn we uit elkaar gegaan voordat ik gek werd!”

Dylan, 19

2. “Kijk eens naar Hannahs vriendje”

“Aan het begin van mijn tweede jaar begon ik met een meisje uit te gaan. Laten we zeggen dat haar naam Layla was. We zaten al in dezelfde vriendengroep en ik mocht haar graag. Dus toen ik een paar signalen van haar oppikte, besloot ik een zet te doen.

En ik had gelijk, zij vond mij ook leuk. Ze was slim, mooi en grappig, en ze motiveerde me altijd om harder te werken. In het begin was het geweldig, maar toen ging ze te ver en sloeg ze door en begon ze me met alle jongens in ons leven te vergelijken.

Ze zei altijd dingen als “Kijk eens naar Hannahs vriendje, hij haalt geweldige cijfers, maar hij werkt ook. Waarom zoek jij geen baan?” of “Ze hebben net een nieuwe auto gekocht en jij bent blij omdat je een nieuwe telefoon hebt? Neem geen genoegen met kleine dromen!”

Toen wist ik dat ze naar relaties keek alsof ze een soort concurrentie waren. En dat is een gekke benadering waar ik zeker nooit klaar voor zou zijn.”

Jared, 25

3. Ze was zo’n dramakoningin

“Luister, we zijn allemaal van tijd tot tijd dramakoninginnen. Maar wat dit meisje met onze relatie deed was meer dan gek.

We hadden samen een perfect leven. Ja, ze had de gewoonte om te overdrijven, maar het ging goed tussen ons. Tenminste voor een tijdje. Toen werd het ondraaglijk en herkende ik de vrouw niet meer met wie ik zou gaan trouwen.

Ze schreeuwde letterlijk tegen me om de meest domme redenen, zoals haar niet meenemen naar de sportschool, hoewel ze nooit had gezegd dat ze van plan was om te gaan. Dan zei ze dat ik helemaal niet van haar hield, want als dat zo was, dan zou ik haar naar haar plannen vragen.

Wat ik ook voor haar deed, ze zou altijd een fout vinden en het 25 keer dramatischer maken. Ik kon het niet meer, dus gingen we uiteindelijk uit elkaar. En daarna vertelde ze iedereen dat ik haar bedrogen had… Ik was niet verrast om dat te horen.

Dus als je geïnteresseerd bent om te zien hoe een gekke meid zich gedraagt, lees dan mijn bekentenis nog een keer.”

Gabriel, 31

4. Soms herkende ik haar amper

“Ik ging met een meisje uit dat altijd al een beetje anders was. Ze had haar eigen stijl, las vreemde boeken en keek films waar niemand ooit van had gehoord. Maar dat waren juist enkele van de eigenschappen waardoor ik haar leuk vond. Ze was uniek en ze gaf niets om andermans mening.

Echter, tijdens die 5 maanden dat we samen waren, heeft ze haar haarkleur 7 keer veranderd en haar kledingstijl nog vaker. Soms herkende ik mijn eigen vriendin amper. Toen bedacht ik me dat dat soort gedrag een beetje te gek voor me was.”

Kyle, 23

5. Zij was altijd het slachtoffer

“Oké, luister naar me. Het slachtoffer spelen is voor een meisje dat gek is een gemakkelijke taak. Wat ze ook verkeerd doet, ze zal altijd een manier vinden dat jij je er schuldig over zal voelen.

Bijvoorbeeld, op een dag was mijn ex-vriendin voor haar examen gezakt en gaf ze mij de schuld! Waarom? Omdat ik haar niet genoeg had gemotiveerd om te studeren en dat examen te halen. Voor de goede orde, ik heb dagen bij haar thuis doorgebracht om haar te helpen aantekeningen te maken.”

Cal, 20

6. Ik had geen tijd voor mezelf

“Ik geloof echt dat twee mensen van 27 volwassen zijn. Maar mijn ex-vriendin zag het duidelijk niet zo.

Ze belde en appte me constant, waar ik ook was. Ze bracht me zelfs in een aantal behoorlijk ongemakkelijke situaties toen mijn telefoon drie keer overging tijdens onze maandelijkse vergadering op het werk. Het stond op stil, maar mensen merkten nog steeds dat mijn horloge oproepen detecteerde.

Het ergste is dat ze zich nooit realiseerde waarom dat soort gedrag verkeerd was. Wij zijn volwassenen die verplichtingen hebben en we hebben ook allemaal wat tijd voor onszelf nodig. Maar mijn gekke ex was duidelijk te onvolwassen om het uit te vogelen. Of op zijn minst te egoïstisch.”

Sebastian, 27

Wat denk jij hiervan? Zou je zeggen dat deze kerels inderdaad gekke meisjes hebben gehad of dat ze een beetje te streng waren?

Ik denk dat de dingen die deze meisjes hebben gedaan nogal grote rode vlaggen zijn en ik ben blij dat deze mannen ze hebben opgemerkt. Maar laat ons jouw mening weten!