Skip to Content

8 Veelbetekenende Tekenen Dat Hij Op Het Punt Staat Het Met Je Uit Te Maken

8 Veelbetekenende Tekenen Dat Hij Op Het Punt Staat Het Met Je Uit Te Maken

Niemand vindt het leuk om een gebroken hart te hebben en verlaten te worden, maar dat soort dingen kunnen gebeuren als je niet bij de juiste persoon bent.

Soms doen mensen alles wat in hun macht ligt om een relatie te laten werken, maar als je niet met de Ware Jakob uitgaat, dan is al je inspanning tevergeefs.

Hij zal het vroeg of laat met je uit maken en je met een gebroken hart achterlaten. Om dat te voorkomen, zijn hier enkele bewezen tekenen die je zullen helpen om te zien wat er in zijn hoofd gebeurt.

Deze tekenen zullen je niet helpen om in een gelukkige relatie te blijven, maar ze zullen je zeker van de bijna gelukkige relatie redden. Lees dus verder!

8 tekenen dat hij op het punt staat het met je uit te maken

8 Veelbetekenende Tekenen Dat Hij Op Het Punt Staat Het Met Je Uit Te Maken

1. Hij is niet zoals voorheen intiem met je

Als een man eraan denkt om het uit te maken met een meisje, dan is seks het laatste waar hij aan zal denken. Daarom zal hij afstandelijk zijn en alleen met je praten als je hem iets vraagt.

Een man als deze zal nooit seks beginnen. En als hij dat wel doet, dan zal het zijn omdat jij het wilde. Hij heeft al een beslissing genomen en het is slechts een kwestie van tijd wanneer je zijn ex zult zijn.

2. Hij staat op het punt het met je uit te maken als jullie de hele tijd ruzie hebben

Alles wat je doet, is verkeerd en alles wat hij doet, is ook verkeerd. Het lijkt erop dat jullie twee de middenweg niet kunnen vinden. En dat jullie de laatste tijd zijn vergeten om als beschaafde mensen te praten.

Het enige wat jullie doen, is ruzie maken en je kunt er niets aan doen. Misschien is het tijd om te overwegen om wat tijd alleen te nemen om je gedachten op een rijtje te krijgen, toch?

3. Hij lijkt niet geïnteresseerd te zijn

Je man is niet meer zoals hij was en daar ben je niet blij mee. Je voelt je niet speciaal als je hem over je succes op het werk verteld, omdat hij alleen maar met zijn hoofd knikt.

Geen woorden van steun, geen knuffels en geen euforie voor je. Gewoon een koude man die op de bank zit en naar zijn telefoonscherm staart.

Als je ziet dat zijn mobiele telefoon belangrijker is dan jij die praat, dan moet je een serieus gesprek met hem voeren.

Dat is niet de manier om een vrouw van wie je houdt te behandelen. En voor het geval hij het vergeten is, moet je hem daar aan herinneren!

4. Dingen die hem voorheen dwarszaten, bestaan niet meer

Weet je nog hoe je man helemaal in paniek raakte als je die strakke jurken en hoge hakken droeg? Ik bedoel, meisje, je was gekleed om te doden en dat vrat hem op. Maar nu, als hij je helemaal opgetut ziet, lijkt het alsof hij je gewoon negeert.

En je begrijpt niet hoe hij op zo’n korte termijn kan veranderen van iemand die om iemand geeft in iemand die het niets kan schelen. Als ik jou was, dan zou ik voorzichtig zijn, want zo’n man is zeker iets slechts van plan.

5. Hij heeft plannen waar jij niet bij betrokken bent

Je kunt zien dat je man niet dezelfde persoon is als voorheen. Nu praat hij niet zo veel met je, je vrijt niet met hem. En hij heeft je zeker uit zijn toekomstplannen gehaald.

Je hoort hem over een avondje uit met vrienden praten. Hij vraagt je echter nooit om met hem mee te gaan. Hij is mysterieus en hij vertelt je niets over zijn leven.

Je moet weten dat dit een enorme rode vlag is, dat er iets niet klopt. En dat hij serieus overweegt om het met je uit te maken.

6. Jullie communiceren niet zoals voorheen

Je kunt je niet herinneren wanneer jullie voor het laatst normaal hebben gecommuniceerd. Het enige waar je het over hebt, is wat je gaat eten en wie er ‘s ochtends als eerste gaat douchen.

Je deelt je gevoelens of emoties niet en er is geen diepgaand gesprek meer. Als dit het geval is in jullie relatie, dan stel ik voor dat je iets verandert, omdat het op deze manier niet lang meer zal werken. Het is slechts een kwestie van tijd voordat je een van die hartverscheurende uit elkaar gaan berichtjes van hem ontvangt.

7. Hij staat op het punt het met je uit te maken als hij niet meer zegt dat hij van je houdt

8 Veelbetekenende Tekenen Dat Hij Op Het Punt Staat Het Met Je Uit Te Maken

Het is een tijdje geleden dat hij je heeft verteld dat hij van je houdt. En je mist die woorden een beetje. Net als elke andere vrouw wil je je speciaal voelen bij je man. En de beste manier om je zo te voelen is om die 4 hemelse, mooie woorden te horen.

Als je jezelf in mijn zinnen herkent, dan raad ik je aan om openlijk met je partner te gaan praten, want er klopt absoluut iets niet.

8. Je hebt constant het gevoel dat er iets mis is

Ken je dat gevoel wanneer je denkt dat er iets niet klopt, zelfs als je geen geldige redenen hebt om zo te denken? Nou, deze keer heb je een geldige reden. En het schreeuwt dat jij het uit moet maken voordat hij het doet.

Vrouwen hebben een zesde zintuig en niemand kan ons ervan overtuigen dat er niets aan de hand is, als we het gevoel hebben dat dat wel zo is. Laat hem je dus niet aan het lijntje houden en maak het zo snel mogelijk uit.

Je verdient geen man die niet klaar is om je volledig te accepteren. Degene die dat zal doen, zal er nooit aan denken om je te verlaten!