Skip to Content

10 Geheime Tekenen Dat Hij Je Terug Wil (Maar Het Niet Wil Toegeven)

10 Geheime Tekenen Dat Hij Je Terug Wil (Maar Het Niet Wil Toegeven)

Zou het niet gemakkelijker zijn om de subtiele tekenen te herkennen dat hij je onmiddellijk terug wil?

We hebben het allemaal meegemaakt. We hebben allemaal in de telefoon geschreeuwd en midden in de nacht eindeloze appjes gestuurd. En we hebben onszelf allemaal in slaap gehuild met de vraag waarom dit ons is overkomen.

Dus na liters ijs of welk gif je ook neemt als je troost nodig hebt, heb je je gerealiseerd dat je het in je eentje prima zult redden.

Je hebt geen man nodig om gelukkig te zijn. En dan ineens… wil je ex-vriendje je terug.

Wat moet je nu doen?

10 Geheime Tekenen Dat Hij Je Terug Wil (Maar Het Niet Wil Toegeven)

Je zit tenslotte niet meer op de middelbare school en je bent het zat om mindgames te spelen.

Je wilt weten waar je aan toe bent en of je je ex-vriendje wel of niet terug kunt krijgen.

Moet je meteen op springen en hem met open armen terugnemen of moet je hem vertellen dat hij naar de hel kan lopen, dat hij zijn kans heeft gehad en die heeft verpest?

Misschien moet je eerst de echte redenen bepalen waarom hij voor de tweede keer weer bij je wil zijn. En waarom hij het niet wil toegeven.

Om te zien of de tekenen dat hij je terug wil, maar niet wil toegeven echt waar zijn, moet je zien of er tekenen zijn dat hij echt van je houdt of dat hij je om een andere reden gebruikt.

Is hij serieus over je? Of zal hij je nog een keer pijn doen?

Misschien probeert hij gewoon een punt te bewijzen en iedereen, inclusief zichzelf, te laten zien dat hij zijn ex-vriendin terug kan krijgen wanneer hij maar wil.

Of hij probeert zijn gebroken ego te genezen en heeft hij jouw geruststelling nodig dat hij nog steeds belangrijk voor iemand is.

Of hij realiseerde zich gewoon dat jij de enige vrouw bent van wie hij ooit echt zou kunnen houden.

Misschien heeft hij je leren waarderen nu hij je kwijt is. En is hij er klaar voor om alles te doen wat hij kan om je terug te krijgen.

Als dit de dilemma’s zijn die door je hoofd zijn gegaan, dan zijn wij er om je te helpen.

Kijk bovenal naar deze tekenen dat hij je terug wil. En bevestig dan alles door naar 5 tekenen van zijn ware liefde voor jou te kijken.

10 tekenen dat hij je terug wil, maar dat hij bang is

Hij probeert je te snel te vergeten

Niemand kan binnen een paar dagen over een breuk heenkomen en in een nieuwe relatie stappen. Het is eigenlijk een lang en pijnlijk proces.

Zelfs als je ex niet van je hield, zou het niet zo gemakkelijk moeten zijn om met de snelheid van het licht verder te gaan en zomaar een nieuwe vriendin te hebben.

Dit alles betekent dat hij eigenlijk op de rebound zit. En dat hij zichzelf bedriegt met pogingen om zo snel mogelijk over je heen te komen.

Dus in plaats van dat je jaloers bent op het feit dat hij tijd met andere vrouwen doorbrengt en omdat hij zo snel verder is gegaan, onthoud dan dat dit gedrag slechts een subtiel teken is dat hij echte gevoelens voor je had en dat hij wil dat ze zo snel mogelijk verdwijnen.

Liefde is echt ingewikkeld. Relaties zijn erg gecompliceerde dingen.

Je kunt niet zomaar uit elkaar gaan en hopen dat de pijn binnen enkele seconden verdwijnt. Alsof je er een pleister hebt afgetrokken, omdat dat niet het geval is.

Zo werken de dingen niet. Je moet huilen, je moet je leven een tijdje haten en dan moet je het eindelijk accepteren.

Dus als je hem ziet feesten en uitgaan met andere vrouwen en hem hoort roepen dat hij in orde is en over je heen is, dan is hij dat niet.

Hij is wanhopig en het heeft eigenlijk met het feit te maken dat hij een grote fout heeft gemaakt.

Hij heeft nog steeds contact met je familie

10 Geheime Tekenen Dat Hij Je Terug Wil (Maar Het Niet Wil Toegeven)

Oké, we weten allemaal dat je je partner kiest, maar je kiest hun familie niet.

Familie hoort erbij en als je van die persoon houdt, dan moet je zijn familie accepteren. En leren om van hen te houden, wat er ook gebeurt.

Nu hebben sommigen het geluk om supercoole familieleden te hebben, maar anderen niet.

Het is echter één ding om met hen in contact te blijven, maar het is iets heel anders om een deel van hun leven te blijven.

En dit is precies wat je ex doet; hij blijft met je familie en vrienden omgaan. Onder het mom dat hij het niet met hen heeft uitgemaakt zoals hij met jou heeft gedaan.

Dit zijn natuurlijk allemaal leugens, omdat hij ze waarschijnlijk gebruikt om dicht bij je te blijven.

Als je ex nog steeds contact met je familie heeft en dat niet hoeft te hebben, dan is dat een duidelijk teken dat hij je nog steeds leuk vindt en je terug wil. Hoewel het erop lijkt dat hij het om de een of andere reden niet zal toegeven.

Hij vraagt jullie gemeenschappelijke vrienden naar je

Als je een relatie hebt gehad die lang heeft geduurd, dan heb je waarschijnlijk een aantal wederzijdse vrienden of zijn vrienden die ook jouw vrienden werden en jouw vrienden die zijn vrienden werden.

Nu bevinden deze vrienden zich niet in een comfortabele situatie. Vooral niet als jij en je ex niet op een vriendschappelijke manier uit elkaar zijn gegaan.

In dit geval moeten ze meestal partij kiezen, maar er zijn mensen die in het midden blijven hangen, wat er ook gebeurt.

Deze vrienden zijn de meest voorkomende doelen van een ex die terug wil naar de persoon met wie ze het hebben uitgemaakt. En dit is ook de tactiek die je ex gebruikt om je weer een deel van zijn leven te maken.

Hij zal waarschijnlijk naar je vragen, wat je hebt gedaan en of je iemand ziet.

Je ex zal een enorme interesse in je leven tonen, omdat hij er spijt van heeft dat hij er geen deel meer van uitmaakt en hij je heel graag terug wil.

Als hij je terug wil dan stuurt hij je appjes

Een ander duidelijk teken dat je ex je mist, is het feit dat hij je uit het niets appjes blijft sturen en je belt.

Hij stuurt je berichtjes om te zien of het goed met je gaat, alsof hij goede vrienden met je wil zijn. Ondanks het feit dat jullie geen relatie meer hebben.

Hij wil je niet onder druk zetten om met hem te praten, hij vraagt je ook niet naar je liefdesleven. In feite weet hij precies de juiste hoeveelheid berichtjes te sturen. De juiste hoeveelheid om niet te opdringerig te zijn, maar om hem in je achterhoofd te houden.

Eigenlijk wil hij zien hoe het met je gaat – of je je net zo ellendig voelt als hij. En als hij het voelt, dan zal hij proberen je terug te krijgen, omdat hij duidelijk een grote fout heeft gemaakt, maar het niet wil toegeven. Hij schaamt zich om een perfect meisje als jij los te hebben gelaten.

Hij praat over jullie relatie

Als je ex de goede oude tijd blijft noemen en hoeveel plezier jullie hebben gehad, dan is het meer dan duidelijk dat hij je mist.

De waarheid is dat de meesten van ons zich alleen de goede tijden herinneren nadat we het met iemand hebben uitgemaakt. Vooral nadat er enige tijd is verstreken.

Maar hij is expres gefixeerd op de goede tijden die jullie hebben gehad. Met de bedoeling je naar die mooie herinneringen terug te lokken.

Je weet echter dat het tijd kost om te vergeten wat er met jullie is gebeurd.

Het kost tijd om emotioneel te genezen en voorbij alle slechte dingen te kijken die je zijn overkomen. En dat doet hij ook.

Hij zal dus strategisch enige tijd wachten en dan terugkomen en over gelukkige herinneringen praten.

Als je nog steeds gevoelens voor hem hebt, geef hem dan nog een kans om zichzelf uit te leggen, want hij is duidelijk nog steeds gek op je.

Hij verandert ten goede

10 Geheime Tekenen Dat Hij Je Terug Wil (Maar Het Niet Wil Toegeven)

Je kunt niemand veranderen en dat is een feit. Ik bedoel, je kunt hun kern niet veranderen, wie ze diep van binnen echt zijn. Je kunt hun gedrag, reacties en de acties die iemand onderneemt veranderen. En je kunt ze laten zien dat hun gedrag niet in orde is.

Je kunt ze hun fouten laten zien en ze helpen eraan te werken. Het punt is dat het enige wat je kunt doen is hen laten zien waar ze fout zijn gegaan. En hun steun zijn als ze dingen goed willen maken.

Terwijl je aan het daten was, wilde je daarin slagen, maar hij wilde niet luisteren. Hij dacht dat er niets mis met hem was.

Maar nu heeft hij zich waarschijnlijk gerealiseerd dat je gelijk had en dat hij wil veranderen en groeien.

Hij wil van zijn fouten leren en zijn gedrag verbeteren. Dat zie je duidelijk aan de manier waarop hij zich nu gedraagt.

Dat betekent dat hij je woorden serieus nam en zichzelf wil verbeteren en je terug wil krijgen. Hij zal het alleen niet toegeven.

Hij wil je terug als hij je belt als hij dronken is

Een dronken geest spreekt met een nuchter hart. Dat is de absolute waarheid.

Als je onder invloed van alcohol bent, dan neemt je rationele geest een pauze. En komen alle dingen en gevoelens die je erin verbergt naar buiten.

Je geeft helemaal niets om de gevolgen van je woorden of daden. Je zult vrijwel alles zeggen wat in je hart en ziel zit.

Dus als hij dronken is en je belt en appt, zegt dat hij van je houdt en je terug wil, dan is dat waarschijnlijk omdat hij dat echt wil.

Hij schaamt zich echter te veel om je over zijn gevoelens te vertellen als hij nuchter is. En hij maakt van deze gelegenheid gebruik om dat te doen.

Aan de andere kant, doet hij het misschien expres. Er is een mogelijkheid dat hij je grenzen op deze manier op de proef stelt. Als je ermee instemt om hem terug te nemen, dan is dat goed voor hem, maar als je hem afwijst, dan zal hij beweren dat het gewoon de alcohol was die sprak.

Toch kan dit ook een lastige situatie zijn, omdat hij misschien gewoon met je naar bed wil. Dus, hoe kun je weten welke van deze twee situaties waar is?

Nou, als hij je de volgende dag terugbelt en zich schaamteloos verontschuldigt, dan weet je dat hij serieus was. Als je niet teruggebeld wordt, dan weet je dat hij je maar voor één ding nodig had – seks.

Hij is actief op social media

Als je in de datingwereld van tegenwoordig je ex terug wilt, let dan op zijn social media-activiteit. Dat kan je namelijk veel over de gevoelens van je ex-vriendje voor jou vertellen.

In deze situatie zijn er twee mogelijkheden: hij volgt je en vindt je foto’s leuk (maar niet op een griezelige manier). Hij doet helemaal het tegenovergestelde: hij plaatst te veel foto’s van zichzelf dat hij het naar zijn zin heeft en tijd doorbrengt met andere meisjes.

Het eerste scenario is zijn kalme en rationele manier om je te laten zien dat hij je nog steeds leuk vindt.

Als hij geen gevoelens voor je had, dan zou hij geen interesse in je foto’s of je social mediaprofielen hebben.

Het tweede scenario is zijn irrationele en vreemde manier om met de pijn van het verliezen van je om te gaan, maar het is ook een goed teken van zijn emoties.

Hij plaatst foto’s van hem die zwaar aan het feesten is en met verschillende vrouwen uitgaat.

Dit is zijn manier om je jaloers te maken. En zijn schreeuw om hulp, omdat hij zich realiseerde dat hij iets is kwijtgeraakt dat hij niet had moeten kwijtraken – jij.

Hij vermeldt jullie breuk

Een ander voor de hand liggend teken dat je ex je terug wil, is het feit dat hij over jullie breuk blijft praten. Alsof er nog steeds een aantal dingen zijn die moeten worden opgelost.

Misschien doet hij het uit het niets of heeft hij een heel nieuw scenario bedacht dat ertoe zal leiden dat jullie gaan praten over waarom jullie uit elkaar zijn gegaan.

Of hij gebruikt het als een excuus om de ‘geen contact‘ -regel te overtreden en om contact met je op te nemen, onder het voorwendsel dat hij afsluiting nodig heeft.

Hoe dan ook, hij heeft duidelijk een aantal onopgeloste problemen die hij graag zou willen oplossen.

Ik bedoel, waarom zou je zoiets delicaats en pijnlijks als een breuk ter sprake brengen als je er niet over wilt praten en het probeert op te lossen of gewoon afsluiting wilt krijgen?

Als hij het gesprek over de breuk ter sprake brengt, dan is dat waarschijnlijk omdat hij het wil oplossen, hoewel afsluiten even goed mogelijk is.

De beste manier om erachter te komen welke van de twee het is, is om het gesprek in de richting te laten gaan die hij wil.

Als hij spijt en verdriet uit, dan betekent dit dat hij je terug wil. Als hij gewoon feiten noemt en antwoorden zoekt, dan wil hij alleen maar afsluiting.

Hij wil dat jullie beste vrienden zijn

10 Geheime Tekenen Dat Hij Je Terug Wil (Maar Het Niet Wil Toegeven)

Denk er eens over na: wie wil er nou goede vrienden blijven met zijn ex? Wie wil er een constante herinnering dat jullie twee niet met elkaar konden opschieten en het enige wat je nog over hebt een mislukte relatie is?

Dit is echter precies wat je ex doet – hij blijft je uitnodigen voor koffie, stuurt je goedemorgen-appjes, geeft je advies… maar praat niet over verzoening en hij probeert je ook niet het hof te maken.

Hoewel je dit misschien als een echt teken ziet dat hij over je heen is, is het een feit dat deze man zo veel van je houdt dat hij bereid is om er alles aan te doen om je op de een of andere manier in zijn leven te houden.

Wat er ook tussen jullie twee gebeurt, hij zal er alles aan doen om zijn vriendschap met jou te behouden.

Hij zal met alles wat hij heeft proberen om je in zijn leven te houden. Zelfs als dat betekent dat hij in stilte zal lijden, omdat hij van je houdt, maar niet weet of je hem terug zult nemen.

Hij is de man die je terug wil, maar het niet wil toegeven.

5 tekenen dat hij echt van je houdt

Je kan aan de manier waarop hij naar je kijkt, zien dat hij je terug wil

Als je de dingen zorgvuldig observeert, dan kan de manier waarop je ex naar je kijkt een goed teken zijn dat hij terug in je leven wil kruipen.

Misschien slaagt hij er meestal in om zijn ware gevoelens te verbergen. Zodra hij je ziet, overweldigen de goede herinneringen hem en kan hij het niet helpen dat hij zich nostalgisch voelt.

Er is niemand voor hem, behalve jij. Als je een kamer vol mensen binnenkomt, dan zullen zijn ogen op jou gericht zijn en alleen op jou.

Als hij naar je kijkt, opent hij zijn hart volledig en laten zijn ogen zien hoe kwetsbaar hij eigenlijk is.

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid dat elke keer dat jullie elkaar tegenkomen hij wegkijkt en oogcontact vermijdt.

Als dit het geval is, dan is het duidelijk dat hij gekwetst is. En dat alleen al je gezicht zien, zijn emotionele pijn en verdriet verdiept.

Hij weet wat belangrijk voor je is

Een ander duidelijk teken dat je ex-vriendje je terug wil, is het feit dat hij details over je onthoudt. En de dingen waarvan hij weet dat ze belangrijk voor je zijn.

Hoewel jullie uit elkaar zijn, blijft je ex de geen contact regel trotseren en blijft hij je van tijd tot tijd appen en bellen. Meestal als er iets belangrijks is dat hij al weet.

Het is niet alleen dat hij je verjaardag of dat soort dingen nog steeds niet vergeten is. Deze man belt je ook om je eraan te herinneren dat je maanden geleden een doktersafspraak hebt gemaakt. Hij weet alles over die belangrijke gebeurtenis die je op het werk hebt. En hij wenst je een veilige reis voor de vakantie die je vorig jaar hebt geboekt.

Ook al zijn jullie uit elkaar, hij is nog steeds je steun met dingen die belangrijk voor je zijn.

Hij blijft zich als je beste vriend gedragen, ook al zijn jullie een tijdje geleden uit elkaar gegaan.

Je ziet het in het begin misschien niet, maar dit is een van de echte tekenen dat je ex je mist en voor de tweede keer deel van je leven wil uitmaken.

Als hij je terug wil, dan vraagt hij jouw mening

10 Geheime Tekenen Dat Hij Je Terug Wil (Maar Het Niet Wil Toegeven)

Nogmaals, zelfs nu jullie uit elkaar zijn, vraagt hij nog steeds om je mening en waardeert hij deze boven alles.

Hij wil dat je hem advies geeft over dingen waar hij niet mee om weet te gaan, omdat hij duidelijk gewend is om jou aan zijn zijde te hebben en hem te helpen.

Het ergste is dat deze man je zelfs om advies over zijn nieuwe vriendin of een nieuwe relatie vraagt.

Natuurlijk zie je dit in het begin als een duidelijk teken dat hij niet meer van je houdt en dat hij bezig is om verder te gaan.

Laten we echter eerlijk zijn en toegeven dat dit niet de echte reden is waarom hij contact met je opneemt. Ben jij inderdaad de enige naar wie hij kan gaan en wiens mening hij waardeert?

De waarheid is dat je ex je mist en je waarschijnlijk jaloers probeert te maken. Trouwens, hij ziet dat hij zich voor je openstelt als een manier om ook meer over jouw liefdesleven te weten te komen.

Hij probeert je aan het lachen te maken

Zelfs na al die tijd krijg je nog steeds af en toe een appje met iets grappigs dat hem is overkomen of een grap.

Dus, dit betekent dat je nog steeds in zijn hoofd zit. En dat hij waarschijnlijk nog steeds sterke gevoelens voor je heeft.

Hij heeft zelfs een onbedwingbare drang om kleine dingen met je te delen die hem vermaken.

Hij wil je dag opfleuren en denkt onbewust dat het zijn plicht is om je gelukkig te blijven maken.

En hij wil alleen het beste voor je

Misschien is dit de belangrijkste reden waarom hij het überhaupt met je heeft uitgemaakt.

Misschien heeft hij het gevoel dat hij niet goed genoeg voor je is. En omdat hij zoveel van je houdt, heeft hij geprobeerd om los te laten, omdat hij alleen het beste voor je wil.

Er is een mogelijkheid dat hij zag dat je geen plaats had voor zelfverbetering in je relatie en dat het beter voor je zou zijn om zijn ex-vriendin te worden.

Misschien realiseerde hij zich dat de liefde die jullie twee deelden niet genoeg was om in het echte leven als een stel te functioneren. En dat het beter zou zijn om goede vrienden te blijven en verder niets meer.

De volgende dag, nadat de goede herinneringen hem hadden verteerd en nadat hij zich realiseerde dat het verlaten van jou het ergste was wat hij ooit kon doen, kreeg hij echter berouw en nu wil hij een tweede kans.

Hij is geen manipulatieve, egoïstische klootzak die alleen voor zijn behoeften zorgt.

Misschien houdt hij echt, waanzinnig, diep van je. Dus liet hij je gaan en nu wil hij een tweede kans, maar wil hij het niet toegeven.

Als hij een aantal van deze sterke tekenen vertoont, dan kun je er zeker van zijn dat hij nog steeds van je houdt en je terug wil, maar het niet zal toegeven. Hij schaamt zich waarschijnlijk dat hij je überhaupt heeft laten gaan. Hij weet waarschijnlijk dat hij een fout heeft gemaakt. En hij denkt dat er geen kans is dat je hem terugneemt.