Skip to Content

9 Bewijzen Dat Je Man Een Goede Vader Is

9 Bewijzen Dat Je Man Een Goede Vader Is

Het is duidelijk dat hij een perfecte echtgenoot is, maar soms voelt het alsof er iets niet klopt. Als goede vader moet hij iets speciaals hebben dat kinderen gemakkelijk kunnen herkennen.

Als veel kinderen het leuk vonden om tijd met hem door te brengen, zelfs voordat je getrouwd was, hoef je je niet af te vragen of je man een goede vader is.

Mannen zijn druk bezig om voor hun gezin te zorgen. Vaderschap lijkt soms de laatste taak op hun lijst, maar is het echt waar? Als je worstelt met de gedachte dat je man misschien niet genoeg aandacht schenkt aan je kleine gezin, laat me je dan snel overtuigen van het tegenovergestelde.

1. Een goede vader zet de familie op de eerste plaats

9 Bewijzen Dat Je Man Een Goede Vader Is

Er zijn geen mitsen, enen of maren, je man stelt zijn gezin op de eerste plaats. Hij zorgt ervoor dat iedereen dat weet en respecteert. Genegenheid is iets dat van nature komt. Je kinderen gaan nooit naar bed zonder een goede nachtzoen op hun hoofd.

Hij zorgt voor het huishouden en beschermt jou en jullie kleine eenheid. Je voelt je veilig als hij in de buurt is en alsof niets je pijn kan doen. En als er onderweg wat obstakels opduiken, zorgt hij ervoor dat je er als gezin samen overheen gaat.

2. Hij maakt veel goede vader grappen en daar is hij trots op

Herinner je je de laatste keer dat je zei dat je honger had en hij iets antwoordde als “Aangenaam kennis te maken, ik ben Peter”? Of toen je hem uitriep omdat hij onvolwassen was en hij zei dat je zijn fort moest verlaten?

Hij heeft waarschijnlijk een heleboel goed vader grappen in zijn mouw en hij is supertrots op hen.

We weten allebei dat hij er alles aan zal doen om je te zien glimlachen en die schattige lach van je kleine engeltjes te horen. Dus de volgende keer dat je aan het dollen bent en hij je vraagt ​​of je hebt gehoord over dat nieuwe restaurant op de maan, zeg hem dan dat het eten daar geweldig is, maar dat er geen sfeer is.

Wees gerust dat hij net iets meer verliefd op je zal worden.

3. Hij is speels

Hij houdt ervan om plezier te hebben, vooral met jou en je kinderen. Zijn innerlijke kind komt altijd naar de oppervlakte wanneer hij een fort bouwt met je baby’s (je weet wel, degene waar hij je eerder uit schopte). Als je af en toe met een babystem tegen je engelen en tegen jou praat, moet je meteen glimlachen.

Zich voordoen als een kriebelmonster, meeliften op de rug, grappige kapsels maken – hij doet het allemaal met plezier! Hij zal degene zijn die vrijwillig je kinderen meeneemt naar het park, alleen omdat hij ook een zandkasteel wil bouwen!

4. Een goede vader is geduldig

Hij doet zijn best om te luisteren naar elk klein ding dat je kinderen zeggen en hij doet er alles aan om al hun wensen te vervullen. Je hebt hem nog nooit zijn stem tegen hen zien verheffen, ook al heb je dat vaak gewild. Het maakt niet uit dat uw kind die veiligheidsgordel een miljoen keer losmaakt, hij zal hem nog een keer vastmaken.

Hij heeft echt begrip en geduld voor hen en hij zal hetzelfde keer op keer herhalen totdat ze het uiteindelijk accepteren (en begrijpen). Het belangrijkste is dat hij altijd een stap terug doet om erachter te komen wat er aan de hand is. Hoe uitdagend de situatie ook is.

5. Een goede vader multitaskt vaak

9 Bewijzen Dat Je Man Een Goede Vader Is

En ik heb het niet alleen over het thuis afmaken van zijn werk en het kijken naar de avonturen van Manny, Sid en Diego met hen over zijn laptop. Hij multitaskt echt door het huis met klusjes en kinderen zonder ook maar een seconde te klagen.

Hij doet zijn uiterste best om je te helpen en een deel van de lasten van je schouders te nemen. Luiers verschonen is nooit een probleem, maar de lunch die hij begon te bereiden, moet je even verzorgen.

Hij is superman, vader, loodgieter, elektricien, chef-kok en de meest gepassioneerde minnaar – allemaal verpakt in één!

6. Hij voel gevoelens

Precies – hij is niet bang om te laten zien hoe hij zich voelt. Verdriet, frustratie of elke andere negatieve emotie is echt. Hij is niet bang om je kinderen zijn ware kant te laten zien en ook kwetsbaar voor hen te zijn. Op deze manier leert hij ze hoe ze zich moeten gedragen als ze opgroeien.

Hij zal er ook voor zorgen dat ze weten wat puur geluk is. Hij zal ze uitleggen dat ze bij elke stap respect verdienen. Natuurlijk faalt hij niet om hen te laten zien wat ware liefde is door van hen te houden en van de vrouw die hen naar deze wereld heeft gebracht.

7. Een goede vader ondersteunt je (op elke manier)

Of je het nu beseft of niet, hij is je grootste steun. Hij ondersteunt je carrièredoelen en je dromen, en hij doet er alles aan om je wensen te laten uitkomen. Het lijdt geen twijfel dat hij de hele tijd aan je zijde zal staan ​​terwijl je kinderen opvoedt.

Ouderschap is een zware taak en je bent er absoluut zeker van dat hij er altijd zal zijn om je te helpen de moeilijke beslissingen te nemen en de beslissingen te accepteren die je zonder hem hebt genomen. Hij zal je nooit de schuld geven als er iets misgaat, hij zal je zoveel mogelijk helpen.

8. Hij brengt veel tijd door met de kinderen

Je hoeft hem niet uit te leggen hoe belangrijk een-op-een tijd met hem is voor de kinderen. Hij weet het al. Bovendien doet hij dit minstens één keer per week. Hij neemt je kinderen mee voor hun favoriete ijsje of naar hun favoriete park.

Hij zorgt ervoor dat ze veel quality time samen doorbrengen. Die herinneringen zullen ze de rest van hun leven koesteren. Als je zoon Transformers met hem wil spelen, of alle auto’s wil verzamelen en zijn eigen Piston Cup Championship wil organiseren, zal je man de uitdaging gretig aangaan.

En als het op je dochter aankomt, zorgt hij ervoor dat hij haar mee uit neemt op vader-dochter dates. Hij leert haar hoe ze moet worden behandeld. Hij toont haar onvoorwaardelijke liefde, koopt kleine cadeautjes voor haar. Offert zichzelf zelfs op zodat ze haar make-upvaardigheden kan oppoetsen.

Oh, en hij zal nooit ontkennen dat hij nog een hoofdstuk van het verhaaltje voor het slapengaan heeft gelezen, omdat hij weet hoeveel het voor hen betekent.

9. Een goede vader houdt van je

9 Bewijzen Dat Je Man Een Goede Vader Is

En er is geen twijfel over mogelijk. Hij bewijst zijn liefde met elke ochtendkus en ontbijt op bed. Je hand in het openbaar vasthouden en je een kus geven voordat een van jullie het huis verlaat, zal een kleine herinnering zijn voor je kinderen over hoe liefde en respect eruit zien.

Hij zal ervoor zorgen dat jullie twee een voorbeeld zijn voor de kleintjes. Natuurlijk zal hij altijd komen opdagen wanneer je hem nodig hebt, en bewijzen dat je ook goede teamgenoten bent.

Als je lacht na het lezen van dit, gefeliciteerd! Je hebt een geweldige goede vader aan je zijde.