Skip to Content

Echtgenote Voorrecht In Een Relatie: Waarom Wachten Tot Hij Een Ring Om Je Vinger Heeft Gedaan

Echtgenote Voorrecht In Een Relatie: Waarom Wachten Tot Hij Een Ring Om Je Vinger Heeft Gedaan

Het is geweldig dat je graag voor je vriendje zorgt. Maar dat gedrag kan, helaas, wat problemen in je toekomst veroorzaken. Soms moeten we gewoon met het echtgenote voorrecht wachten totdat hij een ring om je vinger heeft gedaan.

Het is niet per se iets waar je bang voor moet zijn. Ik wil gewoon wat dingen delen die kunnen gebeuren als je je te vroeg als zijn echtgenote gaat gedragen. Ik weet zeker dat sommige dingen die ik voor je heb voorbereid een beetje verrassend zullen klinken. Maak je echter geen zorgen; ik zal alles uitleggen.

Ben je klaar om over de kleine vernietiger van relaties te horen? Dat geloof ik graag. Daar gaan we!

Wat niet te doen terwijl je nog in de datingfase zit

Echtgenote Voorrecht In Een Relatie: Waarom Wachten Tot Hij Een Ring Om Je Vinger Heeft Gedaan

Als we een relatie hebben, dan doen we er alles aan om indruk op onze partner te maken, vooral in de vroege stadia. En soms raken we zo gewend om bepaalde dingen te doen dat het verkeerd zou voelen om ze te stoppen. Maar als wij voor alles in onze relatie zorgen, dan wordt onze partner misschien te lui.

Wat vriendinnen meestal als eerste doen, is voor hun vriendjes koken. In het begin zijn we er meestal erg zeker van, zoals die taart waar al je vrienden over praten of dat speciale familierecept dat je oma aan je heeft doorgegeven. Maar dan gaat het vaker over om voor hem ook zijn favoriete lunch te maken.

Of misschien zegt je vriend dat hij niet genoeg tijd heeft om het huis schoon te maken. Dus begin jij dat ook voor hem te doen. Zo nu en dan ga je naar zijn huis om zijn vuile vaat te doen en kleren te wassen, of je stofzuigt en maakt zijn ramen schoon. Aan het eind van de dag, heeft hij een perfect schoon appartement.

Het is mogelijk dat je ook denkt dat alles wat jij hebt ook van hem is. Het is schattig en ik weet zeker dat hij zich er speciaal door voelt. Houd er echter rekening mee dat jouw geld nog steeds jouw geld is. Je spullen zijn nog steeds van jou.

Echtgenote voorrecht: doe de volgende dingen dus niet

Hoe hard het ook klinkt, hij is ‘slechts’ je vriendje. En het is niet jouw plicht om al zijn wensen uit te laten komen.

Het is erg aardig van je, maar al deze dingen kunnen later problemen veroorzaken. En ze schreeuwen gewoon echtgenote voorrecht. Ik weet dat je waarschijnlijk in de war bent, omdat het allemaal erg lieve gebaren zijn, toch? Maak je geen zorgen, ik laat je niet in de steek. Dit is waarom deze dingen je relatie kunnen verpesten.

1) Je verwent hem te veel

Als je al deze dingen voor je vriendje doet, dan kan je een probleem voor jezelf en je relatie maken. Het is niet iets waar mensen vaak over praten. Het kan echter als je niet voorzichtig bent gemakkelijk je toekomstplannen vernietigen. Dit is de reden waarom.

Als je constant voor hem schoonmaakt, speciale maaltijden voor hem maakt, al je inkomsten deelt en alles over hem laat gaan, dan riskeer je het om hem te veel te verwennen. Het is net als wanneer je je kinderen laat doen wat ze willen doen en je uiteindelijk behoorlijk verwende mensen hebt opgevoed.

2) Hij zal geen moeite in de relatie steken

Denk aan je relatie met je vriendje. Wie doet er meer moeite voor? Ik weet zeker dat hij het ook goed doet. Als jij echter de meeste van de hierboven genoemde dingen doet, dan lijkt het erop dat jij degene bent die veel te hard zijn best doet.

Het is een geweldige eigenschap om je partner gelukkig te willen maken. Dat zouden we allemaal moeten doen. Als je echter te hard je best doet, dan stopt hij misschien om moeite in je relatie te doen.

Ja, je moet hem laten zien dat je om hem geeft. Maar je moet nog wat dingen achterlaten voor als jullie twee getrouwd zijn. Deze dingen zijn wat ik noem echtgenote voorrechten; ze moeten niet met vriendin voorrechten worden verward.

3) Hij voelt zich te zeker om je zelfs maar ten huwelijk te vragen

Echtgenote Voorrecht In Een Relatie: Waarom Wachten Tot Hij Een Ring Om Je Vinger Heeft Gedaan

Iedereen weet dat als je een gelukkige en gezonde relatie hebt, je je waarschijnlijk zult verloven en na een tijdje zult trouwen. Het is gewoon hoe de dingen gaan. Sommige mensen gaan graag voor een langere periode uit, terwijl sommige vriendjes graag vrij snel een aanzoek doen nadat ze beseffen dat zij de ware is.

Wat echter, een niet-onderhandelbaar iets met jongens over aanzoeken is, is dat als ze een aanzoek doen, je zeker voor altijd van hen bent. En het addertje is, als je al deze dingen voor hem doet, dan is er een mogelijkheid dat hij zich te zeker voelt om zelfs maar de moeite te nemen om je ten huwelijk te vragen.

Hij is er zo zeker van dat je voor altijd zijn meisje bent dat hij het aanzoek zo lang mogelijk uitstelt. En ik ben er vrij zeker van dat dat niet is wat je wilt.

4) Hij kan het vervelend vinden

Hoe vreemd het ook klinkt, sommige mannen vinden het echt vervelend. Hoewel ze graag goed verzorgd worden, beschouwen ze bepaalde dingen nog steeds als echtgenote voorrechten.

Soms helpen alle dingen die je zo hard probeert te doen, je relatie niet verder. In plaats daarvan geven ze hem het gevoel dat je zijn persoonlijke ruimte niet respecteert.

En sommige jongens zijn erg strikt over hun persoonlijke ruimte, dus ze vinden het misschien zelfs respectloos. Als je erover nadenkt, is het niet zo moeilijk om te begrijpen dat iemand boos kan worden als je er was om elke hoek van zijn kamer schoon te maken.

Ik hoop dat je je nu realiseert dat niet alles wat wij als een goede zaak beschouwen, ook echt goed voor ons is. Als je jezelf herkende toen je dit las, dan raad ik je aan er eens over na te denken.

Ik zeg niet dat je moet stoppen met hard aan je relatie te werken. Ik zeg alleen dat je moet leren hoe je een goede balans kunt creëren tussen wat je geeft en wat je ontvangt.

Dat is hoe je een geweldige relatie zult smeden – en wanneer de tijd komt en hij een ring om je vinger doet, dan kun je al dat echtgenote voorrecht naar hartenlust gebruiken!