Skip to Content

9 Duidelijke Tekenen Dat Hij De Empaat Is Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

9 Duidelijke Tekenen Dat Hij De Empaat Is Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

Ik wil er zeker van zijn dat je deze duidelijke tekenen niet mist dat hij de empaat is waar je al die tijd op gewacht hebt. Dus vandaag praten we daarover en ik hoop dat je er klaar voor bent.

Als je het woord empaat leest, wat is dan de eerste definitie die in je opkomt? Denk je aan de persoon die makkelijk in je schoenen kan lopen, of denk je aan iemand die goed luistert naar wat je te zeggen hebt?

Hebben we het over een menselijke leugendetector of iemand die gemakkelijk de pijn van anderen kan voelen en die elke gelegenheid aangrijpt om te helpen? Nou, ja. Empaten zijn dit alles en nog veel meer. Als het op liefde aankomt, dan is het voor hen ongelooflijk intens.

Ze zullen openlijk over hun emoties praten, ze vereisen eerlijkheid en respect, en hun onderbuikgevoel en instinct zijn alles voor hen. Communicatie is ongelooflijk belangrijk voor hen, en ze kunnen als kieskeurige daters overkomen, omdat ze liever wachten tot ze hun perfecte iemand vinden.

Empaten hebben hun eigen tijd nodig, omdat ze gevoelig zijn voor een burn-out en ze gemakkelijk overweldigd kunnen worden door emoties. Dus ja, ze hebben wat tijd nodig om op te laden. Elk van hen is op hun eigen manier speciaal, en als je op een van hen  verliefd wordt, laat hem dan niet gaan. Maar hoe weet je dat hij een van deze unieke mensen is?

Tekenen dat hij de empaat is waar je op hebt gewacht

1. Hij is een actieve luisteraar

9 Duidelijke Tekenen Dat Hij De Empaat Is Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

Wat betekent het als iemand actief luistert? Dat is een makkelijke; hij gaat luisteren om je te begrijpen, niet alleen om je vraag te beantwoorden. Je zult gehoord worden, misschien zelfs voor de eerste keer in je leven en je zult je gewaardeerd voelen. Hij zal je niet veroordelen en hij zal je het best mogelijke advies geven.

Hij zal echt geïnteresseerd zijn in hoe je dag ging en je zult je zo gemakkelijk voor hem openstellen dat je niet eens zult beseffen hoeveel hij eigenlijk over je weet. Een empaat zal je kleine overwinningen en je succes vieren en hij zal je schouder zijn om op uit te huilen als dat nodig is.

Zorg ervoor dat je hetzelfde ook voor hem doet. Een empaat zijn betekent dat je de behoeften van anderen boven die van jezelf stelt, dus wees iemand die vraagt hoe het met hem gaat en laat hem zien dat je om hem geeft en alles waardeert wat hij voor je doet.

2. Hij is beschermend

Je voelt je elke keer als hij in de buurt is veilig, omdat hij ervoor zorgt dat je beschermd wordt. Dit varieert van simpelweg zijn hand over je schouder leggen terwijl je langs een vreemde man loopt, tot het type bescherming dat je niet dicht bij de weg hoeft te zijn.

Hij zal voor je opkomen wanneer hij dat nodig acht, maar hij zal er ook voor zorgen dat je de wereld laat zien dat je onafhankelijk bent. Wanneer een lastige situatie zich voordoet, dan zal hij observeren en absorberen wat er gebeurt en hij zal zeker nadenken voordat hij iets doet.

Hij zal het herkennen als je kwetsbaar bent, en hij zal er zijn om je te beschermen. Zijn knuffel zal je veilige plek zijn en je zult kalmeren terwijl je naar zijn hartslag luistert.

3. Hij praat openlijk met je over zijn gevoelens

9 Duidelijke Tekenen Dat Hij De Empaat Is Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

Hij is degene die niet bang is voor zijn gevoelens en hij zal er openlijk met je over praten. Je zult altijd weten wanneer hij zich niet goed voelt, als iets wat je hebt gedaan hem verdrietig kan hebben gemaakt. Bovendien hoef je nooit meer aan zijn liefde voor jou te twijfelen.

Soms worstelt hij met alle emoties die hij onderweg heeft verzameld, dus wees iemand die goed luistert. Hij zal eerlijk tegen je zijn en je over alles vertellen wat hem dwarszit en op die momenten heeft hij alleen jouw steun nodig om te zijn wie hij echt is.

4. Hij straalt geluk uit wanneer hij de kamer binnenkomt

Licht de kamer op zodra hij binnenkomt? Yep, hij is een empaat. Hij heeft een specifieke vibe die super makkelijk te vangen is en hij straalt geluk uit waar hij ook opduikt. Ik weet zeker dat je elke keer als je hem ziet, van oor tot oor lacht, ik zou er zelfs op durven wedden.

Iedereen houdt ervan om in zijn gezelschap te zijn en mensen hebben alleen positieve meningen over hem. Je zult gemakkelijk merken hoe elk persoon die hij kent, die je ontmoet als je door de stad loopt, in zijn richting glimlacht zodra ze hem zien. Dat is een duidelijk teken dat je de empaat aan je zijde hebt waar op hebt gewacht.

5. Hij pikt gemakkelijk je humeur op

9 Duidelijke Tekenen Dat Hij De Empaat Is Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

Ben je verdrietig zonder duidelijke reden en merkt je partner het op? Ja, empaten hebben dat zesde zintuig en ze zullen altijd merken dat je stemming verandert, hoe irrelevant ze ook voor je mogen lijken. Het is gemakkelijk voor hen om de stemmingen en emoties van anderen op te pikken.

Dit kan echter erg vermoeiend voor ze zijn en ze hebben misschien wat tijd voor henzelf nodig. Ze kunnen je pijn en verdriet voelen, soms zelfs sterker dan jij. Voor sommige mensen kan dit overweldigend zijn. Z e moeten dan gewoon opladen, dus aarzel niet om hem wat ruimte te geven wanneer hij het nodig heeft.

6. Hij geeft oprecht om je

Je weet dat hij de juiste man voor je is als je merkt dat hij echt om je geeft. Hij houdt je vast wanneer je het nodig hebt, en hij laat je jezelf zijn. Je zult je altijd geliefd en verzorgd voelen, dat garandeer ik je.

Het kost hem niet veel tijd om je op te vrolijken als je in een slechte bui bent. Simpelweg omdat hij zich bewust is van je behoeften en gevoelens. Je hebt een medelevende en attente partner aan je zijde die weet hoe hij je goed moet behandelen.

7. Hij motiveert je en ondersteunt je beslissingen

9 Duidelijke Tekenen Dat Hij De Empaat Is Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

Had je je eerste publieke optreden en stond hij daar op de eerste rij met die glinsterende ogen naar je te staren? Als je met een empaat uitgaat, dan is hij degene die je motiveert om je dromen na te streven en die elke beslissing die je neemt, groot of klein, ondersteunt.

Hij geeft je altijd rugdekking en hij duwt je om naar voren te gaan om alles te bereiken wat je kunt. Zelfs als je aan jezelf twijfelt, is hij degene die je aanmoedigt. Ik verzeker je, hij zal altijd aan jouw kant staan als je ergens voor moet vechten, want dat is wie hij is.

8. Hij stelt jouw behoeften voor die van hem

Hij weet dat niemand perfect is, maar hij zal proberen de ware voor je te zijn. Ik beloof je, dit type man gaat er voor om je te zien lachen. Hij zal alles doen wat in zijn macht ligt om aan je behoeften te voldoen. Zelfs als dat betekent dat hij zijn eigen behoeften verwaarloosd.

Zorg ervoor dat hij weet hoezeer je dit waardeert. Doe in ieder geval soms iets waarvan je denkt dat hij het leuk vindt. Als je niet echt van wandelen houdt, maar je man er geobsedeerd door is, beklim dan die berg. Voor jou zou hij dat en nog veel meer doen.

9. Je hoeft niet aan zijn loyaliteit te twijfelen

9 Duidelijke Tekenen Dat Hij De Empaat Is Waar Je Al Die Tijd Op Hebt Gewacht

Ben je helemaal zeker van je relatie en zijn loyaliteit? Je bent een van die gelukkige meisjes die met een empaat uitgaat. Hij zal jullie relatie nooit opgeven en hij zal proberen elk probleem dat opduikt op te lossen. Hij weet hoe het voelt om gebroken te zijn en dat zal hij niet laten gebeuren.

Aangezien jij degene bent die zijn hart heeft gewonnen, kun je rust hebben. Je weet namelijk dat hij niets zal doen dat je pijn kan doen.

Dus, als je je realiseert dat je man op zijn minst een aantal van deze tekenen vertoont, dan kan ik je alleen maar zeggen dat je veel geluk hebt. Leer hoe je van hem moet houden en je zult zeker samen een sprookje schrijven. Ik weet dat veel mensen voor zo’n soort connectie bidden, dus koester het.

PinFlight Image