Skip to Content

13 Tips Om Je Vriend Jaloers Te Maken En Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Beter Zijn Best Moet Doen

13 Tips Om Je Vriend Jaloers Te Maken En Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Beter Zijn Best Moet Doen

Heb je soms het gevoel dat je man je voor lief neemt? Ja? Dan ben je hier op de juiste plek. Ik heb 13 leuke tips om je vriend jaloers te maken. Hierna zal hij beter zijn best moeten doen! Let er wel op dat je het niet overdrijft.

Een druppel jaloezie kan je helpen, maar als je niet weet waar je een grens moet trekken, dan kan het tot grotere problemen leiden. Laten we deze tips samen bekijken.

13 tips om je vriend jaloers te maken

1. Begin je op te tutten

13 Tips Om Je Vriend Jaloers Te Maken En Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Beter Zijn Best Moet Doen

Laten we beginnen met de makkelijkste. Je verandering in de keuze van kleding is iets wat hij zeker snel zal merken. Je hoeft niet te overdrijven. Draag gewoon iets wat je meestal niet zo vaak draagt, of zelfs helemaal niet. Doe je haar en draag een mooie jurk of iets anders waar je je comfortabel, maar toch mooi in voelt.

Als je dat niet hebt, trakteer jezelf dan. Het zou hem nog jaloerser maken als hij zich afvroeg waarom je het hebt gekocht.

2. Verander iets merkbaars aan je uiterlijk

Ik wilde deze twee dicht bij elkaar zetten, omdat ze hand in hand gaan. Als je denkt dat hij de verandering in kleding niet zal merken, dan zal een andere verandering aan je uiterlijk zeker zijn aandacht trekken.

De meest voor de hand liggende is iets nieuws doen met je haar. Het kan een nieuw kapsel zijn, of misschien zelfs een nieuwe kleur. Of je kunt je make-up anders gaan doen. Dit is iets dat je vriend jaloers kan maken, maar ook erg leuk voor jou kan zijn. Het is dus een win-win-situatie.

3. Ga meer met je vriendinnen uit

Laat hem zien dat je plezier kunt hebben, zelfs als hij er niet is. En zorg ervoor dat hij weet dat je andere mensen hebt met wie je graag omgaat, zoals je vriendinnen. Weet je nog dat je elk weekend uitging en plezier had voordat je hem ontmoette?

Misschien doe je dat nog steeds, maar voeg er dan nog een avondje uit aan toe. Als je thuiskomt, zul je waarschijnlijk heel gelukkig zijn, want je hebt veel plezier gehad. En zien dat je een geweldige tijd zonder hem kunt hebben, zal hem zeker aan het denken zetten.

4. Reageer niet onmiddellijk op hem

13 Tips Om Je Vriend Jaloers Te Maken En Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Beter Zijn Best Moet Doen

Reageer niet meer op zijn berichten zodra je ze hebt gekregen. Ik zeg niet dat je hem urenlang moet negeren, maar 10-20 minuten zal geen kwaad doen. Het zal je vriend aan het denken zetten over wat er zo leuk is dat je geen tijd kunt vinden om hem te antwoorden.

Als je besluit om het te doen terwijl je alleen bent, wees dan voorzichtig, want je kunt hem ongerust maken dat er iets ergs is gebeurd. Dus mijn advies is om dit alleen te doen als hij weet dat je op een veilige plek bent.

5. Post op social media…veel

Plaats meer foto’s op je Instagram-account. Deel verhalen waarin je je favoriete activiteiten doet of uitgaat. Combineer dit met ‘beginnen met optutten’ en wanneer je dit doet, maak je een foto en deel je deze met je volgers.

Je kunt zelfs een bericht plaatsen op een andere social media die je zelden gebruikt. Dat kan hem aan het denken zetten over de vraag of er een speciale reden is waarom je dat hebt besloten, of dat je gewoon je feed wilt opfrissen.

6. Ga met je mannelijke vrienden uit

Ik weet zeker dat je wel wat mannelijke vrienden of collega’s hebt. Vraag hem om na het werk samen een kop koffie te drinken of bel ze als ze je oude schoolgenoten of jeugdvrienden zijn. Je hebt hoe dan ook veel om over te praten.

Maar wees voorzichtig met wie je belt en zorg ervoor dat ze weten dat je een partner hebt. Ze moeten zich bewust zijn van het feit dat je niet impliceert om te gaan daten of iets anders dat je relatie zou kunnen schaden.

7. Ontmoet nieuwe mensen

13 Tips Om Je Vriend Jaloers Te Maken En Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Beter Zijn Best Moet Doen

Ga naar een sociaal evenement met je vriend. Als je daar aankomt, ga dan niet naast hem staan. Laat zijn arm los en ga wat nieuwe mensen ontmoeten. Wie weet, misschien krijg je op die manier wat nieuwe vrienden of levenskansen.

En je vriend zal ook een beetje jaloers worden als hij je met een groep vreemden ziet lachen. Hij kan het zelfs als flirten zien, omdat hij zal zien dat andere mensen ook denken dat je charismatisch, mooi en interessant bent. Dan zal hij waarschijnlijk naar je toe komen om iedereen te laten zien dat je zijn meisje bent.

8. Neem een nieuwe hobby

Is er iets wat je altijd al wilde doen, maar om de een of andere reden niet deed? Vandaag is een geweldige dag om dat te veranderen. En je krijgt wat bonus-motivatie als je hoort dat hij daardoor meer aandacht aan je kan besteden.

Ga naar de sportschool of schrijf je in voor een andere coole cursus. Je kunt zelfs beginnen met het leren van een nieuwe taal als je dat leuk vindt. Er zijn tal van opties, en ik weet zeker dat je de juiste voor jezelf zult vinden.

9. Neem niet als eerste contact met hem op

Sturen jullie elkaar elke keer dat jullie wakker worden ‘goedemorgen’ berichten? Kies een dag en vergeet die naar hem te sturen. Als hij wakker wordt en ziet dat je boodschap er niet is, dan zal hij zich afvragen waarom je het vergeten bent.

Leg later uit dat je het echt druk had vanaf het begin van de dag en dat je gewoon geen tijd kon vinden om je telefoon te pakken.

10. App je vrienden als jullie samen zijn

13 Tips Om Je Vriend Jaloers Te Maken En Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Beter Zijn Best Moet Doen

Als je met je vriend uit bent, pak je je telefoon en reageer je op alle berichten die je hebt. Je kunt zelfs iets naar je groepschat sturen, omdat dat de makkelijkste manier is om veel meldingen te krijgen.

Bonuspunten – lach om je telefoon, maar zeg niet waarom. Als je ziet dat hij er echt geïrriteerd door is, stop er dan mee. Je wilt geen ruzie beginnen.

11. Neem wat tijd voor jezelf

Deze heeft vele voordelen. Je doet iets goeds voor je geestelijke gezondheid, maar je maakt je vriend ook een beetje jaloers. Waarom? Omdat ze meestal niet gewend zijn dat we tijd voor onszelf nemen. We zijn meestal altijd beschikbaar voor hen.

Maar besluiten om wat tijd alleen door te brengen is niet slecht. Het is gewoon dat je een paar uur nodig hebt, en een paar uur wil die je zal ontspannen en je alles en iedereen zal laten vergeten. Wees niet bang, het kan jullie relatie niet schaden.

12. Praat over je goede herinneringen

Praat over je verleden. Kies een aantal echt goede herinneringen die je hebt en het zal hem laten beseffen dat je een geweldig leven had, zelfs voordat je hem ontmoette. Dat is iets dat elke man jaloers kan maken.

Ze lijken te denken dat ons leven begon toen we hen ontmoetten, en we moeten hen eraan herinneren dat we altijd al iets hadden om van te genieten. Natuurlijk is het veel beter nu je met je vriend bent, maar het was daarvoor ook al gedenkwaardig.

13. Doe iets zonder zijn hulp

13 Tips Om Je Vriend Jaloers Te Maken En Hem Te Laten Beseffen Dat Hij Beter Zijn Best Moet Doen

Is er iets waar hij je de hele tijd mee hielp? Zo ja, leer dan zelf hoe je het moet doen. En bel hem niet meer voor hulp. Als hij ziet dat je het helemaal alleen hebt gedaan, dan zal hij een beetje jaloers worden dat je hem niet als iemand ziet die je om hulp vraagt.

Zorg ervoor dat hij weet dat hij nog steeds je favoriete helper is, het is gewoon dat je je lijst met vaardigheden wilde uitbreiden.

Dit zijn enkele tips die niet giftig zijn en je kunt ze op je vriend proberen. Natuurlijk kan alles giftig worden als we het overdrijven, dus wees voorzichtig om de juiste manier te vinden om deze tips uit te voeren. Vooral als je niet weet hoe hij met jaloezie in een relatie omgaat.

Veel succes! Laat hem beseffen dat je een geweldige vangst bent.

PinFlight Image