Skip to Content

9 Eigenschappen Van Een Jackpot-Vriendin (Volgens Mannen)

9 Eigenschappen Van Een Jackpot-Vriendin (Volgens Mannen)

Heb jij het in je om een jackpot-vriendin te zijn?

Vrouwen worden vaak misleid door het feit dat mannen op zoek zijn naar mooie modellen als vriendin, maar dit is niet het geval.

De meeste mannen willen dat eenvoudige, nuchtere vrouwen hun vriendinnen zijn. Ze hebben meer dan alleen een vriendin, maar ook een vriend nodig om in vertrouwen te nemen en een schouder om op uit te huilen. Ja, mannen huilen ook!

Bekijk enkele eigenschappen van een jackpot-vriendin en kijk of jij bent waar mannen naar op zoek waren.

1. Ze is zelfverzekerd

9 Eigenschappen Van Een Jackpot-Vriendin (Volgens Mannen)

Een jackpot-meisje is het soort meisje dat lekker in haar vel zit. Ze is trots op wie ze is en ze is niet van plan voor iemand te veranderen.

Een jackpot-vriendin heeft niemand nodig die haar vertelt dat ze er goed uitziet en ze zal mannen niet vragen om het haar te vertellen, omdat ze zich daar heel goed van bewust is.

Ze heeft geen mannen nodig om haar gerust te stellen, omdat ze nooit aan zichzelf twijfelt.

2. Ze is slim

Voor mannen is het daten met vrouwen die zich gedragen als middelbare scholieren helemaal niet interessant. Naarmate ze volwassener worden, zoeken ze naar vrouwen die hun voorbeeld volgen.

Ze willen vrouwen die gelijk aan hen zijn en die hen op intellectueel niveau kunnen uitdagen.

Mannen hebben een uitdaging nodig, en zij heeft het brein om ze uit te dagen.

3. Een jackpot-vriendin is onafhankelijk

Ze kan als ‘grote meid’ voor haar eigen problemen zorgen en dat is wat mannen opwindt. Niemand wil op zijn vriendin passen.

Als ze de dagelijkse worstelingen op het gebied van haar werk of leven in het algemeen niet aankan en voortdurend om hun hulp vraagt, krijgen mannen het gevoel dat ze worden gestikt. Ze krijgen het gevoel dat hun vriendin niet alleen kan functioneren.

4. Ze zorgt voor haar geest en voor haar lichaam

Zoals ik al eerder heb geschreven, hoeft ze geen Adriana Lima-meisje te zijn, maar moet ze voor haar lichaam en geest zorgen. Ze hoeft dit niet te doen in het belang van de mannen, maar in haar eigen belang.

Zij is degene die er goed uit wil zien, ongeacht haar man. Hij is degene die blij is dat ze er goed uitziet vanwege zichzelf en niet door hem.

Mens sana in corpore sano – Ze zal voor haar geest zorgen, zodat ze zowel van binnen als van buiten gezond en stabiel kan zijn.

5. Een jackpot-vriendin is toegewijd

9 Eigenschappen Van Een Jackpot-Vriendin (Volgens Mannen)

Dit betekent dat ze altijd achter haar man zal staan. Ze zal voor hem opkomen omdat ze weet dat hij gelijk heeft, maar zelfs als dat niet het geval is, zal ze zich niet terugtrekken.

Ze is trouw en zal nooit vreemdgaan. Vooral als zij en haar man exclusief zijn.

Als mannen er zeker van zijn dat vrouwen aan hen toegewijd zijn, zullen ze de gunst graag beantwoorden. Niet alle mannen zijn ‘sukkels’, geloof het of niet!

6. Ze is geen materialist

De meeste mannen hebben een hekel aan golddiggers als het gaat om een serieuze relatie. Ze waarderen de niet-materiële waarden die vrouwen bezitten.

Dit betekent niet dat mannen nooit iets voor vrouwen zullen kopen of hen zullen verrassen. Nee, het is absoluut het tegenovergestelde daarvan. Ze willen vrouwen die hen niet vragen om die dingen te doen, omdat ze niet geobsedeerd zijn door materiële zaken.

Ze zullen het uit zichzelf doen als een teken van liefde en waardering.

Door niet-materialistisch te zijn, verdient dit meisje haar verrassingen en diners.

7. Een jackpot-vriendin laat je je als een man gedragen

9 Eigenschappen Van Een Jackpot-Vriendin (Volgens Mannen)

Ze is zich er terdege van bewust dat mannen één ding zijn en vrouwen iets anders. Een jackpot-vriendin zal ze niet meisjesachtige dingen laten doen, waardoor ze hun ‘mannelijkheid’ wegnemen.

Ze zal het feit respecteren dat mannen naar sport kijken en daarvan genieten, dat mannen met de jongens uit gaan voor een paar biertjes en dat mannen onschadelijk andere vrouwen opzoeken als een vorm van ontspanning – iets wat mannen doen omdat ze er niets aan kunnen doen, maar dat is ook zo.

8. Ze vindt je vrienden leuk

Ze hoeft niet een van de jongens te zijn, maar ze moet ze wel leuk vinden. Als ze een langdurige relatie plant, weet ze dat ze omringd zal worden door de vrienden van haar man.

Ze is het soort meisje dat sandwiches maakt voor de bende van haar man en ze uitnodigt voor een leuke avond.

9. Een jackpot-vriendin zorgt ervoor dat mannen zichzelf willen verbeteren

Ze gaat het beste in mannen naar boven halen. Zij zal hun steun zijn en ervoor zorgen dat ze nog betere mensen willen worden dan ze al zijn.

Mannen kunnen op een verantwoorde manier over hun toekomst nadenken. Ze kunnen zich als volwassenen gaan voelen en zich gedragen. Dit alles gebeurt vanwege één simpele reden: zij.

Ze hebben de ware ontmoet en dankzij haar willen ze betere mensen zijn.