Skip to Content

Een Sterke Vrouw Zal Nooit Om Je Liefde En Aandacht Smeken

Een Sterke Vrouw Zal Nooit Om Je Liefde En Aandacht Smeken

Ik weet dat je het volgende scenario gewend bent: je ontmoet een vrouw die je leuk vindt en je spelletje begint.

Opeens word je de man van haar dromen en zeg je alles wat ze wil horen.

Je belt en appt haar continu, je neemt meestal eerst contact op met haar en je doet alsof je bereid bent alles te doen om maar bij haar in de buurt te kunnen zijn.

Maar nadat je haar een tijdje hebt overspoeld met liefde wil je er onderuit komen.

Je ziet dat je een stap verwijderd bent van een serieuze binding en je kiest het hazenpad of je raakt haar gewoon zat en bent klaar voor je volgende slachtoffer.

Een Sterke Vrouw Zal Nooit Om Je Liefde En Aandacht Smeken

Je wilt echter niet eerlijk tegen deze vrouw zijn en haar laten weten dat je weer terug wilt naar je leven als vrijgezel.

In plaats daarvan heb je haar liever als plan b en hou je haar liever aan het lijntje voor het geval dat je andere opties niets worden of voor het geval dat je weer naar de liefde en aandacht begint te hunkeren die ze jou heeft gegeven.

Meestal werkt dit perfect.

Voordat ze zich realiseert wat er gaande is, is de arme meid keihard voor je gevallen en begint ze haar best te doen om de man van het begin van het verhaal terug te krijgen.

Ze gaat achter je aan, zonder dat ze zich er überhaupt van bewust is dat ze precies in je val is gelopen.

Ze begint mee te spelen, zonder te weten dat ze op die manier steeds meer verstrengeld begint te raken in die vicieuze cirkel van jouw manipulatie.

Een Sterke Vrouw Zal Nooit Om Je Liefde En Aandacht Smeken

Je dacht daarom natuurlijk dat je het bij deze vrouw ook wel zou kunnen flikken.

Je bent ervan overtuigd dat ze net als alle andere vrouwen is en dat ze je magie niet zal kunnen weerstaan.

En dat zie je dus verkeerd. Wat je niet hebt kunnen zien is dat deze vrouw anders is dan alle vrouwen die je tot nu toe bent tegengekomen.

Ze is uniek. Wat je niet hebt kunnen zien is dat ze een sterke vrouw is die het niet toe zal laten dat ze het object van jouw manipulatie wordt.

Degene die jou haar niet zo zal laten behandelen als jij wilt en die je een koekje van eigen deeg zal geven.

Nee, ze zal niet meer halsoverkop zijn als ze doorheeft dat je de benen probeert te nemen.

Een Sterke Vrouw Zal Nooit Om Je Liefde En Aandacht Smeken

Ze zal niet onder de indruk zijn van deze stoere, emotieloze man die je pretendeert te zijn en ze zal zeker niet achter je aangaan.

In plaats daarvan zal deze vrouw al meteen je bedoelingen doorhebben.

Ze zal geen hoop vestigen op het idee dat je haar ideale partner bent totdat je je waarde en je liefde voor haar aan haar bewijst.

Deze sterke vrouw zal niet om je huilen als je besluit te vertrekken en ze zal haar leven niet opzijzetten en wachten tot je terugkomt.

Ze zal geen slapeloze nachten hebben waarop ze zich afvraagt wat ze verkeerd heeft gedaan en vanaf wanneer alles nou precies bergafwaarts ging.

Ze zal geen smoesjes verzinnen voor je rotgedrag en ze zal het feit dat je weer een egotistische zak bent niet proberen te rechtvaardigen.

Ze zal niet haar uiterste best doen om je gemengde signalen te ontcijferen en ze zal zeker niet aan haar eigenwaarde beginnen te twijfelen, alleen omdat jij hebt geprobeerd deze onderuit te halen.

Een Sterke Vrouw Zal Nooit Om Je Liefde En Aandacht Smeken

Ze zal niet wachten tot je bij zinnen komt en dat je eindelijk weet wat je voelt.

Een sterke vrouw zoals zij smeekt namelijk om niemands liefde en aandacht.

Ze vraagt mensen niet lukraak om haar op de eerste plaats te zetten en ze smeekt hen niet om echt voor haar te kiezen; ze wil dat ze dat uit henzelf doen.

Ze rekent er niet te veel op dat haar liefde een man zal veranderen totdat hij zelf de beslissing maakt om dit te doen.

Ze doet geen moeite om degenen te repareren of te redden die niet gered willen worden en ze verspilt haar energie niet aan degenen die dit niet verdienen.

En weet je waarom?

Omdat ze jou en alle andere mannen niet nodig heeft om haar leven betekenis te geven of om zich compleet te voelen.

Een Sterke Vrouw Zal Nooit Om Je Liefde En Aandacht Smeken

Een sterke vrouw hoeft niet van jou te horen dat ze goed genoeg is of dat je haar hand vasthoudt als het leven met obstakels en uitdagingen op de proppen komt.

Je hoeft haar niet vooruit te duwen of haar kracht te zijn als ze zich extreem slecht voelt.

Een vrouw zoals zij is nooit bang om alleen haar leven te leiden omdat ze zich goed bewust is van het feit dat ze alles kan bereiken als ze het maar wil.

Ze is niet bang om alleen te zijn en ze zal er altijd voor kiezen om single te blijven totdat de juiste man voorbijkomt, in plaats van dat ze genoegen neemt met minder dan ze verdient.

De volgende keer dat je er dus vanuit gaat dat je iemand zoals zij kan overwinnen, genees dan je gebroken ego en je onzekerheden, en denk dan nog eens goed na.

Een Sterke Vrouw Zal Nooit Om Je Liefde En Aandacht Smeken