Skip to Content

9 Gedragingen Die Een Vrouw Met Een Gebroken Hart Onthullen

9 Gedragingen Die Een Vrouw Met Een Gebroken Hart Onthullen

Een gebroken hart is het meest kwetsende dat we in ons leven kunnen ervaren. En we hebben het allemaal al meegemaakt, of dat zullen we tenminste één keer meemaken. Het hoeft niet eens het gevoel te zijn dat je overhoudt na het met iemand uit te hebben gemaakt. Een vriend of een familielid kan je ook pijn doen.

Het liefdesverdriet dat ik je zal helpen herkennen, is echter datgene dat na een verbroken relatie komt. Elke vrouw reageert er anders op. Maar er zijn dingen waar de meeste vrouwen doorheen lijken te gaan nadat hun hart is gebroken.

Dus als je je zorgen maakt over je vriendin of een familielid, en je wilt zien of ze er wel of niet een gebroken hart van hebben, dan ben je op de juiste plek! Ik heb de beste gedragingen voorbereid om je te helpen een vrouw met een gebroken hart te onthullen. Laten we ze eens bekijken.

9 gedragingen van een vrouw met een gebroken hart

1. Ze isoleert zichzelf

9 Gedragingen Die Een Vrouw Met Een Gebroken Hart Onthullen

Het eerste en een van de meest voor de hand liggende tekenen van een vrouw met een gebroken hart is dat ze zichzelf isoleert. Probeer je haar oude dagelijkse routines te herinneren. Is ze introvert of extravert? Als ze vroeger veel meer uitging dan nu, dan probeert ze zichzelf waarschijnlijk te isoleren.

Ze denkt dat het haar zal helpen genezen van alles wat er is gebeurd. En ze wil ook haar tranen voor zichzelf houden, dus kiest ze ervoor om zich te verbergen. Ze zal waarschijnlijk excuses maken om een lange tijd niet met haar vrienden uit te gaan.

2. Ze heeft zichzelf laten gaan

Weet je nog dat ze altijd haar haren deed alsof ze zich klaarmaakte voor het Cannes Film Festival. En nu is het ineens gewoon een rommelig knotje of de basis vlecht die er is om het feit te verbergen dat ze haar haar al een tijdje niet heeft gewassen.

Misschien is ze zelfs flink aangekomen of afgevallen. Ze lette er altijd heel goed op wat en wanneer ze at, maar nadat haar hart was gebroken, had ze er misschien geen zin meer in om zich aan haar eigen regels te houden. Of misschien geeft ze helemaal niet meer om haar uiterlijk.

Over het algemeen zal het lijken alsof ze niet zo goed meer voor zichzelf zorgt als voorheen.

3. Ze is niet gemotiveerd genoeg

9 Gedragingen Die Een Vrouw Met Een Gebroken Hart Onthullen

Als je ooit een vrouw met een gebroken hart hebt ontmoet, dan heb je waarschijnlijk die blik in haar ogen gezien. De blik die zegt dat ze geen zin heeft om iets te doen. De blik die laat zien dat ze diep gekwetst is, en ze er niet overheen kan komen.

Zo’n vrouw zal niet gemotiveerd zijn om iets te doen. Zelfs niet de dingen die ze vroeger leuk vond. Haar vonk is van haar afgenomen en ze weet niet hoe ze het terug kan krijgen. Helaas is ze niet eens gemotiveerd genoeg om het te proberen.

4. Haar eetgewoonten zijn veranderd

Deze gaat hand in hand met het tweede teken. Ze volgde meestal een streng dieet, of ze gaf tenminste altijd om wat ze in haar lichaam stopte. Als dat ineens niet meer zo is, dan is de kans groot dat ze diep gekwetst is en niet weet hoe ze ervan moet genezen.

Nu zit ze vast in haar kamer en eet ze potten vol Nutella, of verdrinkt ze haar verdriet in alcohol. Of ze heeft het tegenovergestelde gekozen en ze verhongert zichzelf. Ze ligt in haar bed en weigert zelfs om op te staan om te eten.

5. Ze voelt zich fysiek ziek

9 Gedragingen Die Een Vrouw Met Een Gebroken Hart Onthullen

Een vrouw met een gebroken hart kan zich zelfs fysiek ziek voelen. Ze kan spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, duizeligheid, misselijkheid of echt sterke hoofdpijn ervaren. Haar hersenen schakelen over naar de overlevingsmodus en geven veel stresshormonen af in de bloedbaan.

Daarom kan ze deze problemen ervaren. Vrouwen die een gebroken hart hebben, klagen vaak over pijn op de borst. En als deze problemen niet worden behandeld, dan kunnen ze daarna tot ernstige gezondheidsproblemen leiden.

6. Ze leeft in het verleden

Dit is een van de grootste tekenen dat je vriendin of familielid een gebroken hart heeft. Als ze constant over het verleden praat, dan betekent dat dat iets uit het verleden haar dwars zit. Misschien geeft ze zichzelf de schuld en voelt ze zich hopeloos, omdat ze niet terug kan gaan en de situatie kan veranderen.

Of ze praat vaak over hoe goed de relatie met haar ex was, ook al weet je dat ze veel problemen hadden. Het is gewoon dat haar gebroken hart haar die slechte tijden laat vergeten en voorkomt dat ze verder gaat.

7. Ze kan niet goed slapen

9 Gedragingen Die Een Vrouw Met Een Gebroken Hart Onthullen

Een vrouw met een gebroken hart heeft meestal slaapproblemen. Probeer je iets stressvols te herinneren dat in je leven is gebeurd. Denk dan aan die nacht en de worstelingen met in slaap vallen. Zo voelt ze zich sinds haar liefdesverdriet elke avond.

Er gaan eindeloze gedachten door haar hoofd, waardoor ze haar hoofd niet kan uitschakelen. En zelfs als ze er uiteindelijk in slaagt om wat slaap te krijgen, heeft ze nog steeds problemen met nachtmerries en voortdurend wakker worden.

Dan wordt ze moe wakker en kan ze de volgende dag ook niet goed functioneren. Het wordt gewoon een vicieuze cirkel.

8. Ze heeft enorme stemmingswisselingen

Als een vrouw door een gebroken hart heen gaat, dan zul je waarschijnlijk zien dat ze enorme en constante stemmingswisselingen heeft. Op dit moment vecht ze met zichzelf. Ze wil zich goed voelen, dus dwingt ze zichzelf om te glimlachen. Ze dwingt zichzelf om naar buiten te gaan en te doen alsof er niets is gebeurd. En soms lijkt ze zelfs helemaal in orde te zijn.

Maar er zijn momenten dat ze niet sterk kan blijven. En dan barst ze. Dan is ze ofwel erg overstuur of extreem verdrietig, ondanks dat ze enkele minuten geleden vrolijk heeft gelachen. Het is iets dat vaak gebeurt met mensen die door een stressvolle situatie zijn gegaan.

9. Ze is erg veranderd

9 Gedragingen Die Een Vrouw Met Een Gebroken Hart Onthullen

Een vrouw met een gebroken hart zal veel veranderen. En als je haar vriend, collega of familielid bent, dan zul je het met gemak opmerken. Het zal in vele aspecten van haar leven duidelijk zijn. Als je haar op het werk ziet, dan zul je waarschijnlijk zien dat ze zich niet meer zo kan concentreren als voorheen, of ze zal overwerken om zichzelf bezig te houden.

Haar gedrag zal waarschijnlijk het tegenovergestelde zijn van haar gebruikelijke gedrag. En als je haar echt goed kent, dan zul je in staat zijn om deze veranderingen te herkennen en te proberen haar te helpen.

Onthoud dat hoe ze zich ook gedraagt, ze iemand naast haar wil hebben. Wees haar schouder om op uit te huilen. Een persoon om haar hand vast te houden en haar door deze moeilijke tijd te leiden. Degene die haar helpt om er doorheen te komen.

Ik weet dat een vrouw met een gebroken hart helpen een uitdaging is. Maar onthoud dat het een situatie is waar ze niet voor heeft gekozen. Het gebeurde gewoon en nu heeft ze je hulp nodig om er zo snel en goed mogelijk doorheen te komen. Jullie twee kunnen het! Ik geloof in je.

PinFlight Image