Skip to Content

8 Gedragingen Die Mannen Afschrikken (Doe Met Deze Informatie Wat Je Maar Wilt)

8 Gedragingen Die Mannen Afschrikken (Doe Met Deze Informatie Wat Je Maar Wilt)

Er zijn bepaalde gedragingen die mannen afschrikken. Het maakt niet uit hoe hard we het proberen, hun vecht- of vluchtinstinct zal hen ver bij ons vandaan brengen. Ik weet dat je de aandacht van die leuke vent zo lang mogelijk wilt vasthouden, maar ik weet ook dat je die griezel moet kwijtraken die je constant appt.

Om beide redenen geef ik je de lijst met gedragingen die mannen afschrikken. Je kunt ermee doen wat je wilt. Vergeet niet dat je het op je eigen verantwoordelijkheid gebruikt en dat wat voor de ene man kan werken, geen invloed op de andere hoeft te hebben.

8 gedragingen die mannen afschrikken

8 Gedragingen Die Mannen Afschrikken (Doe Met Deze Informatie Wat Je Maar Wilt)

1. Dwaze grenzen stellen

“Ik kus niet op een eerste date”, “Hij mag niet weten waar ik woon voordat we een maand een relatie hebben”, en “Mijn vrienden moeten hem leuk vinden”… Als je deze dwaze grenzen stelt, dan lijk je niet op een braaf meisje, en je zult hem alleen maar afschrikken omdat hij denkt dat je te gespannen of een gek bent.

Het is een algemene beleefdheid dat een heer zijn dame naar huis brengt. Of we het nu over de eerste, de tweede of de honderdste date hebben. Je kunt niet van hem verwachten dat hij bepaalde dingen ‘alleen maar omdat’ doet of door de uitdrukking ‘het is jouw taak’ te gebruiken. Ik weet zeker dat je niet wil dat hij zich zo tegenover jou gedraagt.

2. Te vroeg over een gedeelde toekomst praten

Praten over hoe je samen zult leven in een penthouse op de top van het hoogste gebouw in je stad en dat jullie twee kinderen en een hond zullen hebben, zal hem ZEKER afschrikken. Je hebt elkaar net ontmoet, dus in dit stadium is het eigenlijk nodig om dingen langzaam aan te doen. Wie weet wat er morgen kan gebeuren, toch?

Wanneer je te snel met plannen begint, dan zal hij je als een aanhankelijk type beschouwen. En mannen willen zelden dat soort meisje. Je moet je eigen dromen en doelen vervullen voordat je met het maken van gedeelde dromen met je partner begint.

3. Onafhankelijkheid opleggen

Hoezeer mannen ook niet van behoeftige vrouwen houden, ze zijn niet dol op degenen die alles alleen kunnen doen. Natuurlijk is het onweerstaanbaar wanneer zijn partner onafhankelijk is en voor zichzelf kan zorgen. Het is alleen dat zijn heldeninstinct soms geactiveerd moet worden.

Als je begint met het opleggen van onafhankelijkheid en het zelf oplossen van problemen omdat ze ‘van jou’ zijn, terwijl je hem vertelt dat hij voor ‘zijn problemen’ moet zorgen, dan duw je hem alleen maar weg. Misschien zal hij niet afgeschrikt worden, maar hij zal zich zeker niet nodig voelen, en hij zal ervan weglopen – vrijwillig.

4. Geen eigen leven leiden

Waar praat je meestal over op die eerste afspraakjes? Je deelt wat algemene informatie over jezelf, je leven en hobby’s die je in je vrije tijd doet. Als je niets te delen hebt, dan zullen de meeste mannen niet proberen om je voor zich te winnen.

Omdat je veel vrije tijd hebt en je er eigenlijk niets mee doet, kun je gemakkelijk een jaloerse en controlerende vriendin worden. Dit willen mannen zeker niet in hun leven hebben. Wees dus niet de hele tijd beschikbaar als je hem aan je zijde wilt houden. Maar als je hem wilt afschrikken, dan is het tijd om je acteervaardigheden op te poetsen.

5. Irrationele jaloezie

We zijn terug bij jaloezie, maar deze keer hebben we het over het irrationele type. Mannen worden gemakkelijk afgeschrikt wanneer een meisje dat ze net hebben ontmoet, laat zien dat ze jaloers is op hun vriendinnen, nichten en zussen – zelfs op de lucht die ze inademen. Ze zijn nooit zeker van haar volgende zet en of ze de volgende keer een scène zal maken wanneer hij zijn nichtje begroet.

Als je je zo gedraagt, dan laat je hem eigenlijk zien dat je onzeker bent en dat je een laag zelfbeeld hebt. Je zult waarschijnlijk elke keer dat hij uitgaat met zijn vrienden in paniek raken en hem beschuldigen van vreemdgaan. Zelfs als hij slechts tien minuten te laat is van zijn werk.

6. Te veel emoties tonen

8 Gedragingen Die Mannen Afschrikken (Doe Met Deze Informatie Wat Je Maar Wilt)

We weten allebei dat meisjes meer in contact staan met hun emoties en ze vrijer uiten dat is geen geheim. Daarom zal hij je niet begrijpen en wanneer je je emoties uitdrukt, is het altijd te theatraal voor hem en zal hij vluchten.

Te veel emoties laten zien, zal mannen afschrikken omdat ze geen idee hebben wat ze ermee moeten doen. Dus woedeproblemen, hysterisch zeuren of een jonkvrouw in nood zijn die op hem wacht om haar te redden, zullen je niet helpen om hem aan je zijde te houden.

7. Overmatig praten of appen

Overmatig praten of appen kan ertoe leiden dat te veel persoonlijke informatie veel te vroeg wordt gedeeld. Dit kan ook lijken alsof je hem probeert te achtervolgen en geloof me, ook al lijkt het misschien een vleiende zet vanuit jouw perspectief, het zal hem afschrikken.

Sommigen van ons zijn van nature ‘de praters’, maar op een bepaald moment moeten we leren naar de ander te luisteren. Wanneer je hem vragen over hem en zijn leven stelt, dan geef je hem de indruk dat je om hem geeft en meer over hem wilt weten. Dus als je weer met hem uit wilt, doe het dan rustig aan.

8. Dramatisch zijn

Oké, denk aan een populair meisje uit al die films die je als tiener hebt gekeken. Het waren echte dramakoninginnen, toch? Maar ze hebben nog één ding gemeen – geen van hen heeft DE man. Te dramatisch zijn zal de arme man alleen maar afschrikken.

Dit betekent dat je alleen stress in zijn leven en je relatie zult brengen. Dit is iets waar goede jongens zich niet druk over willen maken. Als je hem echter uit de weg wilt hebben, dan heb je duidelijk genoeg tips om het leven wat pittiger te maken.

Alsjeblieft, je persoonlijke lijst van gedragingen die mannen afschrikken. Gebruik het verstandig en verantwoord. Besteed aandacht aan andere tekenen dat je hem wegduwt. Sommige weirdo’s voelen zich misschien aangetrokken tot bepaald gedrag dat ik heb genoemd. Veel geluk en veel plezier!