Skip to Content

5 Dingen Waarvan Mannen Wensen Dat Vrouwen Over Hen Wisten

5 Dingen Waarvan Mannen Wensen Dat Vrouwen Over Hen Wisten

De manier waarop een vrouw denkt, zal voor mannen altijd een mysterie blijven, maar hoe zit het met de manier waarop mannen denken? Nou, mannen zijn ook geen open boeken, omdat ze de neiging hebben om hun sappige kleine geheimpjes te verbergen, en vaker wel dan niet hun emoties opkroppen.

Ze krijgen hun hele leven te horen dat ze sterk en macho moeten handelen, en dat emoties gewoon iets verzonnen zijn. Maar je zou verbaasd zijn hoe emotioneel mannen werkelijk zijn, en hoe moeilijk liefdesverdriet voor hen kan zijn.

Ja, je hoort het goed: mannen zijn niet gewoon wandelende aardappelen die om de een of andere reden graag buiten plassen.

Ze hebben gevoelens, emoties en dat willen ze graag delen. Dat zou het eerste en belangrijkste zijn dat mannen zouden wensen dat je over hen wist. Maar er zijn meer dingen:

1. Mannen leven graag in het moment

6 Dingen Waarvan Mannen Wensen Dat Vrouwen Over Hen Wisten

Hij wil geen vragen over de toekomst en hij probeert niet te veel naar de toekomst te kijken. Het komt hoe dan ook, dus waarom zou je niet in het moment leven? Waarom niet nu het beste van de tijd maken? Mannen houden niet van alle druk over de toekomst en alle dingen die van hen verwacht worden.

Dat is de reden waarom de meeste mannen bang zullen worden en zich terugtrekken als ze het gevoel hebben dat je ze in een relatie haast. Ze houden er gewoon van om in het hier en nu te zijn, zich op de aantrekkingskracht op dat moment te concentreren, en ze geloven dat dit de beste manier is om aantrekkingskracht en een serieuze relatie op te bouwen.

2. Mannen zijn niet bang voor slimme vrouwen

Integendeel, slim is het nieuwe sexy. Een man vindt het heerlijk om dingen van je te leren, om nieuwe ervaringen van je op te doen.

Tegenwoordig zijn vrouwen CEO’s, wetenschappers, staatssecretarissen, en je kunt er zeker van zijn dat er niets sexyer is voor een man dan een slimme vrouw.

3. Mannen zien je graag zonder make-up

6 Dingen Waarvan Mannen Wensen Dat Vrouwen Over Hen Wisten

Dit is al duizend keer gezegd en het lijkt nog steeds alsof vrouwen het niet geloven. En dan hebben we het niet alleen over make-up, maar ook over al het andere dat onnatuurlijk is, zoals hairextensions, nepnagels en wimpers.

Mannen houden van je gevoel voor humor, de manier waarop je lacht en je schattige gnuifjes als je lacht.

Make-up is prima als je het doet vanwege mode, of omdat je jezelf wilt uiten, maar denken dat je niet mooi bent of dat je zonder make-up minder waard bent is iets dat mannen ergert.

4. Mannen houden ook van knuffelen

Het meisje van hun leven in hun arm hebben, in een comfortabel bed, is letterlijk de hemel op aarde. Een man vindt het heerlijk om je zachte huid te voelen, aan je haar te ruiken en te weten dat je voor hem de enige bent.

Vroeger was knuffelen en intiem zijn taboe voor een man. Als ze je knuffelden en vasthielden, dan werd het gepresenteerd alsof hij jou een plezier deed.

Sommige mannen denken nog steeds zo, maar de meesten niet. Als hij zegt dat hij niet van knuffelen houdt, dan liegt hij, want er is niets mooiers dan je geliefde vast te houden en in slaap te vallen als een baby.

5. Mannen kunnen vrienden zijn met vrouwen

6 Dingen Waarvan Mannen Wensen Dat Vrouwen Over Hen Wisten

Waarom niet? Het is een zeer populaire mythe dat mannen een vrouw niet alleen als een gewone vriendin kunnen zien, dat er altijd een soort seksuele aantrekkingskracht zal zijn.

Heel veel mannen hebben vriendinnen met wie ze nooit een relatie willen aangaan. Het is waar dat ze ook vriendinnen hebben waar ze zich heimelijk toe aangetrokken voelen, of zelfs verliefd op zijn, maar geloven dat mannen geen echte vriendinnen zou kunnen hebben, is ronduit onwetend.

Het is alsof je gelooft dat een homoseksuele man met alle mannen die op zijn pad komen seks wil hebben.

PinFlight Image