Skip to Content

9 Manieren Waarop Het Mooie Ontwrichte Meisje Anders Liefheeft

9 Manieren Waarop Het Mooie Ontwrichte Meisje Anders Liefheeft

Er is gaat een schoonheid en verdriet schuil in dit meisje dat moedig genoeg is om diep lief te hebben. Het mooie was dat er iemand in haar verleden is geweest in wie ze meer heeft geloofd dan in wie dan ook.

Het verdrietige is dat diegene haar waarschijnlijk een beetje heeft getekend.

Maar het mooie ontwrichte meisje draagt haar littekens met grote trots:

1. Ze is enorm gelukkig.

Ze weet hoe het is om elke ochtend enthousiast wakker te worden en uit te kijken naar de rest van de dag. Ze weet hoe het is om naar iemand te kijken en perfectie, schoonheid en alles wat goed is te zien in de ogen van de ander.

2. Alleen omdat ze enorm verdrietig is geweest.

Ze heeft haar eigen reflectie gezien met uitlopende mascara. Ze heeft iemand gezien die ze niet herkende. Ze weet hoe het is om compleet in te storten.

3. Ze weet hoe sterk ze is.

Als er iets is waar ze het meest trots op is, is het haar kracht en haar vermogen om zich ergens doorheen te slaan. Zelfs op haar slechtste dagen weet ze dat ze alles kan overwinnen.

4. Alleen omdat ze in haar eentje haar gebroken hart moest repareren.

Ze weet hoe het is om zich compleet verdoofd te voelen en op de automatische piloot te leven. 

5. Ze kent haar waarde omdat iemand haar behandelde alsof ze niets waard was.

Ze weet wat ze te bieden heeft. En ze zal geen genoegen nemen met de middelmaat. Iemand die haar slecht behandelde is hier wellicht mee weggekomen. Hij heeft een sjabloon achtergelaten waardoor ze nu kan zorgen dat het nooit weer gebeurt.   

6. Ze is misschien op haar hoede, maar ze gelooft nog steeds in de liefde.

Ze zal haar hart bewaken omdat ze deze ooit te snel en te makkelijk heeft weggegeven. Diep in haar beschermde hart weet ze dat er een schoonheid huist om van te houden.

7. Ze zal je waarschijnlijk niet meteen haar hele hart geven.

Als er iets is dat ze heeft geleerd is het om selectief om te gaan met gevoelskwesties. Ze zal je haar hart niet volledig geven, maar geeft je liever stukje voor stukje een deel. 

8. Ze zal niet bang zijn om je haar verhaal te vertellen.

Er is reden waarom het mooie ontwrichte meisje zo is geworden. Als ze dit aan je vertelt, luister dan naar haar. Als de tranen over haar wangen beginnen te rollen, kijkt ze je aan en zul je de meest eerlijke versie van haar zien. Het is jouw taak om haar tranen te drogen en haar stevig vast te houden.

9. Ze zal niet bang zijn om van je te houden…

Ze is slechts bang dat jij niet van haar zult houden.