Skip to Content

11 Signalen Dat Je Eindelijk Degene Hebt Ontmoet Met Wie Je Zou Moeten Trouwen

11 Signalen Dat Je Eindelijk Degene Hebt Ontmoet Met Wie Je Zou Moeten Trouwen

Iedereen zegt dat wanneer je degene ontmoet voor wie je geschapen bent, je dit meteen weet. Natuurlijk kan het zo zijn dat er bij sommige mensen een lichtje gaat branden wanneer de hemel opengaat en het universum roept dat hij de ware is; voor anderen is het een subtiele reeks van veranderingen gedurende de relatie.

Hieronder lees je een aantal signalen die bewijzen dat je eindelijk je zielsverwant hebt gevonden:

1. JE VOELT GEEN VERLANGEN OM TERUG TE BLIKKEN. 

Na een lange relatie of een slechte breuk denk je vaak regelmatig aan wat er gebeurd is en hoe het had kunnen zijn.

Iedereen rouwt op een andere manier om een verloren liefde, maar een duidelijk signaal dat je de juiste partner hebt ontmoet is dat je niet meer aan je ex denkt.

Waarom zou je, als alles waar je ooit over hebt gedroomd voor je staat?

2. IEDERE DAG MET HEM MAAKT JE ENTHOUSIAST, HOE LANG JULLIE OOK AL SAMEN ZIJN. 

Zelfs wanneer de wittebroodsweken voorbij zijn en jullie in de routine van een relatie terechtkomen, laat het ontwaken in de ochtend, blij om elke dag met hem door te brengen, zien dat je er serieus in staat.

Je kent hem zo goed en toch kun je niet anders dan meer over hem te weten te komen en zelf meer met hem te delen. Van hem houden raakt nooit versleten.

3. HIJ RESPECTEERT JE ECHT ALS PARTNER. 

In tegenstelling tot een man die jou leuk vindt, maar die gewoon denkt dat hij de droomprins is die je zal redden, weet je toekomstige man dat je onafhankelijk en briljant bent, en dat je volledig in staat bent om alles alleen te doen.

Dat is precies waarom hij van je houdt. Hij zal naar je mening vragen en daadwerkelijk luisteren naar wat je te zeggen hebt – en als het op de beslissingen over jullie leven samen aankomt, zal hij deze altijd samen met jou maken.

4. JE KUNT HEM WERKELIJK ALLES TOEVERTROUWEN. 

We vinden het zelfs moeilijk om bepaalde zaken met onze hechtste vrienden of met onze partners te delen, maar met hem is het anders.

Je weet dat je hem je geheimen, dromen, angsten en alles wat niemand over je weet kunt vertellen. Als je zonder twijfel weet dat hij je geheimen zal bewaren, is hij een blijvertje. 

5. HIJ DEINST NIET TERUG VOOR EEN KLEINE ONENIGHEID. 

Geen relatie is perfect en zelfs de beste stellen zullen soms onenigheid hebben.

Een echte man en de man met wie je oud zou willen worden zal de uitdagingen waar jullie op stuiten, omarmen in plaats van dat hij bang wordt om met je te communiceren, en hij zal bereid zijn om net zoveel te geven als hij krijgt.

Als jullie weten dat jullie elke hapering kunnen overleven, is dat een teken dat jullie voor elkaar bestemd zijn.

6. ZELFS DE SCEPTICI IN JE LEVEN GAAN ER VANUIT DAT JULLIE ZULLEN TROUWEN.

Sommige familieleden en vrienden worden al enthousiast over een bruiloft als je een nieuwe partner krijgt, maar er zijn ook een aantal mensen met wie je het hechtst bent die overtuigd zijn dat niemand ooit goed genoeg voor je zal zijn.

Wanneer ze over de toekomstige bruiloft beginnen of plannen maken en je nieuwe vlam daarbij betrekken, weet je dat het echt is.

7. JULLIE ACCEPTEREN ELKAAR ZOALS JE BENT. 

Wanneer je partners eigenaardigheden jouw favoriete attributen zijn en je volledig jezelf kan zijn als jullie samen zijn, heb je je ware zielsverwant gevonden.

We ontwikkelen allemaal een soort masker in dit leven, terwijl we langzamerhand meer en meer onze ware aard laten zien aan degenen die aan ons bewijzen dat ze niet de benen zullen nemen.

Zodra jullie op dat niveau zijn beland, is er geen weg terug. 

8. HET IDEE DAT JE OOIT EEN ANDER ZOU HEBBEN LIJKT ABSURD. 

Je hebt niet alleen geen interesse in die aantrekkelijke vent die je op straat ziet of de eindeloze berichten op social media over datingapps, maar het idee dat je iemand anders zou daten is bijna komisch.

Nu dat je weet hoe het voelt om bij hem te zijn en van hem te houden en om door hem bemind te worden, wil je gewoon niets anders. Je kan je letterlijk geen leven zonder hem voorstellen. 

9. HIJ ZORGT VOOR JE ALS JE ZIEK BENT. 

Wanneer je als een snotterig, zielig hoopje op de bank ligt en hij je nog steeds mooi vindt, laat hem dan niet meer los.

Het “in ziekte en gezondheid” gedeelte van de huwelijksgeloften is een echte belofte en als hij je al laat zien dat hij zich daaraan zal houden, kun je erop vertrouwen dat hij dit zal blijven doen.

10. JE WEET DAT JE EEN BETER MENS BENT GEWORDEN SINDS HIJ VOORBIJKWAM.

Je bent niet slechts een betere partner, maar je bent beter in je werk, loyaler aan je vrienden en een meer begripvolle zus, dochter en persoon.

Hij heeft je een versie van jezelf getoond die altijd al in je verborgen zat en je bent er zo trots op dat ze eindelijk los is gekomen. 

11. AAN DE TOEKOMST DENKEN IS NIET LANGER ENG. 

We weten nooit precies wat er te gebeuren staat, maar met hem aan je zijde is dat niet meer zo beangstigend.

Wat er ook gebeurt, je weet dat hij zijn uiterste best zal doen om je de rest van je leven gelukkig te maken, en dat is het beste gevoel ooit. 

11 Signalen Dat Je Eindelijk Degene Hebt Ontmoet Met Wie Je Zou Moeten Trouwen