Skip to Content

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

Heb je ooit zo’n sterke band met iemand gedeeld dat het voelde alsof je ze je hele leven al kende?

Wat als ik je zou vertellen dat sommige mensen verder gaan dan het leven dat we nu leiden?

Ja, de persoon van wie je zoveel houdt, is misschien wel je soulmate uit een vorig leven.

Als je niet zeker weet hoe je de tekens moet herkennen of als je dit concept helemaal niet kent, lees dan verder en je zult binnen de kortste keren al je antwoorden hebben.

Herkennen zielen elkaar?

Dat doen ze inderdaad.

Ken je dat onderbuikgevoel dat je over iemand kan hebben? Je vindt ze leuk of niet.

Nou, het is hetzelfde met soulmates. Hoe kun je de diepe verbinding tussen jou en iemand anders niet voelen? Dergelijke gevoelens zijn te sterk om onopgemerkt te blijven.

Vertrouw me… als je eenmaal de persoon hebt gevonden wiens ziel met die van jou overeenkomt, dan ZAL je het weten.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

Wat is een soulmate uit een vorig leven?

Simpel gezegd, het is een zielsverwant met wie je meer dan één leven hebt gedeeld.

Ik weet het. Het klinkt nogal verwarrend. Maar in wezen is het een liefdesrelatie die al zo lang en met zo’n intensiteit bestaat dat het opnieuw moest worden beleefd.

Het kan een familielid of een vriend zijn, maar het is meestal een romantische partner. Hoe dan ook, de enige constante is het concept van vorige levens. Zelfs wanneer je elkaar voor het eerst ontmoet, is er een onmiddellijke verbinding die je dichtbij trekt.

Volgens Brian Weiss, een gerenommeerd arts, psychiater en regressie-expert uit vorige levens, zoek je soms 1000 jaar naar deze persoon. Ik weet het, het klinkt ongelooflijk – om te bedenken dat twee zielen zoveel tijd besteden aan het zoeken naar elkaar.

Sommige dingen zijn nu logischer, nietwaar?

Hoe herken je je soulmate uit je vorige leven? 15 intrigerende tekens

Het is één ding om een ziel te herkennen die op de jouwe lijkt, maar hoe weet je dat je iemand hebt ontmoet lang voordat je diegene echt hebt ontmoet?

Hoe weet je zeker dat de persoon die voor je staat je soulmate uit een vorig leven is?

Nou, vrees niet, mijn medelezer, want je hoeft alleen maar op de volgende tekens te letten:

1. Toeval bestaat niet.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

We hebben allemaal van déja vu-momenten gehoord… momenten die voelen alsof ze ergens in het verleden zijn gebeurd en we negeren ze meestal en geven er geen betekenis aan… maar oh, de betekenis die ze kunnen hebben!

Had je hetzelfde toen je je partner voor het eerst ontmoette? Was het alsof je hem al eerder had ontmoet?

Nou, ja, dat komt omdat jullie soulmates uit vorige levens zijn. Denk je echt dat het toeval is dat ze zo vertrouwd aanvoelen?

2. Het lot doet zijn wonderen…

Nadat je je partner hebt ontmoet, ben je waarschijnlijk in liefde op het eerste gezicht gaan geloven. En nee, ik heb het niet over seksuele chemie.

Ik heb het over naar iemand kijken en gewoon weten dat je met heel je ziel van hem gaat houden.

Misschien hou je niet meteen van hem, maar voel je tot in je botten dat het onvermijdelijk is. Ook al ken je hem nog niet, op de een of andere manier accepteer je al dat hij een groot deel van je leven gaan worden… of liever, dat hij dat al was…

3. Tweede eerste ontmoetingen.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

Het is eindelijk tijd om te zijn wie je werkelijk bent, want bij deze persoon is geen pretentie nodig. Jullie zijn allebei vrij om je hart voor elkaar te openen. Er is geen oordeel, zelfs geen acceptatie, maar eerder echt genieten van wat jullie beiden te bieden hebben.

Het niet hoeven onderdrukken van delen van jezelf voelt zo vreemd en toch zo bevrijdend. Alles wat uit je mond komt is eerlijk en elke beweging is natuurlijk in plaats van berekend.

Je voelt je zo op je gemak bij elkaar, ook al kennen jullie elkaar pas net, maar je hebt gewoon het gevoel dat hij deel uitmaakt van een vorig leven van je.

Nou, misschien was hij dat…

4. Wachten op een leven of twee…

Als je eenmaal in het bijzijn van deze persoon bent, wil je hem nooit meer verlaten. Je wilt zo lang mogelijk aan zijn zijde staan.

Het is alsof je niet één maar meerdere levens op elkaar hebt gewacht en een paar uur conversatie kan je emotionele behoeften niet bevredigen.

Je wilt dat het voor altijd duurt. Je wilt alle tijd goedmaken die je zonder hem hebt doorgebracht. Je hele leven tot nu toe was onvervuld, maar nu pas ben je je ervan bewust… alles wat je ooit nodig hebt gehad… was hij.

5. Die lang gezochte vrede vinden.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

Ken je dat gevoel wanneer je eindelijk je kamer binnenkomt na een dag hard werken en je eindelijk kunt ontspannen en zonder enige druk jezelf kunt zijn?

Nou, zo is het om je soulmate uit een vorig leven te ontmoeten. Als je bij hem bent, dan is er geen angst… dan is er op de een of andere manier gewoon volledige vrede en vrijheid…

Je hoeft niet te piekeren over hoe hij je zal zien als je je op een bepaalde manier gedraagt, omdat je weet dat je geaccepteerd zult worden, wat je ook doet.

Ga je tenslotte niet gewoon verder waar je was gebleven?

6. Intense emoties nemen het over.

Ja, je soulmate brengt je innerlijke rust, maar hij zal je ook een totale extase laten ervaren. Je wordt wild, je voelt dingen die je niet eens kunt benoemen… dingen die je nog nooit eerder hebt gevoeld…

Ook al vertrouw je hem volledig en voel je je veilig bij hem, je kan niet anders dan beven… Misschien ben je een beetje bang voor hoe sprookjesachtig dit allemaal is. Of misschien kan de vorige versie van jou niet geloven dat ze eindelijk met hun geliefde herenigd zijn.

Hoe dan ook, ik weet dat het surrealistisch lijkt, maar geloof me, het is echt mogelijk om zo iemand te ontmoeten. Dit is hoe liefde voelt. Geef je over aan het gevoel.

7. Afgescheiden zielen komen weer samen.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

Hebben jij en je partner in jullie jeugd dezelfde dingen gedaan?

Delen jullie dezelfde traumatische ervaringen?

Nou, als dit het geval is, dan is je theorie misschien juist – hij is je soulmate uit een vorig leven.

Als je me niet gelooft, geloof dan Erica Korman. Ze is een paranormaal medium die beweert dat je niet zomaar per ongeluk dezelfde dingen hebt meegemaakt, maar dat je eerder een lange tijd geleden verbonden bent geweest en nu heb je onafgemaakte zaken en ongebruikte liefde om voor te zorgen.

Je verleden zelf bleef hangen en heeft je geholpen om de weg naar elkaar te vinden.

8. Voor altijd verbonden.

Ben je ooit perfect door iemand begrepen?

Is jouw betekenis hun betekenis geweest?

Nou, dat is wat er gebeurt als je diep met iemand verbonden bent…

Wie ze ook zijn, jij wordt dat ook. Ondanks de verschillen, ben je zo dicht bij elkaar dat je als één persoon wordt beschouwd.

Zelfs als je niet officieel samen bent, is er een onzichtbare draad die je naar elkaar toe trekt en je blijft terugkomen voor meer… Je diepe spirituele verbinding laat jullie niet uit elkaar drijven.

Jullie hebben in jullie vorige leven zo intens van elkaar gehouden dat je het onmogelijk vindt om het niet opnieuw te beleven.

9. Veiligheid brengen met hun aanwezigheid.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

Heb je ooit naar iemand gekeken en gedacht: “Wauw, ik voel me nu zo veilig. Het is alsof ik thuis ben…”?

Nou, dan vertel ik je graag dat je je soulmate uit een vorig leven hebt gevonden.

Ik weet hoe oubollig deze ‘hij voelt als thuis’-zin eigenlijk is, maar het probleem is dat we hem gebruiken als we het niet menen. Denk er maar eens over na.

De volgende keer dat je thuiskomt en je je vredig voelt, onthoud dan deze woorden. Vergelijk dit gevoel met het gevoel dat je ervaart met je persoon. Is het hetzelfde? Of voelt het nog beter om bij hen te zijn?

Zo ja, dan heb je die ene gevonden.

10. De sterren duimen voor je.

Welk extra bewijs heb je nodig? Als de compatibiliteitstabel van de dierenriem je vertelt dat je een intense band hebt met deze persoon, dan is dat alles wat je hoeft te weten.

Maar zelfs als twee sterrenbeelden perfect bij elkaar passen, kunnen er problemen ontstaan. Het is aan jou om het belang ervan niet te overdrijven. Ik laat je gewoon achter met dit citaat van Tom Scavo (“Desperate Housewives”) in de hoop je te inspireren om liefde altijd op de eerste plaats te stellen:

“Kijk… aan het eind, voordat ik wegging, leken onze problemen… zo groot. Dus ging ik. Maar nu realiseer ik me dat ze… ze leken alleen zo, omdat we zo dicht bij hen stonden.

En, en, en ze blokkeerden me om te zien hoeveel ik van je hou. Dat is… Dat zie ik nu in. En ik moet je dat vertellen, want je moet deze dingen zeggen nu het nog kan.”

11. Geen woorden nodig.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

De tweede keer dat je aan ze wordt voorgesteld, voel je een intense fysieke aantrekkingskracht… maar niet alleen dat. Ook al zijn jullie eigenlijk vreemden, toch heb je het gevoel dat hij een connectie met een vorig leven is.

Waarom? Je hebt amper een paar woorden met elkaar gesproken

Dat kan waar zijn, maar soms kan de band met je soulmate uit een vorige leven zo krachtig zijn dat je eenvoudig verbinding maakt via de ogen.

Je hebt elkaar al ontmoet. Daarom voel je je zo tot elkaar aangetrokken. Jullie zijn van dezelfde zielengroep. Jullie hebben nooit woorden nodig gehad. Jullie zouden elkaar sowieso weer gevonden hebben.

12. Levenslange geheimen…

Elke emotie die vroeger moeilijk uit te drukken was, is dat nu niet meer. Je vindt het niet erg om emotioneel kwetsbaar te zijn, omdat je weet dat je zowel veilig als begrepen bent.

Je bent niet voorzichtig met wat je te zeggen hebt. Je verklapt met gemak al je geheimen. Je ziet het niet eens als iets groots. Je voelt je gewoon opgelucht dat je iemand hebt om het aan te vertellen.

Het is op de een of andere manier hetzelfde als het voor jezelf herhalen. Je bent zo ontspannen omdat de Heer weet hoeveel levens van geheimen je eigenlijk deelt…

13. Niet meer alleen voelen.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

Communiceren met mensen is vaak vermoeiend omdat we zo geneigd zijn om elkaar verkeerd te begrijpen, maar met deze persoon… is het allesbehalve vermoeiend.

Jullie zijn zo perfect op elkaars gedachten afgestemd alsof jullie telepathisch kunnen communiceren. Je weet altijd wat er in de geest van de ander omgaat, dus geen van beiden voelt zich ooit echt alleen.

Als je je ooit zo voelde, vergat je het zodra je hem ontmoette. Nu is hij hier en de wereld lijkt niet meer zo ondraaglijk en jij hebt het niet zo verkeerd begrepen.

14. Alle momenten leiden tot slechts één.

We ontmoeten in ons leven veel mensen. Sommige vinden we leuk en andere niet, maar zelden hebben we het gevoel dat iemand echt bij ons hoort te zijn.

Heb je je ooit zo gevoeld? Heb je ooit het gevoel gehad dat iemand op de een of andere manier altijd een deel van je is geweest?

Als dat zo is, dan is dat een onmiskenbaar teken van een soulmate uit een vorig leven.

Je went er niet zomaar ‘aan’ – nee… Je hebt eerder het gevoel dat hij bij je hoort, alsof je hele leven hier naartoe heeft geleid…

15. Een nieuwe jij wordt geboren.

15 Intrigerende Tekens Dat Je Je Soulmate Uit Een Vorig Leven Hebt Ontmoet

Dit soort soulmate-verbinding maakt je niet alleen gelukkig… het daagt je uit en laat je dingen doen waarvan je nooit had gedacht dat je ze zou doen.

Wat je voorheen vreemd vond, lijkt nu natuurlijk omdat je het met deze persoon verbindt en alles wat met hem te maken heeft is heilig en het onderzoeken waard.

Hij verandert je volledig zonder dat je het merkt. Je zult de oude jij nooit missen. Je bent nog nooit zo gelukkig geweest als precies wie je met hem bent.

PinFlight Image