Skip to Content

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Het is eigenlijk vrij gemakkelijk om de tekenen te herkennen dat hij niet om de relatie geeft, maar het is moeilijk om dat feit te accepteren, dus we blijven doen alsof alles in orde is en negeren de tekenen.

Maar dat helpt de situatie niet, en het enige dat je bereikt, is dat je jezelf voor de gek houdt omdat het moeilijk is om de waarheid toe te geven. Maar als hij echt waarschuwingssignalen vertoont en je in een giftige relatie vastzit, dan zal dit zeker tot liefdesverdriet leiden, dus het is beter om de feiten nu onder ogen te zien voordat het te laat is.

Je zult merken dat er iets mis is, maar je zult jezelf afvragen waarom hij dingen niet probeert op te lossen, waarom hij geen ruzie met je maakt en waarom hij in de relatie blijft als hij niet gelukkig is.

Maar de waarheid is dat hij waarschijnlijk niet genoeg om de relatie geeft om te proberen het te laten werken, en hij is te laf om de dingen te beëindigen.

Je zult zinnen van hem horen als: “Ik hoef mezelf tegenover jou niet te verantwoorden”, “Doe wat je wilt”, “Ik vertrouw je niet”, “Als je het niet leuk vindt, zoek dan iemand anders”, en anderen zinnen die alleen maar rode vlaggen zijn en wat mannen zeggen als het hen niets meer kan schelen.

De ene dag zal hij je bellen en appen, en alles zal eindelijk in orde lijken, maar de volgende dag beantwoordt hij zijn telefoon helemaal niet. En net als je eraan gewend bent om hem niet in de buurt te hebben, komt hij weer opdagen en begint alles opnieuw.

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Je plant niet vooruit om elkaar te zien, en hij geeft je op het laatste moment een bericht alleen omdat al zijn andere plannen niet door zijn gegaan. Hij is niet bang om je teleur te stellen. Hij doet het zelfs de hele tijd omdat hij niet bang is om je te verliezen. Als hij ook blijft praten over dat hij nog niet klaar is om zich te binden, dan zijn dit duidelijke tekenen dat hij niet om de relatie geeft.

Wat je moet begrijpen, is dat je het verdient om een gezonde relatie te hebben en iemand te hebben die aandacht aan de kleine dingen schenkt die je vriend al lang niet meer doet.

Als mijn vriend mijn gevoelens afwijst, dan vertel ik hem dat ik niet van plan ben om in een giftige relatie te blijven, en dat hij me goed moet behandelen als hij wil dat ik bij hem blijf.

Soms werkt dat, als hij echt om je geeft, maar in andere gevallen zal hij zeggen dat je kunt vertrekken als je niet blij met hem bent, en dat is absoluut een rode vlag en jouw signaal om te vertrekken, want hij doet dat duidelijk niet. Het kan hem duidelijk niet genoeg schelen om voor je te vechten en ervoor te zorgen dat je blijft.

Als hij niet bang is om je te verliezen, dan betekent dit dat hij het gevoel heeft dat hij niets te verliezen heeft, en dat je dat niet hoeft te pikken omdat je zoveel beter verdient.

Je verdient het om iemand te hebben die je koestert en die bang is om je te verliezen omdat je zoveel voor hem betekent. Als mijn vriend mijn gevoelens afwijst, dan maak ik hem duidelijk dat ik dat niet hoef te pikken, en dat ik beter verdien. En jij zou hetzelfde moeten doen, want als hij echt om je geeft, dan zal hij zich inspannen om te veranderen. Maar als hij niet wil veranderen en aan de relatie wil werken, dan betekent het gewoon niet zoveel voor hem. En je hoeft niet bij iemand te zijn die je als vanzelfsprekend beschouwt.

Lees verder om de tekenen te ontdekken dat hij niet om je geeft en je relatie als vanzelfsprekend beschouwt om de waarheid te achterhalen voordat het te laat is. Het is beter om er eerder dan later achter te komen, want het zal je alleen maar meer pijn doen naarmate je langer wacht om dingen met een man te beëindigen die je niet genoeg waardeert om een beetje moeite in je relatie te steken.

 Tekenen dat hij niet om de relatie geeft

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Hij is gestopt met appen en neemt zijn telefoon niet eens op. De laatste tijd lijkt hij vreemd, afstandelijk en moeilijk, en je hebt gemerkt dat er iets mis is, maar hij wil er niet over praten.

Hij gedraagt zich anders tegenover jou en er is een verandering in zijn persoonlijkheid, dus wat is er aan de hand?

Misschien is het alleen een kwestie van comfortabel worden in de relatie, en is de fase van de wittebroodsweken-fase voorbij, maar geeft hij nog steeds om je.

Maar het kan zijn dat hij eigenlijk tekenen vertoont dat hij niet meer om je gevoelens geeft en misschien zelfs op zoek is naar een nieuwe vriendin.

Ieder van ons meisjes wil graag gewaardeerd worden door de man van wie ze houdt, maar soms gebeuren dingen gewoon niet zoals we hadden gedroomd, en de harde realiteit breekt ons hart.

Hij hield toch zeker van je, anders zou hij überhaupt niets met je zijn begonnen. Maar houdt hij nog steeds van je?

Mensen veranderen, en hun gevoelens ook, dus het kan gebeuren dat de liefde vervaagt, en het enige dat dan overblijft is om tijdens een breuk beschaafd te blijven.

Haast je echter niet totdat je alle tekenen hebt gelezen dat hij niet om de relatie geeft, en merk op of hij ze allemaal of een aantal laat zien.

1. Hij heeft het altijd druk en brengt geen tijd met je door

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Misschien heeft hij het op zijn werk heel druk, maar dat is geen excuus om geen tijd met je door te brengen want we kunnen altijd tijd vinden voor mensen die iets voor ons betekenen.

Je moet begrijpen dat jongens het nooit te druk hebben om met het meisje te zijn van wie ze houden, dus als hij nooit tijd heeft om bij jou te zijn, dan is dat een van de tekenen dat hij niet om de relatie geeft.

Want om een relatie te laten werken, moeten jullie allebei even actief zijn om het te laten werken door samen tijd door te brengen.

Je bent gewoon geen prioriteit meer voor hem, en dat is een enorme rode vlag. Het betekent dat hij de keuze heeft tussen jou en zijn baan of een hobby of vriend en hij zal al die andere dingen boven jou kiezen.

Hij heeft het eigenlijk te druk om deel van de relatie uit te maken.

Als hij bovendien afstandelijk is geworden en het vermijd om tijd met je door te brengen, dan kunnen de waarschuwingssignalen niet duidelijker zijn.

2. Je moet hem achternazitten

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Als je het gevoel hebt dat je om zijn liefde moet smeken en hem altijd achterna moet zitten, dan zijn dit de waarschuwingssignalen dat het hem gewoon niet meer kan schelen.

En wees je van de pijnlijke waarheid bewust – hoe meer je hem achternazit, hoe sneller hij zal rennen.

Je moet begrijpen dat hij het waarschijnlijk niet waard is. Waarom zou je iemand achternazitten die niet achternagezeten wil worden?

Het zal je alleen maar tranen en pijn bezorgen. Je moet onthouden dat je niet om iemands liefde mag smeken.

Laat hem gaan als hij wil gaan en kijk nooit achterom, want je hoeft niet achter iemand aan te gaan die niet bij je wil zijn, terwijl er zeker veel jongens zijn die in plaats daarvan jou achterna zouden zitten, en dat verdien je.

De enige zijn die zich voor de relatie inspant, zal je emotioneel uitputten, en je moet niet vergeten dat beide partners evenveel aan de relatie moeten bijdragen om deze te laten slagen.

En hij zal je inspanningen zeker niet waarderen, aangezien hij ervoor zorgt dat je hem achterna moet zitten.

3. Hij praat achteloos tegen je en geeft je overal de schuld van

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Je zult het verschil zien in de manier waarop hij je aanspreekt, omdat hij zelden de lieve bijnamen zal gebruiken die hij gebruikte toen je voor het eerst met hem begon te daten.

Hij kan ook verbaal grof worden door je zwakheden tegen je te gebruiken, en er is geen reden waarom je dat soort gedrag zou moeten accepteren.

Hij kan je zelfs uitschelden in plaats van schattige bijnamen te geven. Al met al zal hij je het gevoel geven dat je een dwaas bent, omdat hij gewoon niet meer om je geeft.

En als jullie ruzie hebben, zal hij een manier vinden om jou van alles de schuld te geven. Hij verdedigt zichzelf en geeft jou de schuld omdat hij zich daardoor beter voelt.

Hij wil geen verantwoordelijkheid voor zijn daden of zijn woorden nemen. Als een man niet om zijn vriendin geeft, dan zal hij haar altijd de schuld geven, zelfs als hij weet dat hij de schuldige is.

4. Hij zal je met zijn berichten laten zien dat het hem niet kan schelen

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Berichten kunnen de gemakkelijkste manier zijn om te zien wanneer iemand niet meer om je geeft, omdat het voor mensen gemakkelijker is om te zeggen wat ze bedoelen als ze appen dan met een persoonlijke benadering.

En als het lang duurt voordat hij op je appjes reageert, en als hij dat uiteindelijk doet, dan antwoordt hij met één woord, dan is hij niet geïnteresseerd in je relatie.

Als hij nooit vragen stelt, betekent dit dat hij niet in jou geïnteresseerd is. Dit is vooral het geval als de enige appjes die je de laatste tijd van hem hebt gekregen ‘s nachts zijn.

5. Hij is gestopt met de kleine dingen die hij vroeger wel deed

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Of het nu om het herinneren van een belangrijke datum of het geven van kleine tekenen van genegenheid en attente cadeaus gaat, hij is met zulke dingen gestopt omdat zijn liefde voor jou vervaagd is.

Als hij een belangrijke datum vergeet, dan kun je niet merken dat hij er berouwvol om is, en hij zal ook niet proberen om het goed te maken.

Je hoeft geen tijd meer door te brengen met iemand die niet genoeg om je geeft om belangrijke details over jou te onthouden.

6. Hij is degene die alle beslissingen neemt

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Hij vraagt niet langer om jouw mening als het om het nemen van belangrijke beslissingen gaat, omdat hij er niet meer om geeft.

Hij denkt dat hij capabeler en slimmer is dan jij, wat betekent dat hij jou niet als een gelijkwaardige partner ziet. Hij kan je zelfs behandelen alsof je onder hem staat, en dat is onaanvaardbaar.

Als hij de behoefte heeft om volledige controle te hebben om zich een grotere man te voelen en hij jou behandelt alsof je niet in staat bent om beslissingen te nemen, dan hoef je niet te accepteren dat hij je naar beneden haalt of je mening niet respecteert.

7. Hij weigert om moeite te doen

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Waarom zou je met iemand zijn die geen moeite doet en die weigert aan de relatie te werken? Als jij de enige bent die het probeert, dan kan je relatie net zo goed voorbij zijn omdat het alleen jou nog iets doet.

Als je in een eenrichtingsrelatie vastzit, dan is het tijd om het op te geven als hij weigert om moeite te doen.

Hij kan zelfs doen alsof het hem helemaal geen pijn doet als je hem verlaat, en hij slechts een passieve toeschouwer in de relatie is die niets om de toekomst geeft.

Misschien heeft hij zelfs iemand anders gevonden of heeft hij jullie relatie helemaal opgegeven en wacht hij gewoon tot jij het ook opgeeft.

Het is niet eerlijk dat jij al het werk in jullie relatie moet doen en het is niet wat je verdient, dus je moet ook stoppen met je best te doen.

8. Hij wil niet naar je luisteren

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

We weten allemaal dat communicatie de sleutel is tot een succesvolle relatie, en zonder dat kan het niet eens een relatie worden genoemd.

Als je begint te denken dat je vriend niet langer je vriend is en hij niets geeft om wat je zegt, dan is het duidelijk dat hij niet meer om jullie relatie geeft.

Een man die weigert om naar je te luisteren, respecteert je ook niet, en dat verdien je niet. Je moet begrijpen dat je geen relatie kunt hebben met iemand die je als vanzelfsprekend beschouwt en je mening niet wil horen.

9. Hij belt nooit als eerste

9 Tekenen Dat Hij Niet Om De Relatie Geeft

Als hij om je geeft, dan zul je niet altijd degene zijn die hem als eerste belt. Door jou eerst te bellen, zal hij laten zien dat hij aan je denkt en je stem wil horen.

Dus als hij daarmee is gestopt en jij altijd degene bent die hem als eerste belt, dan geeft hij misschien niet meer om je.

Bovendien, als hij altijd lang wacht voordat hij de telefoon opneemt, geen enthousiasme in zijn stem laat horen en niet lang met je wil praten, dan is het duidelijk dat hij niet langer in jou en jullie relatie geïnteresseerd is.

Soms zullen zijn acties je laten zien dat hij niet langer van je houdt voordat hij dat zelf zegt.

PinFlight Image