Skip to Content

Stop Met Deze 6 Dingen Als Geen Giftige Mannen Meer Wil Aantrekken

Stop Met Deze 6 Dingen Als Geen Giftige Mannen Meer Wil Aantrekken

Gedurende zoveel jaren zat ik in deze rare lus waarin ik bleef uitgaan met deze giftige mannen die veel meer namen dan ze daadwerkelijk gaven.

Het was zo’n giftige omgeving en ik wist echt niet wat er met me aan de hand was. Het leek wel alsof ik alleen giftige personen in mijn leven kon aantrekken.

Ik bleef erover nadenken en ik wist dat hier een geldige reden voor moest zijn, dus ik deed wat soul-searching en kwam tot het besef dat mijn gedrag de belangrijkste reden was waarom ik altijd bij de verkeerde man terechtkwam!

Onbewust manifesteerde ik bepaalde ongezonde eigenschappen die me afhielden van de mannen die ik eigenlijk verdiende. In plaats daarvan bracht ik een zee van giftige jongens in mijn leven.

Als je mijn fouten niet wilt herhalen en je datingleven weer op het goede spoor wilt krijgen, lees dan deze 6 dingen die ik verkeerd heb gedaan en bespaar jezelf jaren van spijt.

1. Ik voelde me aangetrokken tot mysterieuze mannen met een duister verleden

Stop Met Deze 6 Dingen Als Geen Giftige Mannen Meer Wil Aantrekken

Ik was dwaas genoeg om te geloven dat ik in staat zou zijn om hun harde uiterlijk te kraken en ervoor te zorgen dat ze zich voor mij openstellen zoals ze nog nooit eerder hadden gedaan.

Het was duidelijk dat ik het mis had, en het kwam altijd terug om me te achtervolgen!

Die jongens lijken misschien alleen aantrekkelijk aan de oppervlakte, maar in werkelijkheid zijn het beschadigde zielen die niet in staat zijn om van zichzelf te houden, laat staan ​​van iemand anders. Blijf bij deze giftige mannen uit de buurt!

2. Ik vond het stiekem leuk als giftige mannen een beetje gemeen tegen me waren

Dit is een verknipte trek om toe te geven. Het gaat waarschijnlijk terug naar mijn kindertijd toen mij werd verteld dat als een jongen gemeen was of me plaagde, dit betekende dat hij me leuk vond!

Dat is een gek concept en ik kan niet geloven dat iemand dat nu nog tegen een kind zal zeggen!

Dus het vertaalde zich terug naar mijn volwassen jaren, waar ik geloofde dat als hij tegen me schreeuwde, het betekende dat hij er echt om gaf! Wat een onzin om te laten geloven.

3. Ik was niet geïnteresseerd in aardige jongens

Stop Met Deze 6 Dingen Als Geen Giftige Mannen Meer Wil Aantrekken

Aardige jongens leken op de een of andere manier altijd saai. Ik ben me ervan bewust dat je een boek niet op zijn omslag kunt beoordelen.

Nu doe ik dat niet meer, maar ik geloofde vroeger dat ik geen spanning kon krijgen door met een goede vent te zijn. Dat leek me gewoon te saai voor woorden.

Nu zou ik een moord doen voor dat ‘gewone’ soort liefde! Stabiliteit boven onvoorspelbaarheid. Geen giftige mannen meer voor mij.

4. Ik hield van giftige mannen die net uit een relatie kwamen

Om voor mij nog onbekende redenen viel ik altijd op de een of andere manier voor mannen die net geen relatie meer hadden of die emotionele bagage met zich meedroegen uit eerdere relaties.

Ik geloofde dat ik degene zou kunnen zijn met wie ze nog lang en gelukkig zouden zijn. Dat ik ze weer op het goede spoor zou krijgen!

Het liep zelden zo af en het was meestal gewoon pijnlijk, omdat ik me altijd een tweede keus voelde.

Nu zie ik dat ik had moeten wachten tot ze over hun liefde uit het verleden heen waren voordat ik iets met ze begon.

5. Ik bleef giftige mannen dumpen zonder echte reden

Stop Met Deze 6 Dingen Als Geen Giftige Mannen Meer Wil Aantrekken

Ik hield ervan gelijk te hebben. In plaats van dingen uit te pluizen, dumpte ik mannen, zodat ik de confrontatie niet aan hoefde te gaan.

Het was een echt giftige cirkel die ongezond was voor ons allebei en het was allemaal mijn schuld.

Ik kon niet accepteren dat ik niet altijd gelijk had, dus het was gemakkelijker om er een einde aan te maken. Om een andere giftige man te vinden om hem door te vervangen. Ik was echt egoïstisch en ik heb het me niet eens gerealiseerd.

Ik denk niet echt dat ze in de eerste plaats zo slecht waren. Op de een of andere manier heb ik ze zo laten handelen vanwege mijn verwrongen manier van denken en handelen tegenover hen.

6. Ik werd gek als ik mijn zin niet kreeg

Als de dingen niet gingen zoals ik wilde, gaf ik hem altijd de schuld. Ik moest het altijd op mijn manier hebben en ik liet mezelf geloven dat als een man zich daar niet aan kon houden, hij niet de man voor mij was. Dat er iets mis met hem moest zijn. En al die tijd heb ik alles verpest, ik trok alleen maar giftige mannen aan.

Ik was te koppig om toe te geven dat ik ongelijk had en ik betaalde de prijs. Godzijdank zie ik nu dat een relatie tweerichtingsverkeer is. Dat beide partijen het verdienen om in gelijke mate gehoord en erkend te worden. Al het andere is niet eerlijk en nu zie ik dat eindelijk in.

PinFlight Image