Skip to Content

Een Man Die Echt Om Je Geeft Zal Deze 9 Dingen Doen

Een Man Die Echt Om Je Geeft Zal Deze 9 Dingen Doen

Erachter komen of de man die je date je echt leuk vindt zou niet lastig moeten zijn – het zou zelfs overduidelijk moeten zijn.

Er zijn duidelijke aanwijzingen die laten zien hoeveel interesse een man heeft, zoals de manier waarop hij je behandelt en welk gevoel hij je geeft, maar als je meer aanwijzingen nodig hebt dat hij de ware is, let dan goed op of hij de volgende dingen doet:

1. HIJ MAAKT ECHT TIJD VOOR JE VRIJ.

Als hij je echt leuk vindt zal hij niet steeds smoesjes verzinnen dat hij het “te druk” heeft, want zelfs een man die het ontzettend druk heeft zal tijd voor je vrijmaken als hij jou wil blijven zien.

Hij zal niet het risico willen lopen dat je beschikbaar blijft en andere mannen je mee uit kunnen nemen – hij zal je zelf mee op date willen nemen.

2. HIJ COMMUNICEERT VAAK MET JE. 

Zelfs als hij niet de hele dag beschikbaar is (want het is logisch dat mensen aan het werk zijn) zal hij het nog steeds belangrijk vinden om contact met je te onderhouden, zelfs als hij dit tussen zijn colleges in doet, tijdens zijn pauze op werk of dat hij je een snelle goedemorgen app stuurt voordat hij aan zijn dag begint.

Als hij echt om je geeft wil hij ervoor zorgen dat je ook aan hem denkt en daarom zorgt hij dat hij geregeld met je communiceert.

3. HIJ PLANT ATTENTE EN LEUKE DINGEN DIE JULLIE SAMEN KUNNEN DOEN. 

Hij wil niet altijd op het laatste moment plannen met je maken – hij stopt er meet tijd een moeite in om echte plannen met je te maken omdat zijn tijd met jou belangrijk is om jullie band verder te ontwikkelen.

Geloof het of niet, er lopen mannen rond die concrete plannen met je zullen maken en die zelfs tickets voor evenementen vooraf kopen omdat ze er zeker van willen zijn dat je het op tijd weet, in plaats van dat ze je laat ’s avonds “ben je wakker?” appen.

4. HIJ ONTHOUDT ALLE KLEINE DETAILS DIE JE OVER JEZELF HEBT VERTELD.

10 Signalen Dat Je Degene Hebt Gevonden Met Wie Je Oud Zou Moeten Worden

Als je hem vertelt wat je favoriete wijn is, onthoudt hij dat en verschijnt hij aan je deur met een fles als jullie elkaar weer zien.

Als je hem vertelt wanneer je verjaardag is of wat je favoriete afhaalmaaltijd is, onthoudt hij dit omdat hij weet dat het maken van dit soort mentale herinneringen om je later te verrassen belangrijk is om jou te laten zien hoe leuk hij je vindt.

5. HIJ STELT VOOR DAT JE JE SPULLEN BIJ HEM THUIS LAAT LIGGEN.

Wanneer je bij hem blijft slapen vindt hij het niet nodig dat je steeds je spullen weer mee naar huis moet nemen, want hij wil je niet geheimhouden en hij is ook niet bang om zijn woning met je te delen.

Een man die echt om je geeft en die een toekomst met jou ziet, zal graag zien dat je je op je gemak voelt in zijn woning en daarom zal hij niet aarzelen of flippen als je iets achterlaat. Ha, hij zal het waarschijnlijk zelfs aanmoedigen. 

6. HIJ WIL DAT JE ZIJN VRIENDEN ONTMOET. 

Als hij halsoverkop verliefd is wil hij dat je volledig tot zijn wereld gaat behoren en dat houdt in dat je zijn vrienden moet ontmoeten.

Hij ziet graag dat je goed overweg kunt met zijn sociale kring en de mensen die het belangrijkst voor hem zijn, want hij wil je in alle opzichten bij zijn leven betrekken.

Hij houdt je niet gescheiden van het leven dat hij had voordat hij jou ontmoette.

7. HIJ VERTROUWT JE BELANGRIJKE DINGEN TOE. 

De Top 5 Sterrenbeelden Die De Beste Vriendinnen Zijn

Wanneer een man je echt vertrouwt om een relatie met hem op te bouwen kun je over alle onderwerpen praten – waaronder zijn ergste angsten of iets wat hij niet zou vertellen aan iemand met wie hij voor de lol uitgaat.

Als hij je vertelt over zijn geschiedenis, zijn manier van denken en zijn mening met je deelt, doet hij dit omdat hij het prima vindt dat je alles over hem te weten zal komen. Hij is een volwassen man die echt om je geeft.  

8. HIJ VRAAGT OM JE MENING EN HECHT DAAR OOK ECHT WAARDE AAN. 

17 Echte Voorbeelden Van Lichaamstaal Als Een Man Je Stiekem Leuk Vindt

Hij zal je vragen of je zijn shirt leuk vindt, wat je van de gadget vindt die hij misschien wil kopen of hoe je graag het weekend zou willen doorbrengen omdat hij echt geïnteresseerd is in je mening en hij echt wil weten wat jou gelukkig maakt.

Je bent niet slechts een attribuut in zijn leven; je bent zijn levenspartner.

9. HIJ ZEGT HET NIET ALLEEN, MAAR HIJ LAAT JE VAAK ZIEN DAT JE VEEL VOOR HEM BETEKENT. 

Wanneer je een relatie hebt met een man die echt om je geeft voel je dit meteen aan.

Er gaan geen interne alarmbellen af, zijn gedrag brengt je niet in de war, zijn gevoelens veranderen niet ineens – hij blijft consequent en hij blijft lief tegen je.

Als je zo’n man in je leven hebt, houd hem dan goed vast, want hij geeft echt heel veel om je. 

Een Man Die Echt Om Je Geeft Zal Deze 10 Dingen Doen