Skip to Content

10 Tekenen Dat Hij Een Serievreemdganger Is (En Hij Heeft Er Geen Enkel Probleem Mee)

10 Tekenen Dat Hij Een Serievreemdganger Is (En Hij Heeft Er Geen Enkel Probleem Mee)

Je weet wat ze zeggen: eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger. Soms is het echter niet waar, wanneer je de meest verbazingwekkende relatie hebt die bewijst dat ontrouw deze eigenlijk kan versterken. Maar meestal beëindigt het de relatie en moet hij aan zijn gedrag werken.

Maar wat gebeurt er als hij het prima vindt om een klootzak te zijn? Dan krijg je een serievreemdganger.

Het kan zijn omdat hij van de jacht houdt, maar niet van de vangst. Zijn zelfrespect is zo laag dat hij het nodig heeft om zijn ego een boost te geven. Of hij heeft het gewoon geaccepteerd als iets dat bij hem hoort en is hij niet van plan om het te veranderen.

Wat de reden ook is, het is een puinhoop. Serieus, verliefd worden op een vreemdganger is al slecht zoals het is, maar een serievreemdganger is iets van een heel ander niveau.

Dus, om te zien of de kerel er vol mee zit, check de onderstaande lijst!

1. Je hebt geen van zijn vrienden of familie ontmoet

10 Tekenen Dat Hij Een Serievreemdganger Is (En Hij Heeft Er Geen Enkel Probleem Mee)

Dit is meestal een teken dat hij niet geïnteresseerd is om je lang genoeg in de buurt te houden om je aan zijn vrienden of familie voor te stellen.

Het kan zijn omdat hij bang is om zich te binden omdat hij iets of iemand voor je verbergt.

Het is volkomen normaal als je net met daten bent begonnen, maar als je al meer dan een paar maanden een relatie hebt, dan is dat een rode vlag!

2. Vage details

Als hij iets probeert te verbergen, dan zal hij er alles aan doen om het te doen. Je hebt eigenlijk geen idee waar hij is, met wie en voor hoe lang.

En als je hem naar zijn dag vraagt, dan krijg je niets anders dan ongedefinieerde antwoorden als: “Oh, prima. Heb wat werk dingen gedaan.” Serieus Sherlock, je hebt dingen op je werk gedaan. Oh mijn god.

We vragen niet om specifieke details, maar een beetje inzicht in je werk en dag zou leuk zijn, aangezien iemand echt genoeg om je geeft om erin geïnteresseerd te zijn.

3. Hij houdt gewoon van de achtervolging

10 Tekenen Dat Hij Een Serievreemdganger Is (En Hij Heeft Er Geen Enkel Probleem Mee)

Als hij super geïnteresseerd in je was terwijl hij je achternazat, maar hij plotseling koud werd toen hij je eenmaal te pakken had, dan kan het betekenen dat hij gewoon meer van de achtervolging dan van de prooi houdt.

En het kan ook betekenen dat hij al achter iemand anders aanzit.

Tenzij hij er klaar voor is om erover te praten en daadwerkelijk iets doet om het op te lossen, laat hem anders gaan. Hij is gewoon een andere emotioneel niet beschikbare klootzak die je niet nodig hebt in je leven.

4. Hij is meestal niet beschikbaar

Hoe druk hij het ook heeft, er zijn minstens twee minuten in zijn drukke schema om je te laten weten dat het goed met hem gaat en dat hij aan je denkt.

Maar als hij het grootste deel van de tijd offline is en er ‘s avonds laat altijd wat werk te doen is, dan kan het zijn dat hij excuses zoekt om wat nevenactiviteit te hebben zonder dat je het merkt.

Als je gevoel je vertelt dat er iets niet klopt, moet je er misschien naar luisteren en niet in nog een van zijn onzinregels trappen.

5. Overlaadt je met cadeaus en aandacht

10 Tekenen Dat Hij Een Serievreemdganger Is (En Hij Heeft Er Geen Enkel Probleem Mee)

Vreemdgangers gebruiken dit meestal om hun geweten te sussen, omdat ze weten dat wat ze deden verkeerd was.

En als je merkt dat er een bepaald patroon in zijn uitingen van genegenheid zit, dan is het misschien tijd om wat beter naar je gevoel te luisteren.

Als hij op een avond laat wegblijft en er is een hele week waarin hij de beste vriend is die er ooit was, en dit wordt gevolgd door nog een week waarin hij niet beschikbaar is en tot laat werkt, als dit zich steeds herhaalt, dan heb je een serievreemdganger.

6. Hij is extreem beschermend naar zijn telefoon

Als hij zijn telefoon overal bij zich heeft, en ik bedoel letterlijk overal, dan wordt het misschien eens tijd dat je jezelf afvraagt waarom dat zo is.

Tenzij de jongen voor de CIA werkt, is er geen enkele reden voor hem om zijn telefoon bij zich te dragen als hij bijvoorbeeld de vuilnis weg gaat gooien.

Ik bedoel, je wordt er alleen maar chagrijnig van en je maakt je zorgen over wat er in godsnaam op die telefoon staat waar hij zo beschermend over is.

En laat me je vertellen, het kan niet iets goed zijn. Als hij je niet genoeg vertrouwt om zijn telefoon ongeveer dertig seconden met rust te laten, dan is daar een goede reden voor.

7. Zijn vrienden zijn klootzakken

10 Tekenen Dat Hij Een Serievreemdganger Is (En Hij Heeft Er Geen Enkel Probleem Mee)

En hij lijkt het liefste vriendje ooit te zijn. Hier klopt iets niet. We brengen tijd door met mensen die op ons lijken. Als we zorgzaam en zachtaardig zijn, dan kunnen we geen beste vrienden zijn met iemand die een eersteklas klootzak is.

En als we niet in dat stabiele en rustige leven met onze significante ander zijn, dan is de kans dat we beste vrienden worden met een getrouwd stel dat de definitie van dat leven is, erg klein.

Het punt is dat als zijn vrienden eikels en vreemdgangers zijn die erover opscheppen, de kans groot is dat hij net zo is.

8. Stemmingswisselingen

De ene week is hij het vriendje van het jaar en de andere week maakt hij over alles ruzie.

Zelfs het kleinste ding hindert hem genoeg om een ruzie te beginnen.

Stemmingswisselingen kunnen het gevolg van problemen op het werk of gezondheidsproblemen zijn, maar als je nog een paar signalen uit deze lijst hebt herkend, samen met deze, dan is het vrij duidelijk waarom het gebeurt.

9. Op een gegeven moment was jij de andere vrouw

10 Tekenen Dat Hij Een Serievreemdganger Is (En Hij Heeft Er Geen Enkel Probleem Mee)

De kans dat jullie twee daadwerkelijk iets blijvends hebben, is één op een miljoen. Eigenlijk is het voor hem simpel. Als hij het één keer heeft gedaan, dan kan hij het nog een keer doen.

En als hij iemand kon vinden die beter was dan zijn ex, wat weerhoudt hem er dan van om naar iemand te zoeken die weer beter is dan jij?

10. Hij was in het verleden nooit eerlijk over zijn bedrog

Als zijn vrienden of exen degenen zijn die je hebben verteld dat hij een vreemdganger was, dan is dat een enorme, rode vlag.

Een man die serieus spijt heeft van zijn vreemdgaan verleden zal je erover vertellen en je vertellen hoe het het ergste was dat hij ooit heeft gedaan.

Een echte man zal niets voor je verbergen, omdat hij al weet hoeveel pijn oneerlijkheid doet.

Maar als hij het voor je probeerde te verbergen en er zijn meer dan één relatie die vanwege zijn ontrouw  is beëindigd, wat doe je dan nog met hem?

PinFlight Image