Skip to Content

Aan Het Meisje Dat Nog Nooit “De Ware” Is Geweest

Aan Het Meisje Dat Nog Nooit “De Ware” Is Geweest

Zolang je je kunt herinneren, ben je altijd de tweede keus van een man geweest.

Je hebt meerdere relaties gehad en verschillende jongens hebben je hun vriendin genoemd, maar je weet dat geen van hen jou ooit als zijn soulmate heeft gezien.

Je was er als ze iemand nodig hadden die handig was.

Je was er op het moment wanneer ze een vriendin wilden omwille van het hebben van een relatie. Je was er als een rebound vriendin om hen te helpen om hun gebroken hart te helen, en je was daar wanneer hun angst om alleen te zijn hen overweldigde.

Aan het meisje dat nog nooit de ware is geweest

Zolang je je kunt herinneren, ben je altijd de tweede keus van een man geweest. Het aardige meisje dat hen in theorie alles geeft wat ze nodig hebben, maar ook het meisje van wie ze nooit echt houden.

Simpel gezegd, je bent ‘op papier’ een goede vriendin. Je ziet er goed uit, mensen vinden je grappig en interessant, en je bent absoluut alles behalve dom.

Dus uiteindelijk heb je eigenlijk geen idee waarom je relaties eindigen. Je krijgt nooit de afsluiting die je nodig hebt en elke man die het met je uitmaakte, vertelt je gewoon dat jij niet de ware bent.

Geen van hen heeft jou als hun persoon voor altijd gezien. Je hebt nog nooit hun onvoorwaardelijke liefde en onverdeelde aandacht gevoeld.

In plaats daarvan heeft elk van je vriendjes met de helft van hun hart van je gehouden.

Je was goed genoeg voor hen totdat ze iemand anders vonden, of terwijl ze geduldig wachtten op een meisje dat hen in de wacht had gezet.

Het is alsof ze je als doorgangsstation hebben gebruikt in plaats van als eindbestemming. Ze hadden je nodig op hun reis naar het vinden van ware liefde in plaats van jou als hun doel te zien.

Aan het meisje dat nog nooit de ware is geweest

Om eerlijk te zijn, alle liefdes die je hebt gehad waren tijdelijk – je was iemand die het moment diende.

Geen enkele man in je leven heeft je als iets blijvends of als een vrouw met wie ze oud willen worden gezien .

Daarom kan je niet anders dan je een troostprijs voelen. Zoals de meisjes waar jongens naar toe komen als er niemand beter is en degene tot wie ze zich wenden als iedereen ze in de steek laat.

Het ergste is dat je in al je relaties je best hebt gedaan. Je hebt nooit delen van jezelf achtergehouden en elke keer had je de hoop je dat je eindelijk je match made in heaven hebt gevonden.

Het blijkt echter altijd anders te zijn. Je hebt altijd het gevoel gehad een ondersteunende rol te hebben en je hebt nooit de kans gehad om de ster van je eigen liefdesfilm te zijn.

Nou, ik ben hier om je te vragen om de hoop niet te verliezen. Het lijkt nu misschien niet zo, maar geloof me als ik je vertel dat ook geen van deze jongens de ware voor jou is geweest.

Geen van hen is je soulmate en je persoon voor altijd geweest. Weet je waarom? Omdat die man je pad nog moet kruisen.

Hoe pijnlijk dit ook mag zijn, de waarheid is dat er sommige dingen zijn die je begrip te boven gaan en dat je op sommige gebeurtenissen geen invloed kunt uitoefenen, hoeveel je het ook probeert.

Aan het meisje dat nog nooit de ware is geweest

Wat ik je probeer te vertellen is dat geen van je vorige relaties bedoeld waren om stand te houden. Geen van je exen was bedoeld om van jou te zijn en er is niets dat je er echt aan kunt doen.

Dat betekent echter niet dat je droomprins uiteindelijk niet zal komen.

Het betekent niet dat je bent veroordeeld tot een liefdeloos leven alleen omdat je een paar slechte ervaringen hebt gehad. Het betekent niet dat het niet de bedoeling is dat iemand van je houdt of dat je relaties helemaal op moet geven.

Geloof me als ik je vertel dat een dezer dagen je lot drastisch zal veranderen.

Er zal een man komen die op alle manieren van je zal houden waarop er nog nooit van je gehouden is en hij zal een man zijn die je altijd zal behandelen alsof je de enige vrouw ter wereld bent.

Een man die je niet als een rebound zal zien, als een meisje om zijn gebroken stukken op te rapen, of als iets tijdelijks. Een man die voorbestemd is om de jouwe te zijn en die jou als zijn ware zal zien.

Je moet gewoon op het juiste moment wachten. Bovendien moet je klaar zijn voor zijn komst.

Want als hij komt, dan zal hij je doen beseffen waarom het nooit met iemand die voor hem kwam heeft gewerkt.

PinFlight Image