Skip to Content

Alleen Een Echte Man Kan Van Een Alfavrouw Houden Op De Manier Die Ze Verdient

Alleen Een Echte Man Kan Van Een Alfavrouw Houden Op De Manier Die Ze Verdient

Ze is niet zoals iedereen die je ooit hebt ontmoet. Als je naar haar kijkt, dan heb je het gevoel dat je afbrokkelt onder haar zelfvertrouwen en de pure intensiteit van haar blik.

Als je niet gewend bent om een alfavrouw te zien, dan lijkt ze zo volkomen intimiderend. Ze lijkt onbereikbaar.

Ze loopt met opgeheven hoofd zonder je zelfs maar een tweede blik te gunnen langs je heen. Waarom zou ze je een moment van haar aandacht geven als ze dagelijks haar eigen dromen moet najagen?

Die vrouw is een ritselaar, ze weet wat ze wil en met minder zal ze nooit genoegen nemen.

Daar horen ook relaties bij.

Probeer niet je standaard, slappe versierzin te gebruiken om haar aandacht te trekken.

Alleen Een Echte Man Kan Van Een Alfavrouw Houden Op De Manier Die Ze Verdient

Je bent er waarschijnlijk aan gewend geraakt om met vrouwen om te gaan. Ze zal niet voor je oppervlakkige pogingen om te flirten vallen. Ze zal niet naar je verhalen luisteren als je haar geen inhoud laat zien.

Een alfavrouw zoekt een echte man die met haar een gesprek aangaat. Als je haar van haar stuk wilt brengen, dan moet je weten wat je moet vragen en hoe je moet handelen.

Een kleine jongen die denkt dat meisjes nog steeds voor de basiscomplimenten vallen, is niet iemand die ze ooit als kandidaat voor iets serieus zou beschouwen.

En als je denkt dat je echt een kans bij haar hebt, wees dan op je hoede. Ze zal je waarschijnlijk in alles proberen te slim af te zijn en dan zal haar brutaliteit zich tonen op het moment dat ze een zwakke plek ziet.

Dan zal ze beseffen dat je echt niet goed genoeg voor haar bent.

Als ze besluit om je een kans te geven, prijs jezelf dan gelukkig, want haar normen zijn waanzinnig hoog. Mensen denken dat het komt, omdat ze koppig en onbeschoft is, maar het is omdat haar hart geen pijn meer aankan.

Ze moet voorzichtig zijn. Tenzij ze ziet dat je echt bent, zal ze bij je in de buurt nooit haar muur laten zakken.

Als ze besluit om je een kans te geven, zorg er dan voor dat je altijd voor haar zorgt. Maar vertel haar nooit wat ze moet doen.

Alleen Een Echte Man Kan Van Een Alfavrouw Houden Op De Manier Die Ze Verdient

Ze is al onafhankelijk zolang ze zich kan herinneren. Ze heeft haar eigen beslissingen genomen en op dit moment weet ze wat het beste voor haar is. Een alfavrouw kent altijd haar eigen pad en ze zal zich nooit door iemand laten vertellen wat ze wel en niet moet doen.

Dit betekent niet dat ze de baas over je zal spelen. Nee. Ze verwacht van jou zelfs dezelfde mate van onafhankelijkheid. Ze zal van je verwachten dat je je leven op een rijtje hebt, terwijl ze je bij elke stap helpt.

Maar op het moment dat je het lef krijgt om te geloven dat je haar kunt beheersen, dan is ze weg.

Je hebt geen inspraak in de beslissingen die ze neemt. Ze zal je raadplegen, maar tenzij je je bedoelingen aan haar uitlegt, zal ze er niet mee akkoord gaan.

Als je mannelijkheid afhangt van de hoeveelheid controle die je over een vrouw kunt uitstralen, dan is dit niet de vrouw voor jou. Ga dan verder.

Probeer haar niet in een kooi te houden, want dan scheurt ze alles uit elkaar.

Alleen Een Echte Man Kan Van Een Alfavrouw Houden Op De Manier Die Ze Verdient

Ze is waarschijnlijk de meest zelfverzekerde vrouw die je ooit zult ontmoeten. Geloof je echt dat ze per ongeluk is gekomen waar ze nu is? Ze heeft hard moeten werken om de mooie vrouw te worden die ze is.

Daarom zul je haar nooit in een kooi kunnen houden. Als je jaloers of dominant bent, ga dan op zoek naar een ander slachtoffer.

Dat zegt alleen maar dat je te onzeker bent over je eigen mannelijkheid om haar haar eigen leven te laten leiden. Ze heeft geen onvolwassen jongen nodig die zich beledigd voelt als ze tijd aan iets besteedt dat hem niet is.

Sluit haar niet op in een kooi of je zult haar woede voelen.

Als je een echte man bent, dan zal ze je alles zijn. En je zult alles voor haar zijn.

Je kunt je kaarten goed spelen. Ik kan je beloven dat je niet alles aan jezelf hoeft te veranderen om indruk op haar te maken. Je hoeft niet perfect te zijn, want ze begrijpt dat we allemaal gebreken hebben.

Ze zal je niet vragen om haar elke ster uit de lucht te brengen, ze eist alleen respect, vertrouwen en communicatie. Ze zal van elke centimeter van je huid genieten en van elke gedachte die je mond uitspreekt.

Ze is iemand die onbeschaamd van je zal houden en die je haar alles zal maken. Maar weet dat je klaar moet zijn om alles te vergeten wat je over vrouwen wist voordat je haar ontmoette.

Op het moment dat ze ervoor kiest om zich aan jou te binden, dan zullen andere mannen niet eens voor haar bestaan. Je kunt me hierin vertrouwen!

Alleen Een Echte Man Kan Van Een Alfavrouw Houden Op De Manier Die Ze Verdient

Je hoeft nooit aan haar te twijfelen. Ze kent haar waarde en ze kent de jouwe ook. Ze zou je nooit verliezen door een moment van plezier met een andere man te hebben.

Een alfavrouw gaat niet vreemd! Ze blijft trouw omdat de man die ze kiest al speciaal genoeg is en de hele wereld verdient.

Dus twijfel niet aan haar. Als ze ervoor heeft gekozen om van je te houden, dan ben jij de enige echte voor haar. Jij bent de man met wie ze wil zijn.

De weg naar dat moment is niet gemakkelijk, maar het is het zeker waard als een vrouw, zo sterk als zij, op je wacht.

Maar als je niet klaar bent voor de intense liefde die ze je wil geven, blijf dan uit haar buurt! Verspil haar tijd niet.

Als je niet klaar bent voor haar wilde natuur, haar waanzinnige energie en de onvoorwaardelijke genegenheid die in haar op de loer ligt, zoek dan een andere vrouw.

Zoek iemand die zich aan je regels houdt en die je gedrag tolereert. Zoek iemand die niet in lachen uitbarst als je haar authenticiteit in twijfel trekt.

Omdat alleen een echte man van een alfavrouw kan houden zoals ze het verdient om bemind te worden!

PinFlight Image