Skip to Content

De Beste Vrouwen Nemen Nooit Simpelweg Genoegen, Wat Er Ook Gebeurt

De Beste Vrouwen Nemen Nooit Simpelweg Genoegen, Wat Er Ook Gebeurt

Ze zijn eerder door mannen bespeeld die wegrennen voor toewijding alsof het hen gaat doden.

De eerste plaats in het leven van iemand voor wie ze zorgden was niet voor hen bedoeld, ze kwamen altijd op de tweede plaats.

Ze zijn gebruikt, gemanipuleerd en als vanzelfsprekend beschouwd. Tot het genoeg was en ze het niet meer aankonden.

De waarheid is dat de beste vrouwen nooit simpelweg genoegen nemen, omdat ze die fout in het verleden hebben gemaakt en ze die nooit meer zullen herhalen.

Ze zullen niet teruggaan naar het geven van kansen aan iemand die hen als een tussenstop behandelt.

De Beste Vrouwen Nemen Nooit Simpelweg Genoegen, Wat Er Ook Gebeurt

Dat hebben ze in het verleden allemaal gedaan, een man die alleen langskwam als het hem schikte, als hij zich eenzaam voelde en als hij behoefte had aan de aanraking van een vrouw.

Ze zijn het zat om zich buitengesloten te voelen van het leven van de man voor wie ze zorgen, nooit de mensen te ontmoeten die voor hem het belangrijkst zijn, nooit deel uit te maken van zijn dagelijks leven.

Als hij niet laat zien dat hij de beste bedoelingen heeft om te blijven, dan zullen ze hem gedag zeggen en weigeren om nog een minuut van hun kostbare tijd aan hem te verspillen.

Ze hebben aan zichzelf gezworen dat ze nooit minder zullen accepteren dan ze verdienen en dat ze het tot het einde zullen eren.

Ze zijn er moe van geworden en ze realiseerden zich dat het zinloos is om iemand achterna te zitten, te vechten en te proberen voor iemand die niet hetzelfde voor hen doet.

Ze hebben wederkerigheid nodig en ze zijn zich ervan bewust dat een relatie niet zonder kan.

Ze hebben op de harde manier geleerd dat ze soms hun gevoelens opzij moeten zetten en moeten onthouden wat ze verdienen.

Ze weten nu wel beter dan hun instinct te negeren.

De Beste Vrouwen Nemen Nooit Simpelweg Genoegen, Wat Er Ook Gebeurt

Als iets niet goed voelt, dan is het zeker niet goed, al die eenzame nachten waarin ze zich afvroegen waar hij was, met wie en waarom het in godsnaam zo moeilijk was om een simpel appje te sturen, heeft hen dat geleerd.

Ze vertrouwen op hun gevoel, ze kijken niet meer weg als ze rode vlaggen zien en hoe hard en pijnlijk de waarheid ook is, ze geven er de voorkeur aan omdat het hen van toekomstig verdriet verlost.

Ze staan niet toe dat iemand met hun emoties speelt.

Ze zijn door mannen achternagezeten die de bedoeling hadden om in hun broek te komen en niet eens in de buurt van hun hart.

Ze kregen te horen dat ze geliefd waren, ze hebben de mooiste sprookjes gehoord en het volgende moment voelden ze de ondraaglijke pijn van een spreekwoordelijke mes in hun rug en verraad.

Ze laten hun emoties niet meer zo gemakkelijk zien, die worden nu bewaakt. Hun hart heeft een afweersysteem dat niet zo gemakkelijk kan worden doorbroken.

Alleen een eerlijke en vriendelijke man die zijn liefde met daden in plaats van woorden bewijst kan in de buurt komen.

Alleen hij kan haar hart winnen en haar een veilig gevoel geven.

Ze waren in het verleden niet zo emotioneel sterk als nu, maar het is opmerkelijk hoe pijn je bondgenoot kan worden.

De Beste Vrouwen Nemen Nooit Simpelweg Genoegen, Wat Er Ook Gebeurt

Ze werden behandeld alsof ze niet genoeg waren.

Iemand om wie ze gaven, deed zijn best om hen ervan te overtuigen dat ze klein en onbeduidend waren, zodat hij ze kon manipuleren en zichzelf groot kon laten voelen.

Ze zijn door een hel gegaan en terug.

Daarom zullen ze nooit meer een man toestaan om met hun geest te knoeien.

Ze weten wie ze zijn, hoe sterk, onafhankelijk en oprecht ze door alles wat ze hebben meegemaakt zijn geworden.

Zie je, de beste vrouwen zijn dappere en intelligente vrouwen die niet bang zijn om te wachten. Ze zijn banger om bij de verkeerde persoon terecht te komen.

Simpelweg genoegen nemen, omdat hun eenzaamheid soms aanmatigend wordt, is geen optie.

Ze weten hoe de verkeerde man hun leven meer kan ruïneren dan eenzaamheid ooit zou doen.

Ze hebben hun lessen goed geleerd.

Ze hebben genoeg moed om op de liefde te wachten die ze verdienen.

Wederzijdse liefde, wederzijdse inspanningen, wederzijdse investeringen van twee mensen die zich inzetten om bij elkaar te blijven en dingen te laten werken, is het enige wat ze willen en met minder dan dat zullen ze nooit genoegen nemen.

PinFlight Image