Skip to Content

Als Hij Deze 9 Dingen Doet, Dan Zal Hij Nooit Van Je Gaan Houden

Als Hij Deze 9 Dingen Doet, Dan Zal Hij Nooit Van Je Gaan Houden

1. Hij maakt op het laatste moment plannen met je

Als Hij Deze 9 Dingen Doet, Dan Zal Hij Nooit Van Je Gaan Houden

Laten we eerlijk zijn, hij had waarschijnlijk plannen met zijn vrienden, maar aangezien ze hem hebben laten zitten, heeft hij jou gebeld, omdat hij niet alleen in een bar wil zitten.

Jij bent zijn laatste optie en hij brengt liever wat tijd met jou door dan naar huis te gaan en zich te vervelen.

2. Hij stelt je niet voor als zijn vriendin

Als hij je niet als zijn vriendin voorstelt, dan komt dat omdat hij je niet als zijn vriendin ziet. Het is een teken dat hij waarschijnlijk iemand anders (of meerdere) heeft, maar dat hij jou als optie wil houden.

Hij vindt je niet belangrijk in zijn leven en hij wil je niet aan de mensen voorstellen die belangrijk voor hem zijn.

3. Hij neemt alleen contact op wanneer hij wil

Als Hij Deze 9 Dingen Doet, Dan Zal Hij Nooit Van Je Gaan Houden

Als je hem erop betrapt dat hij je om 2 uur ‘s nachts appt met de mededeling dat hij je mist en dat hij wil dat je dichtbij hem bent, dan betekent dit dat je niets meer dan een vluggertje voor hem bent.

Hij gebruikt je gewoon om te krijgen wat hij wil en hij wil zich helemaal niet binden. Hij speelt spelletjes, maar het is aan jou hoe lang je het zal accepteren.

4. Hij wil je vriendinnen niet ontmoeten

Zelfs als je zou zeggen dat er mensen in je leven zijn die heel belangrijk voor je zijn, dan zal hij ze nooit willen ontmoeten. Sterker nog, hij zal jou ook niet eens beter willen leren kennen.

Hij wil gewoon dat je er bent als hij er zin in heeft en hem met rust laat als hij ruimte nodig heeft. Als je deze rode waarschuwingssignalen ziet, dan moet je hem vertellen dat je niet zijn marionet bent en dat hij niet met je kan doen wat hij wil.

5. Hij verdwijnt en neemt geen contact met je op

Als Hij Deze 9 Dingen Doet, Dan Zal Hij Nooit Van Je Gaan Houden

Een man die van je houdt, zal je vertellen of hij niet beschikbaar zal zijn, omdat hij weet dat je je zorgen zou kunnen maken. Maar als je vriend een paar dagen verdwijnt en normaal doet als hij terugkomt, dan moet je weten dat hij je niet respecteert.

Zo’n man zal nooit van je houden. Als hij al deze dingen aan het begin van je relatie doet, dan kun je je voorstellen wat hij zal doen zodra de zaken serieus worden.

6. Het duurt eeuwen voordat hij op je appjes reageert

Oké, jullie kennen allemaal die tactiek om niet meteen te reageren op een app nadat een jongen of een meisje je een app heeft gestuurd, maar een man die in je geïnteresseerd is, zal geen hersenspelletjes spelen.

Hij zal je laten zien dat hij op elk moment beschikbaar is en dat hij blij is dat je contact met hem hebt opgenomen. Maar als hij je appjes een dag of langer negeert en je ziet hem actief andere mensen beantwoorden, dan is hij gewoon een loser die jou niet verdient.

Ga verder nu het nog niet te laat is.

7. Hij zegt dat zijn ex een bitch was

Als Hij Deze 9 Dingen Doet, Dan Zal Hij Nooit Van Je Gaan Houden

Heb je dat gezegde gehoord: je moet alleen goede dingen over dode mensen en exen vertellen?

Maar als hij constant herhaalt dat zijn ex een bitch was en dat zij schuldig is aan hun relatiebreuk, dan bestaat de kans dat hij misschien nog niet over haar heen is en dat jij gewoon een rebound meisje voor hem bent.

En als hij zo over haar praat, dan zal hij op dezelfde manier over jou praten. Hij kan er gewoon niet tegen dat hij degene was die de boel verprutst heeft!

8. Hij nodigt je bij hem uit om gewoon seks met hem te hebben

Als hij je bij hem thuis uitnodigt om alleen maar seks met je te hebben en je vertelt dat hij vroeg moet opstaan als je klaar bent, dan is dat een teken dat hij niet in je geïnteresseerd is.

Hij zal nooit van je houden en hoe eerder je dat ziet, hoe makkelijker het voor je zal zijn. Hij is gewoon een klootzak die misbruik van je wil maken en hij heeft geen plannen om moeite voor je te doen.

9. Hij doet geen enkele moeite om je voor zich te winnen

Als Hij Deze 9 Dingen Doet, Dan Zal Hij Nooit Van Je Gaan Houden

Zo’n man heeft de instelling dat hij geen enkele moeite moet doen om je voor zich te winnen. Hij wil dat jij al het werk doet. En als je het allemaal hebt gedaan, dan zal hij zeggen dat hij niet de juiste voor jou is en zal hij vertrekken.

Het punt is dat hij echt niet weet wat hij wil. Hij is gewoon een verwend nest dat elk meisje heeft gekregen dat hij wilde, maar hij kon zich nooit aan een van hen binden.

Dus als je dit gedrag ziet, accepteer het dan niet, maar geef hem in plaats daarvan een enkele reis uit je leven.

PinFlight Image