Skip to Content

Als Hij Niet Zeker Weet Wie Hij Moet Kiezen, Laat Hem Dan Een Van De Anderen Kiezen

Als Hij Niet Zeker Weet Wie Hij Moet Kiezen, Laat Hem Dan Een Van De Anderen Kiezen

Het is erg moeilijk om iemand te vinden die vrij direct zal zijn en vanaf het begin zijn gevoelens voor je zal bekennen.

Je denkt dat hij je leuk vindt, om er dan achter te komen dat hij het helemaal niet serieus met je meent. In de wereld van vandaag is het vrij gebruikelijk om niet te weten waar je met een man aan toe bent.

Je weet niet of je exclusief voor elkaar bent of dat je elkaar gewoon ziet. Wil hij een informele relatie of iets serieuzers?

Dat is echter de manier waarop daten gaat als je met deze voorwaarden akkoord gaat. Je weet nooit of de man met wie je aan het daten bent, je trouw zal zijn of dat hij verwacht een open relatie met je te hebben.

Ik ben niet iemand die je veroordeelt als je besluit om een open relatie te hebben met de man die je leuk vindt. Maar je moet je op het ergste voorbereiden als het gebeurt en wat er ook gebeurt, behoud altijd je waardigheid.

Je moet niet toestaan dat een man je als zijn tweede keus behandelt. Neem daar nooit genoegen mee, je moet zijn enige keuze zijn.

Niet alles is zwart-wit.

Als Hij Niet Zeker Weet Wie Hij Moet Kiezen, Laat Hem Dan Een Van De Anderen Kiezen

De goede kant van het daten van vandaag is dat je de mogelijkheid hebt om het rustig aan te doen en niet meteen vanaf het begin een serieuze relatie aan te gaan.

Je hoeft je niet meteen te binden.

Aan de andere kant moet je ook niet toestaan dat hij een dozijn andere meisjes naast jou heeft. En het punt is, jongens doen dit bewust.

Ze vinden het leuk om door anderen als players gezien te worden die elk meisje kunnen krijgen dat ze willen en dat jij niet zo belangrijk voor hen bent.

Hij wil dat je weet dat je concurrentie hebt en dat je nog harder moet werken om zijn aandacht vast te houden.

Hij denkt dat hij je droomprins is, dus je moet voor zijn liefde vechten alsof hij een soort trofee of prijs is.

De lelijke waarheid is dat veel vrouwen in deze val trappen.

Ze doen aan deze wedstrijden mee en denken dat ze meer moeite moeten doen om een man aan hun zijde te houden.

Als Hij Niet Zeker Weet Wie Hij Moet Kiezen, Laat Hem Dan Een Van De Anderen Kiezen

En als ze de man verliezen, dan denkt zo’n vrouw dat ze als minder waardig of zwak wordt bestempeld. Dus vechten ze nog harder.

Ze zien die andere meisjes als hun vijanden en ze zijn bereid om een stap extra te doen om de aandacht van hun man vast te houden.

Laat me je iets vertellen…

Je hoeft niet voor hem te vechten! Als hij niet zeker weet wie hij moet kiezen, laat hem dan een van de andere meisjes kiezen en niet jou.

Als je als winnaar uit die wedstrijd van je wilt komen, stop dan met vechten en loop weg.

Het betekent niet dat je een loser bent als je dat doet. Integendeel, het betekent dat je je waardigheid hebt teruggewonnen en dat je gracieus weg zult lopen.

Je wordt door anderen niet als zwak gezien. Zowel vrouwen als mannen zullen zien dat je iemand bent die haar waarde kent en weet wat ze wil.

En ze wil de enige keuze zijn, een prioriteit! Als hij jou niet zijn enige keuze maakt, dan verdient hij jouw liefde en tijd niet.

Als Hij Niet Zeker Weet Wie Hij Moet Kiezen, Laat Hem Dan Een Van De Anderen Kiezen

Trap niet in zijn val door te geloven dat je moet vechten. Voed zijn ego niet door hem alles te geven wat hij wil, terwijl het enige wat je van hem ontvangt vernedering en leugens zijn.

Als je genadig van hem wegloopt, zal hij er zeker kapot van zijn.

Waarom? Omdat hij zal zien dat hij vervangbaar is en dat hij gewoon een of andere man voor je was.

Hij zou kunnen denken dat hij degene was die moest kiezen, maar dat is niet de waarheid. Jij hebt de beslissing voor hem genomen.

Als hij niet zeker weet wie hij moet kiezen, laat hem dan een van de andere meisjes kiezen en niet jou.

Je krijgt het voorrecht om te kiezen wie je wilt en je kunt ervoor kiezen om alleen gelukkig te zijn. Laat hem zien dat hij je tijd of moeite niet waard is.

Laat hem zien dat je boven alle andere meisjes staat met wie hij aan het daten is.

Wees niet verdrietig voor de andere meisjes en wees niet boos op hen. Ze weten waarschijnlijk niets van elkaar en daarom spelen ze zijn gekke spelletjes.

Als Hij Niet Zeker Weet Wie Hij Moet Kiezen, Laat Hem Dan Een Van De Anderen Kiezen

Probeer hun gebreken niet te versterken en concurreer niet met hen, want de enige competitie die gaande is, zit in je hoofd.

Je concurreert eigenlijk niet met elkaar, omdat hij al weet wie hij gaat kiezen. Hij houdt gewoon van de aandacht die je hem geeft.

De anderen zijn er niet om hem van je af te pakken en als je erover nadenkt, heeft een van hen je er echt van gered dat deze man je hart zou breken.

Ze hebben je een plezier gedaan, schat.

Deze meiden zitten tenslotte in dezelfde situatie als jij. Jullie worden allemaal door deze vreselijke kerel gemanipuleerd.

Hij is de enige die zich schuldig zou moeten voelen, maar hij zal nooit toegeven dat hij met jouw gevoelens of die van hen heeft gespeeld, want zo iemand is hij niet.

Hij is gewoon een of andere jongen die niet op de juiste manier volwassen is geworden. En hij is geen echte man.

Hij denkt dat je zijn speeltje bent en dat hij met je hart en geest kan spelen.

Dus het is jouw taak om hem een lesje te leren. Laat hem je dat niet aandoen!

PinFlight Image