Skip to Content

Vecht Niet Meer Om Zijn Aandacht Te Krijgen

Vecht Niet Meer Om Zijn Aandacht Te Krijgen

Vecht niet meer om hun aandacht te krijgen. Post geen foto’s meer in de hoop dat ze zich zullen realiseren hoe goed je eruitziet.

Forceer geen gesprekken meer in de hoop dat ze zich zullen realiseren hoe leuk je bent.

Ga niet meer door het stof als ze jou helemaal niet dezelfde aandacht of interesse hebben gegeven.

Je wilt niet zo eindigen dat je een eenzijdige relatie hebt waarin jij al het werk moet doen. Je hoort helemaal niemand te hoeven overtuigen van je waarde.

Jouw ware zal meteen al zien hoe mooi en intelligent en sterk je bent. Aan hen zul je het niet uit hoeven leggen.

Vecht Niet Meer Om Zijn Aandacht Te Krijgen

Ze zullen weten dat je hun tijd waard bent. Ze zullen weten dat je een bijzonder iemand bent. Ze zullen dit zelf inzien. 

Maak niet langer tijd vrij in je rooster als een bepaald iemand zegt dat ze die avond beschikbaar zijn.

Stuur niet meer het eerste bericht waarin je hen een compliment geeft over hoe aantrekkelijk ze zijn en koop geen leuke presentjes meer om hun genegenheid te winnen.

Geef hen niet meer elk deel van jezelf wanneer ze duidelijk geen waardering hebben voor de dingen die je doet.

Je hoort niet zo hard je best te hoeven doen om hen te krijgen. Hun aandacht voor je winnen hoort niet zo ingewikkeld te zijn.

Vecht Niet Meer Om Zijn Aandacht Te Krijgen

Als ze jou net zoveel zouden willen als jij hen wilt, dan zou de aandacht eerlijk verdeeld zijn.

Je verzon dan geen ijsbrekers meer en je staarde niet naar je telefoon, terwijl je jezelf afvroeg of het te vroeg was om ze weer te appen, als ze je nog geen antwoord hadden gegeven op je eerste bericht.

Je zou dan niet de grootste last van de relatie alleen dragen. Je zou dan niet de enige zijn die bereid was om moeite te doen. 

Zodra je de persoon vindt met wie je voor altijd samen zal zijn, dan zal alles anders worden. Ze zullen je meteen na het ontwaken een bericht sturen.

Ze zullen ook jou complimenten geven. Ze zullen dates met jou vooruitplannen zodat je niet je vrienden kort van tevoren af hoeft te zeggen om bij hen te zijn.

Vecht Niet Meer Om Zijn Aandacht Te Krijgen

Je zal niet hoeven vechten om hun aandacht te krijgen. Je hoeft niet te porren en te duwen om deel uit te maken van hun leven.

Zelfs als ze uit zijn met vrienden en elk recht hebben om afgeleid te zijn zul je in hun gedachten blijven. Ze zullen altijd aan je blijven denken, altijd om je blijven geven.

Als je moet vechten om van iemand aandacht te krijgen moet je diegene opgeven. Loop weg. Of blijf tenminste stil en kijk hoe het verder gaat.

Stuur niet meer het eerste bericht. Vraag ze niet meer om iets leuks te gaan doen.

Like hun foto’s niet meer en laat geen opmerkingen meer achter op hun statussen.

Vecht Niet Meer Om Zijn Aandacht Te Krijgen

Als ze geen contact zoeken met jou, als ze je bewijzen dat jij de enige bent geweest die de relatie boven water probeerde te houden, zul je je realiseren hoe weinig je voor hen hebt betekend.

Je zal zien hoe lang ze zonder jouw aandacht kunnen. Je zal bewijs hebben dat je altijd degene bent geweest die er meer om gaf.

Onthoud dat je nooit zou moeten hoeven vechten voor de liefde, voor respect of om de aandacht van een ander te krijgen.

De ware zal je al deze dingen geven zonder dat je erom hoeft te vragen.

Vecht Niet Meer Om Zijn Aandacht Te Krijgen