Skip to Content

Tekenen Dat Hij Geen Relatie Wil (Ook Al Probeert Hij Je Van Iets Anders Te Overtuigen)

Tekenen Dat Hij Geen Relatie Wil (Ook Al Probeert Hij Je Van Iets Anders Te Overtuigen)

Soms is het echt moeilijk om mannen te begrijpen. Ze zeggen één ding terwijl ze iets anders doen dat het tegenspreekt. Dus uiteindelijk vraag je je af wat de echte waarheid is.

Deze verwarring is vooral relevant voor relaties. Of beter gezegd, hoe sommige mensen het ervaren.

Tegenwoordig zien veel mannen relaties als een kooi, als een verschrikkelijke zin voor het leven met slechts één vrouw. En daarom willen ze het vermijden of op zijn minst zo lang mogelijk uitstellen.

Ze blijven echter nog steeds op zoek naar meisjes en ze vinden om welke reden dan ook degenen die heel graag een serieuze relatie willen.

Hoe komt het dat ze geen meisjes achternazitten die ook informele relaties met jongens willen hebben?

Ik denk dat we nooit de logica achter dit fenomeen zullen leren kennen. Maar wat we kunnen leren is hoe we het gedrag van mannen kunnen ontcijferen.

Dus, als je wilt leren wat enkele van de meest voorkomende tekenen zijn dat de man met wie je omgaat geen relatie wil (ook al wil hij je nog steeds in de buurt houden), blijf dan lezen.

Laat zijn daden meer spreken dan zijn woorden dat kunnen.

7 tekenen dat hij geen relatie wil

7 Tekenen Dat Hij Geen Relatie Wil (Ook Al Probeert Hij Je Van Iets Anders Te Overtuigen)

1. Hij vertelt je dat hij niet van labels houdt

Ah, dit is een klassieker en een van mijn favoriete leugens die onvolwassen mannen aan de meisjes vertellen met wie ze omgaan.

Sommige mannen zeggen dat ze niet van labels houden omdat ze niet iets willen hebben dat hun vrijheid beperkt. Maar ze willen niet openlijk toegeven dat ze geen relatie met je willen, omdat ze je dan voorgoed kunnen verliezen.

Een relatie zonder label is nog steeds een relatie. Met andere woorden, het heeft nog steeds een label, maar op deze manier is het degene waar de man de voorkeur aan geeft.

Dus, als de man met wie je omgaat je heeft verteld, “Ik doe niet aan labels,” of zelfs “Laten we eens kijken waar dit ons brengt.” Dan moet je weten dat hij nooit van plan is om iets serieus met je te hebben.

Hij probeert je dichtbij te houden, zodat hij van je kan krijgen wat hij wil. En hij bereikt het door je een kleine gelijkenis van hoop te geven dat jullie twee mogelijk iets serieus zouden kunnen hebben.

2. Hij vermijdt voortdurend “het gesprek”

Als je volhardt in je intentie om de relatie die je met hem hebt te definiëren, en hij blijft het keer op keer weg schuiven, dan is dat een duidelijk teken dat hij geen relatie met je wil.

Zelfs als er hoop was dat hij mogelijk van gedachten zou kunnen veranderen nadat je hem wat tijd hebt gegeven om je beter te leren kennen, is het vermijden om dingen officieel te maken je teken dat je hoop tevergeefs is.

Hij geeft de voorkeur aan deze vage situatie waarin jullie je bevinden, omdat hij op die manier, zoals hierboven vermeld, het vermogen heeft om je dichtbij te houden en te manipuleren. Maar hij laat ook wat ruimte voor zichzelf voor het geval hij van gedachten verandert.

Een paar jaar geleden ging ik met een man om die een expert was in het vermijden van het “Wat zijn we?” gesprek. En zijn argumenten waren me wat.

Op een keer zei hij tegen me, “Oh, kom op. Ontspan en geniet er gewoon van. Zie je niet wat er in de wereld gebeurt? We kunnen morgen allebei dood zijn. Laten we gewoon van dit moment genieten. Carpe diem, schatje!”

Kun je het je voorstellen? Carpe diem? Echt, Steven?

3. Hij praat nog steeds met andere meisjes

Is de man die je ziet nog steeds aan het appen en daten met andere meisjes? Probeert hij het niet te verbergen of te ontkennen? Heeft hij gezegd dat hij af en toe nog steeds op Tinder en Bumble zit?

Zo ja, dan kan de zaak worden afgedaan, echt. Hij is duidelijk niet op zoek naar iets serieus. Want als hij dat wel was, dan zou hij zeker niet met andere meisjes corresponderen en proberen om in het uitgaanscircuit te blijven hangen.

4. Hij vermijdt het maken van langetermijnplannen

7 Tekenen Dat Hij Geen Relatie Wil (Ook Al Probeert Hij Je Van Iets Anders Te Overtuigen)

Heb je iets voorgesteld aan de man met wie je omgaat dat over twee tot drie maanden plaatsvindt? Zoals een concert van de band waar jullie allebei van houden of een muziekfestival?

Welk antwoord gaf hij je?

“Eh… ja, dat klinkt leuk. Maar ik weet niet zeker of ik mee kan gaan. Ik laat nog iets weten.”

Als zijn antwoord zoiets als dit was, meid… dan hij wil absoluut geen relatie met je. Want als hij dat deed, dan zou hij er geen probleem mee hebben om wat langetermijnplannen met je te maken.

Wanneer een man in je geïnteresseerd is, dan zal hij de dingen nooit wegsturen van een toekomst met jou. Zelfs niet voor enkele eenvoudige plannen zoals een aankomend concert.

5. Hij doet geen moeite als hij je appt

Als je man inconsistent is bij het appen, als hij korte antwoorden van één woord geeft, en als hij je alleen maar eerst appt wanneer hij je wil ontmoeten of wanneer hij je “mist”, dan kun je er zeker van zijn dat hij geen serieuze bedoelingen heeft.

Je zou nooit de enige moeten zijn die moeite doet, met een schattige goedemorgentekst komt en met de vraag hoe zijn dag gaat, alleen om een “Goed.” of “Prima” bericht te ontvangen, zonder te vragen hoe de jouwe was.

6. Hij heeft geen interesse of intentie om je vrienden te ontmoeten

Een ander teken dat een man met wie je omgaat niet er niet in geïnteresseerd is om een serieuze relatie met je te vormen, is als hij je uitnodiging om je beste vrienden te ontmoeten blijft ontwijken.

Onze naasten zijn een groot deel van het leven. En een man met serieuze bedoelingen zal zich daar zeer goed bewust van zijn. Dus als hij weigert om ze te ontmoeten, dan betekent dit gewoon dat hij zichzelf niet als een deel van je leven ziet.

Als hij je niet aan zijn vrienden wil voorstellen, kun je er ook zeker van zijn dat hij je niet als zijn toekomstige vriendin ziet.

7. Hij wil je alleen ‘s avonds ontmoeten

Als je man je alleen ‘s avonds, na het werk, wil ontmoeten en ‘Netflix and chillen’ bij hem of jou thuis wil voorstellen, dan moet je weten dat hij geen relatie met je wil.

Serieuze relaties vereisen veel meer werk, tijd en moeite en mogen nooit worden teruggebracht tot het louter fysieke aspect ervan.

Dus, als hij alleen maar contact met je opneemt, zodat hij de nacht met je kan doorbrengen, en over het algemeen ongeïnteresseerd lijkt in je andere kwaliteiten en er niet in slaagt om iets over zichzelf te delen, dan is dat een duidelijk teken dat hij alleen op zoek is naar iets informeels en niets meer.