Skip to Content

Als Je Het Gevoel Hebt Dat Je Nog Nooit Iemands Prioriteit Bent Geweest, Lees Dan Dit

Als Je Het Gevoel Hebt Dat Je Nog Nooit Iemands Prioriteit Bent Geweest, Lees Dan Dit

Het is frustrerend… ik weet het. Het zorgt ervoor dat je alles opgeeft en gewoon naar een plek vertrekt waar niemand je ooit zal vinden.

Het zorgt ervoor dat je jezelf in je kamer op wil sluiten en er nooit meer uit wilt komen. Je gaat je afvragen of jij het probleem bent. Ligt het aan jou? Ben je gewoon zo verknipt dat niemand je serieus neemt?

Daar ga ik je stoppen. Het ligt niet aan jou. Jij bent niet degene die de schuld heeft aan de shit die je overkomt. Het ligt niet aan jou dat het lot je voor nu tot niets anders dan een bijzaak heeft gemaakt.

Ik weet dat je van het ene liefdesverdriet naar het andere hebt geleefd. Ik weet dat je dat niet meer kunt en wilt meemaken, maar als je het nu opgeeft, dan heb je de oorlog verloren.

Dit zijn slechts gevechten uit het leven die je moet winnen en overwinnen. Dit zijn slechts tests totdat het juiste komt.

Ja, ik weet het, toch? Alsof dat bestaat! Ik weet dat je bitter en boos bent geworden en dat je niets en niemand meer vertrouwt.

Maar hoe afgezaagd het ook klinkt, het is waar. Er is daar buiten voor ons allemaal iemand. Er is voor elk persoon op deze planeet nog een andere helft. Je hebt de jouwe gewoon nog niet ontmoet.

Je bent nog jong en er is nog tijd genoeg voor je. Er is genoeg tijd met knuffels en kusjes, om je geliefd te voelen en om lief te hebben.

Trek jezelf niet langer in twijfel, denkend dat het jouw schuld is dat je niemand kunt vinden, het soort man dat je verdient.

Nee, je bent niet dik. Je bent niet lelijk. Je bent niet slecht in bed. Het ligt niet aan jou! Je maakt jezelf alleen maar onzeker. Je legt zoveel druk op jezelf.

Je hoeft niet perfect te zijn om bemind te worden.

Maar je moet opkomen voor waar je in gelooft. De reden waarom je altijd iemands back-upplan wordt, is omdat je geen genoegen neemt met iets dat je niet wilt.

Je weigert om genoegen te nemen met een man die je liefde niet waard is.

Liefde vinden is niet zo belangrijk – als je bereid bent te doen wat hij wil dat je doet… als je bereid bent voor hem te veranderen en aan al zijn wensen te voldoen… als je bereid bent gemanipuleerd te worden.

Dan kun je wanneer je maar wilt dat soort ‘liefde’ vinden. Maar het vinden van echte, onzelfzuchtige liefde is een duidelijke uitdaging. En je hoeft niet verdrietig te zijn, omdat je nog steeds aan het zoeken bent.

Je doet het juiste en op een dag in de toekomst zul je jezelf bedanken dat je niet op hebt gegeven.

Je zult jezelf bedanken voor de genezing na elk liefdesverdriet dat je hebt meegemaakt. Je zult van jezelf houden, omdat je de liefde niet opgeeft.

De volgende keer dat je iemand ontmoet, speel dan niet volgens hun regels. Sla niet hun weg in, want ze zullen misbruik van je maken. Wees vanaf het begin eerlijk.

Vertel ze wat je wilt en wat je verwacht. Ze hoeven niet hetzelfde als jij te denken. Ze hoeven het niet over alles eens te zijn en dat is meer dan oké.

Het is beter om dingen in de openheid te hebben dan lijken in hun kast te ontdekken als het te laat is, als je een gebroken hart niet meer kan voorkomen.

Je verdient het om vlinders in je buik te voelen als je hem ziet. Je verdient het om trots op hem te zijn. Je verdient het om echt gelukkig te zijn zonder te doen alsof je iets bent dat je niet bent.

Elke keer dat het niet zo is, loop dan gewoon weg. Het is het niet waard.

Als Je Het Gevoel Hebt Dat Je Nog Nooit Iemands Prioriteit Bent Geweest, Lees Dan Dit

In Het Hoofd Van Het Meisje Dat Door Een Narcist Gebroken Is

Wednesday 20th of April 2022

[…] heeft iemand nodig die alles is wat haar narcist niet was. Ze heeft iemand nodig die haar als prioriteit behandelt. Iemand die haar niet het gevoel geeft dat ze gek […]

7 Eerlijke Tekenen Dat Jullie 'Bijna' Relatie Nooit In Een Echte Zal Veranderen

Friday 16th of July 2021

[…] Dat is zijn manier om je te laten zien dat je geen prioriteit voor hem bent. […]

Wacht Op De Man Die Al Je Exen Onbeduidend Laat Lijken

Tuesday 29th of June 2021

[…] Elk van je exen heeft zich voor elke mogelijke behoefte tot jou gewend, maar ze lieten je nooit de jouwe uiten. Jouw behoeften waren nooit hun prioriteit. […]

Ik Mis Je Nog Steeds, Maar Ik Weet Waarom We Met Praten Moesten Stoppen

Monday 24th of May 2021

[…] niet samen tegen de wrede wereld gevochten. We hebben aan veel dingen prioriteit gegeven, maar hebben nooit prioriteit aan onszelf […]

Een Open Brief Aan Het Meisje Over Wie Ik Mij Volgens Hem Geen Zorgen Hoefde Te Maken

Monday 17th of May 2021

[…] Ik verdien iemand die mij tot zijn prioriteit zal maken! […]