Skip to Content

Hoe Hij Je Behandelt, Is Hoe Hij Over Je Denkt

Hoe Hij Je Behandelt, Is Hoe Hij Over Je Denkt

Mannen zijn echt niet zo moeilijk om te begrijpen. Onze neiging om in elk app-bericht, elk klein gesprek en elk non-verbaal teken dat ze uitdelen iets te lezen, is veel te ver gegaan.

Het wordt tijd dat we met het overanalyseren van alles wat ze doen stoppen en accepteren dat hun acties luider spreken dan onze verkeerde interpretaties ooit zullen doen.

Als je je dit eenmaal realiseert, dan zul je zien hoe eenvoudig het werkelijk is om ze te lezen.

Ik zal de eerste zijn om toe te geven dat ik elke keer een triljoen excuses heb gemaakt als ik niet wilde accepteren dat hij dat klote ding echt had gedaan.

Ik verzekerde mezelf er altijd van dat hij gewoon in een slecht humeur was en dat het niets met mij te maken had.

En elke keer dat hij me met zijn woorden pijn deed, dan zou ik aannemen dat hij een slechte dag op het werk had gehad en dat hij gewoon zijn frustraties uitte en ik de eerste persoon was die hij sprak.

Hoe Hij Je Behandelt, Is Hoe Hij Over Je Denkt

Maar nee. Dat klopt niet en het is ook niet oké. We hebben allemaal rotdagen, nietwaar?

Hoe vaak ben je van een vreselijke dag op het werk naar een rommelig huis thuisgekomen, was er niets voor het avondeten gekookt en zat hij gewoon op de bank te luieren en naar een wedstrijd te kijken?

En wat heb jij toen gedaan? In deze situatie had je het volste recht om echt pissig op hem te zijn, maar ik wed dat je gewoon diep adem hebt gehaald, hem een hallo kus hebt gegeven, naar de keuken bent gegaan en aan het koken was begonnen.

En dan ga je nog excuses voor HEM maken? Denk er maar eens over na. Het is zo raar.

Ze waarderen niet eens alle ‘kleine’ dingen die we dagelijks voor hen en ons gezin doen, dus het laatste wat ze verdienen is dat we ze wat speling geven!

De volgende keer dat je man je door gezeur heen laat gaan, confronteer hem dan in plaats van een excuus voor hem te verzinnen en laat hem weten dat je dat niet langer accepteert.

Hoe Hij Je Behandelt, Is Hoe Hij Over Je Denkt

En als je net met een man omgaat die niets anders aan jou lijkt te waarderen dan je lichaam, geloof hem dan!

Zoek iemand met waardigheid en respect, tenzij je gewoon zijn lust voor het oog wilt zijn.

We moeten mannen gaan geloven als ze ons door hun daden laten zien hoe ze over ons denken.

Hoe graag je ook wil dat hij meer is dan dat en gelooft dat hij het potentieel heeft om beter te worden, het is hoogst onwaarschijnlijk dat hij zal veranderen.

Hoe hij je behandelt, is hoe hij over je denkt, punt! Je kunt niet dagenlang een man over je heen laten lopen en als hij eenmaal besluit om een keer een goede dag te hebben, dat je je dan als het gelukkigste meisje ter wereld voelt.

Het gelukkigste meisje zou dat nooit accepteren. Ze zou bij een man zijn die consequent is in zijn inspanningen en die haar met respect behandelt.

Ze zou nooit excuses voor hem hoeven te verzinnen, want ze zou in de eerste plaats niet bij een waardeloze kerel zijn.

Hoe Hij Je Behandelt, Is Hoe Hij Over Je Denkt

Je moet gaan geloven dat je beter verdient. Hoe jij jezelf behandelt, is hoe hij jou zal behandelen.

Als hij ziet dat je zijn halfslachtige pogingen accepteert – dan is dat alles wat je ooit van hem zult krijgen!

Als hij ziet dat hij met tonnen ongein weg kan komen, dan zal hij zich gewoon als een rotzak blijven gedragen.

Zie je wel? Het is helemaal aan jou om te beslissen hoe je behandeld wilt worden.

Verhoog je normen en als hij daar beneden blijft zitten, laat hem daar dan!

Mannen moeten inzien dat ze niet zomaar dagen kunnen kiezen waarop ze zich op hun best zullen gedragen en dan weer dagen kunnen kiezen waarin ze een totale rotzak zullen zijn.

Of je bent goed genoeg voor je vrouw of ze zal je de deur wijzen.

Mannen die hun vrouwen respecteren en niets dan het beste voor hen willen, laten dit door hun acties zien.

Hoe Hij Je Behandelt, Is Hoe Hij Over Je Denkt

Deze man zal je elke keer dat je opstaat een goedemorgen kus geven en je elke avond voor het slapengaan een welterusten geven.

Hij zal je op alle mogelijke manieren helpen door af en toe boodschappen te doen en kleding bij de stomerij op te halen.

Hij zal niet boos zijn dat je geen eten hebt gemaakt, want hij zal weten dat je die dag overspoeld was en hij zal naar de keuken rennen om je favoriete gerecht te maken.

Hij zal niet beledigd zijn als je niet elke avond seks wilt hebben, want jullie zijn allebei volwassen met een hoop dingen aan jullie hoofd en het is volkomen normaal om gewoon te willen slapen en je geest en ziel te laten rusten.

Dit is het soort man dat jouw liefde verdient en hij bestaat echt! Het is geen voorrecht om zo iemand te vinden, het is jouw recht!

En als je je dit eenmaal realiseert, dan zul je geen tijd meer aan onvolwassen rotzakken verspillen die het leven alleen maar moeilijker maken en je aandacht richten op al die goedhartige mannen die je leven gewoon een beetje beter zullen maken en je blij zullen maken dat je leeft.

Hoe Hij Je Behandelt, Is Hoe Hij Over Je Denkt

Het is geen sprookje en het is geen ijdele hoop. Ze staan misschien niet op elke hoek, maar ze zijn er wel.

En als je die man vindt, dan zul je zien hoe gemakkelijk het leven met de juiste persoon aan je zijde eigenlijk kan zijn.

Dus stop met het verzinnen van excuses en stop met te denken dat je dat soort liefde niet waard bent.

Je bent het waard en je zult het vinden. Misschien niet vandaag, maar als je er niet meer naar zoekt, dan staat het meestal ineens voor je deur.

Liefde is bedoeld om je een beter gevoel te geven en breder te glimlachen.

Stop niet voordat je precies dat hebt gevonden, want het zal je versteld doen staan!

Hoe Hij Je Behandelt, Is Hoe Hij Over Je Denkt