Skip to Content

Als Je Weggaat, Kom Dan Niet Terug Om Een Tweede Kans Te Vragen

Als Je Weggaat, Kom Dan Niet Terug Om Een Tweede Kans Te Vragen

Als je het geluk hebt gehad om het meisje te vinden dat tot de maan en terug van je houdt. En die alles voor de man zou doen die ze leuk vindt, wees dan slim genoeg om haar te houden.

Wees niet gewoon een fuckboy wiens bedoelingen alleen zijn om haar vriendelijkheid te gebruiken. Hoe goed ze ook is, als je de grens overschrijdt, als ze besluit dat het voorbij is, dan is het voor altijd voorbij.

Je hebt misschien niet de kans gehad om iemand zoals zij te ontmoeten, maar dat geeft je niet het recht om haar te misbruiken of om je tegenover haar te gedragen zoals je tegenover andere meisjes deed.

Ga er niet van uit dat ze hetzelfde is als elk ander meisje dat je probeerde te versieren. Deze is een van de brave meisjes, deze is van goud. Je zult het aan de manier kunnen zien waarop ze je behandelt.

Dit meisje gelooft. Ze heeft een hart dat zo groot is als de ruimte. En zij is degene die zichzelf helemaal aan de liefde geeft. Zij is een van die zeldzame meisjes die liefheeft en die zich niet inhoudt om het te geven.

Ze hoopt altijd op betere dagen en ze probeert zelfs in de ergste situaties altijd iets goeds te vinden. Ze blijft bij degenen van wie ze houdt, zelfs als het moeilijk wordt. Maar als mensen haar de rug toekeren, dan zal ze hen nooit smeken om terug te komen.

Als Je Weggaat, Kom Dan Niet Terug Om Een Tweede Kans Te Vragen

Dit meisje is een vechter. Ze vecht voor alles waarvan ze gelooft dat het het waard is. En ze rust zelfs geen seconde totdat de mensen om wie ze geeft gelukkig zijn.

Ze geeft vaak haar eigen geluk op om degenen om wie ze geeft gelukkig te zien. En ze vecht met elk wezen van haar lichaam en ze vecht tot haar laatste ademtocht.

Ze is een vergever. En ze vergeeft zo gemakkelijk. Omdat ze het altijd probeert te begrijpen, ze probeert zichzelf in de schoenen van andere mensen te plaatsen. En ze kan gewoon geen wrok koesteren.

Zelfs als mensen haar pijn doen, zelfs als ze haar hart breken, vindt ze een manier om hun daden te rechtvaardigen. En ook al herinnert ze zich wat er is gebeurd, ook al doet het haar pijn, ze probeert het allemaal achter zich te laten en verder te gaan.

Maar ze weet ook wanneer genoeg genoeg is. Ze kan het met heel haar wezen proberen voor de dingen die ze in haar leven wil, ze kan alle fouten vergeven en ze kan met heel haar hart in iets geloven, maar ze kan ook alles opgeven zodra ze ziet dat je er niet zo in zit als zij.

Ze is het type meisje dat met heel haar hart liefheeft, maar ze is ook het type meisje dat het niet met iemand uithoudt die haar waarde niet ziet.

Als Je Weggaat, Kom Dan Niet Terug Om Een Tweede Kans Te Vragen

Dit meisje zal nooit genoegen nemen met iemand die haar niet respecteert of die haar waarden niet waardeert. En het belangrijkste, ze zal niemand terugnemen die het lef had om weg te gaan.

Als zij degene is die voor de liefde vecht, dan verwacht ze niet de enige te zijn die vecht. Als je er klaar voor bent om haar een keer de rug toe te keren, dan is zij er klaar voor om de hare voor altijd naar je toe te keren.

Alleen omdat ze zo goed voor je is geweest, geeft je geen toestemming om haar als vanzelfsprekend te beschouwen. Je mag haar niet slecht behandelen.

Je mag haar niet als vanzelfsprekend beschouwen of haar gebruiken en haar dan verlaten. Denkend dat je iemand zult vinden die beter is dan haar.

En je mag bovendien niet terugkomen en om nog een kans vragen als je je realiseert dat er geen betere is dan zij. Want dat is precies hoe de dingen zullen aflopen.

Mensen hebben de neiging om goede dingen als vanzelfsprekend te beschouwen. En als ze eenmaal aan goede dingen gewend zijn, hebben ze de neiging om te denken dat ze beter en meer verdienen, zodat ze vergeten wat ze naast zich hebben. Maar laat je dit nooit overkomen.

Hoe goed ze ook is, ze is niet dom genoeg om iemand terug te nemen die het lef had om bij haar weg te gaan.

Ze is niet zo naïef en ze heeft meer zelfliefde dan jij in staat bent om te bevatten. Ze zal nooit toestaan dat iemand die ooit van haar wegliep, terugkomt. Dit meisje zal nooit iemand de kans geven om haar twee keer pijn te doen.

Als je weggaat en alleen dan haar waarde ziet, dan verdien je haar niet. Op het moment dat je alleen maar gaat zien hoeveel ze voor je betekent als je haar niet meer hebt, dan ben jij niet de ware voor haar.

Als je weggaat, doe dan niet de moeite om terug te komen. En als je eenmaal weg bent, kom dan niet terug om een tweede kans te vragen, want ze is geen meisje dat een tweede kans geeft.

Ze verdient iemand die haar de hele tijd zal waarderen. Ze verdient het om gerespecteerd te worden en ze verdient iemand op wie ze kan rekenen.

En ze is zich bewust van wat ze verdient, zodat ze geen genoegen zal nemen met minder. Doe jezelf een plezier en waardeer haar nu je nog de kans hebt.

En als je weggaat, doe dan niet de moeite om terug te komen. Laat iemand anders haar waarderen en haar alles geven wat ze verdient. Laat iemand anders die haar liefde waard is je plaats innemen.

Als Je Weggaat, Kom Dan Niet Terug Om Een Tweede Kans Te Vragen