Skip to Content

Als We Niet Magisch Zijn Moet Je Me Laten Gaan

Als We Niet Magisch Zijn Moet Je Me Laten Gaan

Laat me gaan als je me alleen op dit moment wil.

Als je alleen maar om 4 uur ’s nachts naar mijn aanraking verlangt als je dronken bent en ik een makkelijke keuze ben.

Doe me een lol en kijk niet naar me.

Zelfs als onze adem naar eenzaamheid ruikt en je mijn verlangen voelt om high te worden van je zoenen, behartig die behoefte dan niet.

Ga niet op zoek naar mijn mond als elke paar lippen je hetzelfde gevoel zouden geven.

Houd mijn lichaam niet gevangen als je nooit van plan bent om me meer te geven dan je hartslagen.

Als We Niet Magisch Zijn Moet Je Me Laten Gaan

Laat me gaan als ik de appjes ben die je nooit dolgraag wil checken, maar die je toch beantwoordt uit beleefdheid.

Doe me een lol en zeg me de waarheid.

Reageer niet op mijn hallo en eindig niet elk gesprek met ‘laten we een keer iets leuks doen’ als je je hier sowieso niet aan gaat houden.

Bel me alleen niet op omdat iemand anders je oproepen niet beantwoordt en je je nu verveelt en op zoek bent naar een vervanging om je gezelschap te houden.

Want vertrouw me, we verdienen beiden meer.

Op deze vrijdagavond zou ik graag iemands magie zijn, niet slechts urenlang zinloos geklets dat alleen maar op verdovende middelen kan rekenen om het minder pijnlijk en minder middelmatig te maken.

Als We Niet Magisch Zijn Moet Je Me Laten Gaan

Laat me gaan als ik nooit die vrijdagavond magie voor je beteken.

Als ik nooit en te nimmer de keuze ben die je op een gewone dinsdag maakt en nooit het gezicht dat je moet zien omdat niets anders je een goed gevoel kan geven.

Als je al weet waarnaar je op zoek bent en ik dat gewoon niet ben, doe me dan een lol en wees duidelijk. Kies niet voor mij om daarna manieren te verzinnen om me te veranderen.

Ga er niet vanuit dat ik kan voldoen aan iemand die ik nooit zal zijn en die ik niet wil zijn, ik heb dan geen andere optie dan tekort te schieten en een hekel aan mezelf te hebben.

Zorg er niet voor dat ik mezelf ga haten.

Geef me niet het gevoel dat ik een saai iemand ben die jouw interesse nooit genoeg verdient.

Als We Niet Magisch Zijn Moet Je Me Laten Gaan

Dwing me niet om deze leegte vanbinnen te confronteren die alsmaar groter en leger lijkt te worden wanneer ik mezelf open probeer te stellen en niet gehoord, gezien of begrepen word.

Dat is wanneer ik het eenzaamst ben.

Laat me gaan, behalve als ik de enige ben voor wie jij oog hebt.

Ik heb geen etentjes of bloemen of goedemorgen appjes nodig als mijn tijd en genegenheid alleen een boost voor jouw ego is en een validatie van je zelfwaarde.

Ik hoef mijn bed niet warm te maken met een ander lichaam als dat lichaam er slechts is voor snel genot dat door iedereen bevredigd zou kunnen worden.

Want ik ben nooit het type dat een relatie begint uit eenzaamheid, gewoonte of een primitief verlangen voor fysiek contact.

Als We Niet Magisch Zijn Moet Je Me Laten Gaan

Als ik je benader zou er een persoonlijke reden zijn die jouw naam draagt en ik zou blijven hangen voor de fantastische details die jou uniek maken.

Er zou nooit meer sprake zijn van nog een saaie avond dat ik mezelf voor de gek hou en andere avonden waarop ik niet over degene schrijf met wie ik op dat moment een relatie heb.

Ik zou over je schrijven en als ik dat niet op een directe manier deed, zou ik karakters, metaforen en abstracte termen gebruiken.

Je zou de inspiratiebron zijn die betekenis geeft aan mijn woorden en ik zou geen oude materialen meer hoeven te recyclen die ik zat ben en die me niets meer doen.

Want je zou aanwezig zijn in mijn heden en telkens als ik je zag zou je mijn hart in vuur en vlam zeggen.

Ik zou je in de ogen staren alsof je de enige voor me was en ik zou hopen dat je jezelf in het beste licht kon zien door mijn ogen.

Je zou weten dat jij als enige diegene was.

Als We Niet Magisch Zijn Moet Je Me Laten Gaan

Dus laat me gaan, tenzij je hetzelfde voor me voelt en je ooit zelfs mijn felste kleuren in de duisternis zou kunnen zien.

Nu moet je eerst het risico nemen en me groeten als ik je interesse heb gewekt.

App me als mijn naam op je telefoonscherm verschijnt en dit je een beetje nerveus en enthousiast maakt.

Bel me op en verzin een plan als ik van je gewone dinsdagen echt een lichtpunt maak.

Nodig me uit om wat te drinken of een hapje te eten als mijn kijk op de wereld je intrigeert en een relatie met mij niet alleen tijdverdrijf is, maar iets waar je oprecht van geniet en waar je echt naar uitkijkt.

Kus me lang en innig als mijn lippen je kippenvel bezorgen en hou me stevig vast als door mij in je armen te sluiten alle lasten van je schouders vallen.

Blijf slapen als je je dag het liefst begint met naast mij ontwaken.

Kom vaak terug als mijn lichaam als een thuis begint te voelen. Zolang we samen zijn zullen we elkaars magie zijn.

Als We Niet Magisch Zijn Moet Je Me Laten Gaan