Skip to Content

Date Niet Met Haar Als Je Niet Trouw Kunt Zijn

Date Niet Met Haar Als Je Niet Trouw Kunt Zijn

Date niet meer haar als je niet trouw kunt blijven. En ik heb het niet alleen over vreemdgaan. Ik zeg niet dat je geen relatie met haar moet beginnen als je van plan bent om een vrijgezellenbestaan te leiden, als je van plan bent om je ex te blijven zien of je van plan bent om met andere vrouwen te praten op alle dating apps.

Doe het niet als je van plan bent om andere vrouwen te appen of met ze te flirten. Begin niets met haar als je op zoek bent naar een betekenisloze scharrel of een relatie zonder verplichtingen, want hier zal ze geen genoegen mee nemen.

Doe het niet als je er niet klaar voor bent om moeite te doen. Als je niet van plan bent om water bij de wijn te doen en dit te laten slagen.

Date niet met haar als je je niet bewust bent van het feit dat iedere gezonde relatie van twee kanten moet komen. Als je van haar verwacht dat zij de enige is die moeite doet en de enige die alle offers brengt. Want een eenzijdige relatie is het laatste waar ze ooit aan zal beginnen.

Date niet met haar als je van plan bent om beloftes te doen die je niet na kunt komen. Als je van plan bent om tegen haar te liegen of haar aan het lijntje te houden. Doe het niet als je haar een toekomst samen belooft omdat je met haar naar bed wilt.

Begin niets met haar als je haar voor lief zal nemen. Als je haar waarde niet waardeert en als je haar echte waarde niet ziet. Doe het niet als je van plan bent om elke kans te grijpen om haar te kleineren of haar op elke manier te beledigen. Als je haar gebruikt om je ego te strelen of om je onzekerheid te genezen.

Date niet met haar als je van plan bent om spelletjes met haar te spelen. Als je van plan bent om je stoer te gedragen en hard to get te spelen. Nee, ze zal niet smeken om je liefde en aandacht. En ze zal zeker niet achter je aan gaan. Want vertrouw me — ze zal in de smiezen hebben. Ze zal doorhebben wat je probeert te doen en ze zal je een koekje van eigen deeg geven.

Kom niet in haar leven als je van plan bent om te vertrekken en weer terug te komen wanneer jij daar zin in hebt. Want je kan het vergeten als je ervan uitgaat dat ze geduldig op je zal blijven wachten.

Verspil haar tijd niet als je erop rekent dat ze je steeds kansen blijft geven. Onthoud — je hebt slechts een kans om het niet te verpesten. Je hebt slechts een kans en als je het verprutst zal ze bij je weggaan en ze zal nooit terugkijken. 

Zeg niet dat je van haar houdt als je haar slechts de helft van je hart geeft. Laat haar niet in je liefde geloven als je haar niet volledig toelaat. Want het moment dat ze ziet wat je doet zul je haar kwijtraken. En je zal daar zo intens veel spijt van hebben.

Hou haar niet aan het lijntje als je niet van plan bent om haar op de eerste plaats te zetten en als je van plan bent om haar helemaal onderaan je prioriteitenlijstje te zetten. Want dit is niet het type dat thuis zal blijven zitten, wachtend tot je je eindelijk herinnert dat ze bestaat.

Ze is niet het type bij wie je kunt aankloppen als anderen je laten zakken of wanneer je het minder druk hebt. Ze is niet het type dat er genoegen mee zal nemen om iemands tweede keus te zijn.

Date haar niet als je haar kapot zal maken. Want ze lijkt veel harder dan ze is. Ja, de waarheid is dat ze een stoere vrouw is. Maar vertrouw me — ze heeft een teder hart. Ze laat dit misschien niet zien, maar ze is eigenlijk een kwetsbare en gevoelige vrouw die veel heeft meegemaakt.

Als je dus niet denkt dat je volledig trouw aan haar kan zijn of als je het idee hebt dat je haar niet de liefde kunt geven die ze verdient, probeer dan niet eens in haar leven te komen. Als je denkt dat een serieuze, loyale relatie niet jouw ding is, probeer dan niets met deze vrouw te beginnen.

Geef haar geen valse hoop om die hoop daarna kapot te maken. Laat haar niet voor je vallen zodat je haar hart in stukjes kunt breken zodra ze jouw ware gezicht ziet. Vertrek gewoon op tijd, voordat het te laat is.

Date Niet Met Haar Als Je Niet Trouw Kunt Zijn