Skip to Content

Blijf Single, Want Single Zijn Is Altijd Beter Dan Het Hebben Van Een Bijna Relatie

Blijf Single, Want Single Zijn Is Altijd Beter Dan Het Hebben Van Een Bijna Relatie

Het is beter om niemand te hebben om appjes aan te sturen dan hem een gedetailleerd bericht te sturen en dan te realiseren dat hij het twintig minuten geleden heeft gelezen en hij je nog steeds geen antwoord heeft gestuurd.

Het is beter om op een vrijdagavond alleen thuis te Netflixen dan jezelf urenlang mooi te maken voor jullie date en hij dan weer op het laatste moment afzegt.

Het is beter om uit te gaan en het leuk te hebben met je vrienden dan te wachten en te zien of hij je een dronken app stuurt terwijl hij je uitnodigt bij hem thuis.

Het is beter om de vrijheid te hebben om met anderen jongens te flirten dan trouw te blijven aan eentje, hoewel hij al die tijd achter je rug zit te flirten met andere meisjes.

Het is beter om je schoonheidsslaap te krijgen dan om de hele nacht te zitten wachten tot hij eindelijk een app stuurt.

Het is beter om niemand te hebben om over te dagdromen dan achter iemand aan te zitten die er niet serieus instaat, die zijn opties openhoudt, omdat hij zich nog niet wil binden.

Het is beter om jezelf aan te raken dan met iemand naar bed te gaan die jou slechts gebruikt voor je lichaam, hoewel hij weet dat jij meer wilt.

Het is beter om je te focussen op je vrienden en op je werk dan al je tijd te verdoen aan het analyseren van zijn berichtjes en de foto’s die hij op Instagram zet.

Het is beter om toe te geven dat je nog niet de ware bent tegengekomen dan jezelf te overtuigen dat een toxische jongen degene is die voor jou is geschapen.

Het is beter om jezelf de liefde te geven waar je naar verlangt dan heel je hart aan iemand te geven die zichzelf niet volledig aan je geeft.

Het is beter om te zeggen dat je single bent dat het is een ingewikkeld verhaal. Het is beter om geluk te zijn in je eentje dan ellendig met iemand anders.

Het is beter om single te zijn dan een bijna relatie te hebben, want bijna is niet genoeg. Je verdient meer. Je verdient vertrouwbaarheid, vastigheid, liefde.

Je verdient iemand die een week van tevoren plannen met je maakt, omdat hij tijd wil hebben om zijn appartement schoon te maken en de perfecte date te plannen om indruk op je te maken.

Iemand die je noodberichten beantwoordt, zelfs als het twee uur ‘s nachts is en hij om zes uur weer voor zijn werk moet opstaan.

Je verdient iemand die niet alleen bereid is, maar die zich maar al te graag aan je bindt. Iemand die zichzelf aan je toewijdt en niet twijfelt of hij de juiste keuze maakt.

Je verdient iemand die je laat inzien dat je het waard bent om een berichtje terug te krijgen, je het waard bent om de relatie ook zo te noemen, je het waard bent om al zijn tijd en aandacht te ontvangen.

Je verdient zoveel meer dan bijna. Je verdient iemand die zegt wat hij denkt, die net zoveel geeft als hij accepteert, die elke belofte nakomt en die je nooit teleur zal stellen.

Dus blijf single tot je zo’n relatie vindt.

Blijf Single, Want Single Zijn Is Altijd Beter Dan Het Hebben Van Een Bijna Relatie