Skip to Content

De 10% Theorie Die Verklaart Dat Een Man Een Relatie Verlaat

De 10% Theorie Die Verklaart Dat Een Man Een Relatie Verlaat

Dit klinkt niet veelbelovend, toch? De gedachte dat je man weggaat, bezorgt je zoveel ongemak dat je er niet eens aan denkt. Er is echter een kleine theorie over 10% die vreemd genoeg logisch is.

Ik zou niet zeggen dat het bewezen is, maar vrouwen op alle sociale-mediaplatforms zijn hiervan op de hoogte gebracht. Mannen ontkennen niet echt iets.

De theorie zegt dat een man de vrouw met wie hij is zal verlaten voor 10% van een andere vrouw.

Wat is die 10%? Kunnen we het definiëren?

De 10% Theorie Die Verklaart Dat Een Man Een Relatie Verlaat

Is dit gewoon een andere manier om mannen te demoniseren. Om de boze feministen nog bozer te maken?

Geloof het of niet, dat proberen we niet te doen. Mannen van over de hele wereld geven deze theorie toe.

Stel je voor: jij bent alles wat een man nodig heeft! Niet moeilijk voor te stellen, gezien het feit dat je dat ook echt bent. Je bent een geweldig persoon geworden omdat je zoveel werk in jezelf hebt gestoken. Jij probeert de vaardigheden te gebruiken die je in het leven hebt geleerd.

Je woont bij hem; je kookt voor hem, je bent op meer dan één manier succesvol. Maar je zorgt ook fysiek voor jezelf. Je bent altijd in de sportschool en probeert een lichaam te krijgen dat zowel voor hem als voor jezelf aantrekkelijk zal zijn. Uiteindelijk ben je de perfecte vrouw waar elke man van droomt.

Behalve dat je maar 90% van de tijd compatibel bent met je man.

Je hebt 90% van de kwaliteiten waar hij naar op zoek was, simpelweg omdat geen twee mensen volledig compatibel zijn. Die kleine verschillen maken ons zo uniek en interessant voor anderen.

Je houdt bijvoorbeeld niet zo van wandelen omdat je er de kracht niet voor hebt. Of je beleeft er simpelweg geen plezier aan. Anders ben je de leukste persoon om mee om te gaan. Je respecteert gewoon de hobby’s van je man zolang hij de jouwe respecteert.

Een ander verschil is dat je misschien niet zo’n fysiek persoon bent. Als je niet van openlijke affectie houdt en je het vies vindt, moet hij dat respecteren omdat je je erg ongemakkelijk voelt bij fysieke aanraking.

Wat denk je dat er zal gebeuren als hij eenmaal een aantrekkelijke vrouw vindt die van dezelfde dingen houdt als hij. Een vrouw die ook van fysieke aanraking houdt? Ze omhelst hem vaak en lijkt helemaal niet geschrokken van zijn aanraking. Ze maakt deel uit van de vriendengroep die altijd met hem gaat wandelen, dus brengen ze veel tijd samen door.

Zij heeft die 10% die jij mist.

Dus het kleine ding waar hij last van heeft, maakt eindelijk weer deel uit van zijn leven en hij zal het niet loslaten. Hij denkt dat zij de vrouw is die hem de 100% kan bieden waarnaar hij op zoek was.

Hij ziet de waarheid niet, want hij heeft de 90% die jij geeft en die 10% van een andere vrouw. Deze man heeft eindelijk alles wat hij wilde, maar hij heeft het gevoel dat die 10% hem gelukkig zal maken.

Dat is wanneer hij de toegewijde relatie of het huwelijk verlaat waar hij al jaren deel van uitmaakt. Hij begrijpt de gevolgen nog niet, omdat hij zo in de ban is van de andere vrouw.

Al snel zal hij begrijpen dat hij een fout heeft gemaakt. Waarom? Nou, hij mist al het andere van deze vrouw omdat ze hem niets meer kan geven dan dat beetje plezier van tijd tot tijd. Dus wat gebeurt er dan?

Dat is wanneer hij ofwel naar je terugkruipt of ongelukkig blijft in deze nieuwe relatie omdat hij te trots is om zijn fout toe te geven.

Vroeg of laat zal hij begrijpen dat hij niet zal vinden wat hij zocht in deze vrouw.

Dat hij die oude zekerheid terug wil hebben, maar het zal te laat zijn.

Een man kan deze dingen niet rationaliseren omdat die emoties te sterk zijn om te begrijpen. Vooral als we bedenken dat mannen niet de beste relatie hebben met hun gevoelens. Alles wat zich vermomt als geluk, zal ervoor zorgen dat hij erachteraan jaagt, ook al is het een heel vluchtig moment.

Vrouwen doen dit niet. De verhouding van 90/10 is niet klein, hij is enorm en we kunnen de voor- en nadelen zonder veel nadenken overwegen. Mannen kunnen dat niet, zelfs niet als ze geloven dat hun brein hen zal redden van zelfvernietiging.

Dus ja, als een man de 10% vindt die je mist in een andere vrouw, zal hij zelfs een huwelijk verlaten dat al jaren duurt. Dat is slechts een ander feit dat bevestigt dat je een man niet kunt laten blijven, hoe hard je het ook probeert.

Als hij niet wil blijven, zal hij vertrekken, wat je ook doet, hoe hard je ook probeert om hem te laten blijven. Hij zal altijd een goede reden vinden om zijn koffers te pakken.

Als hij eenmaal begrijpt dat je onvervangbaar bent, is het te laat. Houd daarna de deuren op slot, want er is niets zo vervelend als oud afval terug in huis halen.

Als hij de eerste keer niet kon zien wat je waard was, dan verdient hij geen tweede kans. Vergeet dat nooit.