Skip to Content

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Er was eens een man die ik leuk vond, maar ik moest mezelf afvragen: houdt hij me aan het lijntje?

Als je je in dezelfde situatie bevindt, lees dan verder, want ik zal je alles over de signalen vertellen die je vraag zullen beantwoorden.

Laten we eerst duidelijk maken wat iemand aan het lijntje houden betekent. Iemand die je aan het lijntje houdt, geeft je eigenlijk valse hoop.

Het is wanneer iemand je de hoop geeft dat ze geïnteresseerd in je zijn om bij je te zijn zonder de intentie te hebben om verder te gaan.

Ieder van ons is ooit aan het lijntje gehouden. Als je jezelf afvraagt, houdt hij me aan het lijntje, het spijt me je te moeten vertellen dat het waarschijnlijk zo is.

Anders zou je je dat überhaupt niet afvragen. Je hebt waarschijnlijk iets gevoeld.

Blijf echter lezen om alle signalen te zien en zorg ervoor dat je zeker weet dat hij je aan het lijntje houdt.

1. Hij heeft je verteld dat hij niet in iets serieus geïnteresseerd was

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Als je je afvraagt of hij je aan het lijntje houdt, vraag jezelf dan af of je iets negeert.

De waarheid is dat sommige mannen ons vertellen dat ze ons aan het lijntje houden, maar we hebben de neiging het te negeren, omdat we onze versie beter vinden.

Als hij je heeft gezegd dat hij niet geïnteresseerd was in iets serieus, maar nu doet alsof hij een relatie wil, ga er dan niet zomaar vanuit.

Zijn acties doen er niet toe. Als hij je in het begin de waarheid heeft verteld, dan houdt hij je nu openlijk aan het lijntje.

2. Hij is onlangs vrijgezel geworden

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Mannen die net vrijgezel zijn geworden, zijn zelden geïnteresseerd om meteen een nieuwe relatie aan te gaan.

Ze willen van hun vrijheid genieten en plezier hebben.

Zelfs als hij je niet aan het lijntje houdt, is de enige relatie waar hij op dit moment naar op zoek is waarschijnlijk een rebound-relatie.

Hij geeft je de hoop dat als hij eenmaal over zijn ex heen is, hij voor je zal vallen, maar dat gebeurt misschien helemaal niet.

3. Hij houdt nooit contact

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Toen ik me afvroeg of hij me aan het lijntje hield, was ik verliefd op een man die altijd blij zou zijn me te zien… maar op de een of andere manier hield hij nooit contact.

Het leek alsof het geweldig was als we elkaar konden zien, maar als we elkaar niet zagen, kon hem dat ook niets schelen.

Hij zou me nooit als eerste appen of bellen, maar als we samen waren, dan flirtte hij met me en gaf hij me hoop.

4. Hij is te mooi om waar te zijn

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Deze man zal te charmant en glad lijken. Als dingen te mooi lijken om waar te zijn, dan is dat meestal omdat ze dat ook zijn.

Meestal wordt een man die je leuk vindt, nerveus als hij bij je in de buurt is, zelfs als hij meestal zelfverzekerd is.

Aangezien alles wat deze man zegt perfect lijkt te zijn, komt dat omdat het antwoord op je vraag houdt hij me aan het lijntje, helaas ja is.

5. Hij probeert een evenwicht te bewaren

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Ik merkte iets op toen ik me afvroeg of hij me aan het lijntje hield, dat de man die ik leuk vond een evenwicht bewaarde tussen me geïnteresseerd houden en afstand houden.

Dat kan niet anders dan in liefdesverdriet eindigen. Dit soort man is verwarrend en zorgt ervoor dat je aan alles twijfelt.

Dat is een duidelijk signaal dat hij je aan het lijntje houdt.

6. Hij laat je constant op hem wachten

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Als je niet wacht tot hij over zijn ex heen is, dan ben je aan het wachten tot hij tijd heeft gevonden voor een relatie met jou.

Andere keren zit je gewoon te wachten tot hij je een berichtje stuurt.

Kortom, alles wat je met deze man doet, is op hem wachten en dit komt omdat hij je als een back-up aan het lijntje houdt. Hij waardeert je tijd niet en jou trouwens ook niet.

7. Hij neemt je nergens mee naartoe

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Deze man zal je nooit mee uit dansen nemen of een echte date met je hebben. Hij zal in plaats daarvan in de buurt blijven.

Dit komt omdat hij het absolute minimum doet om je geïnteresseerd te houden.

Hij geeft je precies de juiste hoeveelheid aandacht om verslaafd te raken, maar wil het niet naar een hoger level brengen.

8. Hij zegt altijd dezelfde dingen

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Als je je afvraagt of hij je aan het lijntje houdt, kijk dan eens naar de manier waarop hij zichzelf de hele tijd herhaalt.

Dit komt omdat hij het absolute minimum doet om indruk op je te maken.

Het maakt hem niet uit om dingen over jou te onthouden, dus kiest hij één ding waar je goed op reageert… en dat blijft hij herhalen.

Ja, zo weinig geeft hij om je.

9. Je krijgt het gevoel dat hij je aan het lijntje houdt

9 Duidelijke Signalen Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Als iemand je aan het lijntje houdt, dan krijg je het gevoel dat ze dat doen.

De waarheid is dat je het diep van binnen al weet, maar je weigert het toe te geven.

Dat is wat valse hoop met je doet, het zorgt ervoor dat je het zo graag wilt, ook al is het niet echt.

Er kunnen veel signalen zijn dat je man je daadwerkelijk aan het lijntje houdt en dit zijn er maar een paar.

Elke situatie is tenslotte anders. Toch ben ik er zeker van dat iedereen die aan het lijntje wordt gehouden, het eigenlijk al weet, maar dat ze het ontkennen.

Ze grijpen nog steeds naar die hoop dat er iets met hun verliefdheid zal gebeuren.

Maar als iemand je aan het lijntje houdt, dan moet je verder gaan en iemand anders vinden die je zal geven wat je verdient.

Voel je er niet slecht over, we zijn allemaal op een bepaald moment in ons leven aan het lijntje gehouden, maar het beste wat je kunt doen, is je dit realiseren en de man opgeven die je niet kunt krijgen.

Er zijn tenslotte genoeg mannen die graag zijn plaats in je hart in willen nemen. Veel succes!

PinFlight Image

9 Dingen Waaraan Je Kunt Zien Dat Hij Je Aan Het Lijntje Houdt

Sunday 8th of May 2022

[…] Als je het gevoel hebt dat je de enige bent die je hart en ziel in de relatie legt. Je best doen is nooit goed genoeg en al je hardste inspanningen blijven onopgemerkt.De kans is groot dat de ander je als vanzelfsprekend beschouwt; hij is gewoon gewend om dingen te nemen zonder iets terug te geven.Eenzijdige relaties werken nooit. Stop met je best te doen aan iemand die niet eens zijn pink voor je zou optillen.Houd genoeg van jezelf om weg te lopen als hij je niet het gevoel geeft dat je zijn enige bent.Wanneer hij niet van plan is je een gelukkig en veilig gevoel te geven. Als je ondergewaardeerd en slecht behandeld wordt. Je verdient de wereld – neem geen genoegen met minder.Als je jezelf moet afvragen: “Hangt hij me aan het lijntje?”, dan weet je diep van binnen het antwoord waarschijnlijk al. Het punt is dat je heel veel om hem geeft of je bent zo dol op hem dat je de realiteit van de dingen niet kunt zien.Aan de andere kant, als hij zich achterover buigt om dingen te laten werken, als hij ziet dat je niet tevreden bent met de manier waarop de dingen werken en hij begint zich in te spannen, is hij een blijvertje.Mannen hebben deze fasen in de relatie waarin ze in een staat van diepe slaap verkeren en ze de woorden van een vrouw nodig hebben om ze wakker te maken en in beweging te brengen.Als hij om hem geeft, zal hij er alles aan doen om je aan zijn zijde te houden. Zo niet, dan weet je in ieder geval met hem waar je aan toe bent en word je niet meer aan het lijntje gehouden. […]

7 Eerlijke Tekenen Dat Jullie 'Bijna' Relatie Nooit In Een Echte Zal Veranderen

Monday 3rd of January 2022

[…] Als een man dingen informeel wil houden, dan doet hij er geen moeite voor om meer tijd met je door te brengen. […]

6 Tekenen Dat Je Niet Meer Verliefd Bent

Tuesday 16th of November 2021

[…] is, maar je bent het aan je partner verschuldigd en je bent het aan jezelf verschuldigd. Iemand aan het lijntje houden is het ergste wat je jezelf en die persoon aan kunt […]

Ik Ben Niet Iemand Waar Je Genoegen Mee Neemt

Tuesday 30th of March 2021

[…] verdien meer dan aan het lijntje gehouden te worden. Ik verdien het om meer te zijn dan iemands back-up plan of tweede […]