Skip to Content

De Eerste 6 Dingen Die Mannen Aan Je Opmerken

De Eerste 6 Dingen Die Mannen Aan Je Opmerken

We weten allemaal hoe het gaat. Hij vraagt je eindelijk mee uit, en het eerste wat je doet, is om je bestie te bellen en haar er elk detail over te vertellen.

Daarna realiseer je je dat je niets hebt om aan te trekken (ook al weet je dat het een leugen is). Je haar zit helemaal in de war. Je twijfelt over de kleur van je nagellak en ga zo maar door.

Ik weet dat je je zorgen maakt over je uiterlijk en dat je er zo goed mogelijk uit wil zien, omdat je die man echt leuk vindt en je wilt dat alles perfect is.

En je hebt helemaal gelijk. Maar wat als hij de kleur van je nagels niet eens opmerkt, of dat je je haar goed hebt gewassen of zelfs of de kleuren van je outfit wel bij elkaar passen?

Geloof me, dat ziet hij niet.

Mijn les

Ik heb het me op de harde manier gerealiseerd. Ik had haast voordat ik op een date ging met de man die ik echt, echt leuk vond.

Dus, ik had niet eens sokken die bij elkaar pasten, laat staan de hele outfit, want ik was in paniek en ik wilde niet dat hij heel lang voor mijn huis moest wachten.

Ik slaagde er alleen in om mijn tanden te poetsen, mijn haar te kammen en in mijn favoriete zwarte jeans en een effen wit T-shirt te springen.

Ik voelde me letterlijk klote, maar hij gaf me het gevoel dat ik het mooiste meisje ter wereld was.

Twee maanden later, toen ik hem naar de dingen vroeg die hij die avond als eerste aan me opmerkte, legde hij me uit dat de perceptie die mannen van ons hebben totaal anders is dan wat we misschien denken.

Ik realiseerde me dat de eerste dingen die mannen aan je opmerken bijna niets te maken hebben met de details waar jij op let.

De eerste 6 dingen die mannen aan je opmerken

Dit zijn de dingen die mannen als eerste aan je opmerken.

1. Glimlach

Terwijl jij je zorgen maakt over de kleur van je lippenstift, zullen mannen alleen je glimlach opmerken.

Als het om mannen gaat, is je glimlach het krachtigste wapen dat je bezit. Soms vergeten we gewoon te glimlachen als we ons met andere minder belangrijke dingen bezighouden.

Een glimlach is een universeel teken dat je man vertelt dat je blij en comfortabel in je vel zit.

2. De dingen die mannen aan je opmerken: ogen

Nee, ze zijn niet geïnteresseerd in de hoeveelheid mascara op je wimpers. Ze zien er niets van.

Maar ze zullen het merken als je ogen verdriet of geluk uitstralen. Je ogen zullen ze vertellen of je glimlach oprecht is en of je het leuk vindt om bij hen te zijn.

Je hoeft je geen zorgen te maken over iets anders dan in het moment te zijn en het moment te waarderen. En hij zal het in je ogen opmerken.

3. Of je van het leven geniet

Behalve je glimlach en ogen, zullen ze de manier waarop je loopt en de manier waarop je praat opmerken.

Dit zijn allemaal indicatoren van je persoonlijkheid en je algehele tevredenheid met je leven.

Ze merken of je met passie praat en of je geïnteresseerd bent in wat er om je heen gebeurt.

Ze merken of je van het leven geniet en waarderen de kleine dingen die het leven je geeft.

4. De manier waarop je mensen behandelt die je niet kent

Ze merken de manier op waarop je anderen behandelt die je niet kent. Mannen merken of je voor iedereen evenveel respect hebt (taxichauffeurs, daklozen, etc.).

Als je gul bent tegenover obers en je dan heel anders gedraagt tegenover taxichauffeurs, dan zal hij het merken. Mannen zijn hier erg gevoelig voor.

Ze vinden het leuk om vrouwen te zien die iedereen gelijk behandelen, omdat deze vrouwen hun waarde kennen. En ze niet bang zijn om hun waardering aan iedereen om hen heen te tonen, ongeacht hun status.

5. Hoe afhankelijk je bent van je uiterlijk

We weten allemaal dat mannen visuele wezens zijn, en daarom vergeten vrouwen soms ook hun binnenste te accentueren. Mannen merken het als je alleen op je uiterlijk vertrouwt of dat je veel meer te bieden hebt.

Als je je wilde kant en zelfvertrouwen laat zien, dan zullen ze door je worden geïntrigeerd. En zul je ongetwijfeld hun hart veroveren.

Je zorgen maken over make-up reflecteert negatief op je zelfvertrouwen en het doodt al het plezier.

6. Dingen die mannen aan je opmerken: of je een mening hebt

Als jij het type vrouw bent die overal een mening over heeft, en je knikt niet alleen bij alles wat hij zegt, dan zal hij het opmerken.

Als hij ziet dat je ongeacht het onderwerp een sterke mening hebt, dan zal hij je als zijn gelijke zien en dan zal hij je respecteren.

Mannen willen uitgedaagd worden omdat het in hun bloed zit. Ze willen dat je hen vertelt dat ze ongelijk hebben. En ze zullen er alles aan doen om je anders te bewijzen.

En ze zullen je daarvoor respecteren, omdat je hen dwingt om na te denken en de beste versie van zichzelf te worden.