Skip to Content

6 Rare Signalen Dat Je Zijn Hart Hebt Veroverd

6 Rare Signalen Dat Je Zijn Hart Hebt Veroverd

Perfecte communicatieve vaardigheden zijn niet iets dat de meeste jongens bezitten wanneer ze worden geconfronteerd met de vrouw van hun dromen. Erachter komen of je zijn hart hebt veroverd is dus niet zo gemakkelijk.

Ze zullen hun best doen om hun gevoelens al vroeg te verbergen. Er zijn niet veel mannen die vanaf het begin eerlijk en openhartig over alles zullen zijn.

Ze willen niet op de zaken vooruit lopen en ze zullen willen weten of hun gevoelens beantwoord worden voordat ze zich openstellen.


Er zullen echter enkele vreemde tekens in hun gedrag zijn die erop wijzen dat je hun hart hebt veroverd:

1. Hij houdt van alles waar jij van houdt

6 Rare Signalen Dat Je Zijn Hart Hebt Veroverd

Mannen hebben de drang om indruk te maken op vrouwen die ze leuk vinden, zelfs als ze zich daar niet van bewust zijn. Hij zal aandachtig luisteren en waarschijnlijk zeggen dat hij de meeste van jouw interesses deelt, zelfs als hij dat eigenlijk niet doet.

Hij kan ook jouw voorbeeld volgen. Dus als je wijn bestelt, zal hij wijn bestellen, zelfs als hij de voorkeur geeft aan whisky. Als je vis bestelt, bestelt hij vis – ook al is hij eigenlijk een vleesliefhebber.

Het is een beetje raar, toch? Maar zijn instincten zullen hem ertoe brengen de meeste van je bewegingen te spiegelen. Een heel subtiel maar overduidelijk teken dat je zijn hart hebt veroverd.

2. Teken dat je zijn hart hebt veroverd: hij begint je stem na te bootsen

Dit is duidelijk iets waar de meeste mannen zich helemaal niet van bewust zijn. Als je luider begint te praten, zal hij dat ook doen. Als je een ander accent hebt, zullen ze het oppikken, ook al zal het super raar klinken als hij het doet.

Dit is iets wat je gemakkelijk kunt testen. Voeg een paar keer het woord ‘soms’ in het gesprek in en kijk hoe ‘soms’ ook zijn favoriete woord wordt.

3. Hij vergeet veel dingen

6 Rare Signalen Dat Je Zijn Hart Hebt Veroverd

Zoals zijn voor- en achternaam en de dag waarop hij werd geboren. Alle basisinformatie over zichzelf zal moeilijk te onthouden zijn. Hij richt al zijn pijlen op zijn missie om jouw hart te veroveren.

Ook al komt het in het begin misschien raar over, je moet toegeven dat het ook heel schattig is. Zijn genegenheid voor jou is zo groot dat zijn brein helemaal leeg is. Het is dus wel duidelijk dat je zijn hart hebt veroverd.

4. Hij lacht zelfs als je grap mislukt

Je weet dat je de aandacht van alle anderen verloor toen je grappig probeerde te zijn of een grap van een ander wilde navertellen. Niemand anders lacht, behalve hij. Hij steunt je altijd, omdat je zijn hart hebt veroverd.

Je weet niet of je je schaamt of gevleid bent, maar het is altijd goed om te weten dat iemand zo voor je gaat dat hij het niet erg vindt om raar te doen.

5. Hij heeft alles wat je doet in de gaten

6 Rare Signalen Dat Je Zijn Hart Hebt Veroverd

Laten we zeggen dat je op hetzelfde feest bent en elke keer dat je naar hem kijkt, kijkt hij recht terug naar jou. Als jullie ogen elkaar meer dan eens ontmoeten en jullie langdurig oogcontact hebben, kan dat geen toeval zijn.

Hoewel er veel andere mensen om hem heen zijn en hij actief deelneemt aan gesprekken, zal hij onbewust naar je op zoek gaan en je aanwezigheid erkennen.

6. Je hebt zijn hart veroverd, want zijn voeten zijn naar jou gericht

Dit is misschien wel het raarste voorbeeld, maar hij doet het niet met opzet. Hij weet totaal niet waar zijn voeten zijn.

Experts zeggen dat als een man te allen tijde zijn voeten naar je wijst, hij onbewust de ruimte tussen jullie sluit. Hij wil je dichtbij hebben en hij gaat naar je toe. Misschien is hij wel je soulmate!

PinFlight Image