Skip to Content

Hoe Meisjes Met Angstaanvallen Anders Liefhebben

Hoe Meisjes Met Angstaanvallen Anders Liefhebben

Je zwemt in een zee en zonder waarschuwing raak je langzamerhand onder water. Je trappelt en trappelt, raakt langzaamaan buiten adem. Je krijgt geen lucht, maar je blijft trappelen.

Hoe hard je dit ook doet, hoe hard je ook probeert te schreeuwen, niemand kan je horen of je helpen. Je longen branden van het gebrek aan zuurstof, je kunt niet naar de oppervlakte komen.

Je probeert naar het zonlicht te grijpen, je ziet de oppervlakte, maar kan er niet geraken. Je zit een paar meter onder water vast. Je zit zonder lucht, geen adem, je raakt buiten bewustzijn.

Dat zijn angstaanvallen. Angstaanvallen vreten je op, het neemt je over en urenlang ben je alleen. Je verdrinkt en niemand kan je redden, hoe hard je ook roept.

Omdat je je altijd zo voelt zijn deze meisjes altijd op hun hoede. We gaan met alles met bezorgdheid om en we zijn gespannen terwijl we ons afvragen wat nu weer onze angstaanvallen zal veroorzaken. En opeens zijn we weer in diezelfde zee.

Meisjes met angstaanvallen hebben anders lief. Maar ik beloof je dat we als geen ander van je zullen houden.

We zullen je van je houden alsof je de enige echte bent voor ons, je bent onze veilige haven, je bent degene die we zeker kunnen vertrouwen, en de liefde die we voelen voor je en onze waardering zal nooit onopgemerkt blijven.

We moeten worden gerustgesteld.

Wees alsjeblieft geduldig als we je voor de tiende keer vragen of je er vandoor gaat. We hebben meestal onze angstaanvallen niet onder controle, dus willen we altijd weten waar je aan denkt, zodat we niet worden overrompeld, want we willen tenminste over iets in ons leven wel controle hebben.

Hoewel we je steeds dingen opnieuw laten zeggen, denk nooit dat we ooit aan je twijfelen. Het gevoel dat we krijgen wanneer we zeker weten dat je er niet vandoor gaat is zo kalmerend. We zullen dan voor altijd van je houden.

We moeten ons veilig voelen. 

Te beschermend? Ja graag. Meisjes met angstaanvallen moeten zich veilig voelen in hun relaties. We zijn onafhankelijk, dus wees niet verward. We hebben gewoon een beetje meer veiligheid nodig.

We moeten weten dat je er bent en dat je om ons geeft. Als we in het openbaar zijn houden we er niet van als vreemden ons versieren of dat ze ons een ongemakkelijk gevoel geven, en we vinden het echt fijn als je je erin mengt en het kalm benadert.

Omdat we moeten ons veilig voelen, meisjes met angstaanvallen zullen nooit moeite doen om met willekeurige mensen te praten. Je bent ons vangnet en je bent de enige die we ooit zouden willen. Onthoud dat alsjeblieft voor altijd.

We vormen hechte banden. 

We leunen iets meer op je dan normale vriendinnen. Wanneer we gelukkig zijn, zijn we gelukkig. Wanneer we verdrietig zijn, zijn we een zooitje.

Als we ook maar een beetje angst voelen ben jij de eerste die we nodig hebben. Je bent de enige op wie we vertrouwen om met ons om te kunnen gaat als we trillen en als we naar adem happen.

Omdat je ons zo kwetsbaar ziet vormen we een band met je die je nooit meer met iemand anders zal hebben, dat beloof ik.

We zullen als geen ander van je houden.

We zijn soms inderdaad een beetje veel. Maar we vertrouwen je met ons hele bestaan.

Angstaanvallen zijn echt, wat we voelen is echt en de kennis dat we iemand hebben die ons probeert te begrijpen en die ons niet verlaat hoeveel we daar ook aan twijfelen is troostend.

We houden van je omdat je onze hoeder bent, onze geliefde en degene die ons kalmeert. Je bent zoveel meer dan een partner. Je bent onze wereld en we zijn zo ontzettend dankbaar daarvoor en we zullen je dat 10 miljoen keer per dag vertellen.

We zullen je nooit naar bed laten gaan zonder dat je je geliefd voelt. Hoe vaak je ook vraagt of het goed met ons gaat, we zullen altijd ja zeggen, want jouw geluk is belangrijker dan ons eigen geluk, ook al weet je altijd wanneer er iets aan de hand is.

We zullen je vasthouden zoals geen andere vrouw dat ooit zal doen en we zullen alle kleine dingen die je doet waarderen.

Angstaanvallen zijn de baas over je lichaam. Ze zijn de baas over je hart. Het makkelijke “we moeten even praten” gooit ons lichaam in een vecht-of-vlucht modus en raken we verdoofd.

Het makkelijke “ik weet het allemaal niet meer” keert ons hart binnenstebuiten. Relatiebreuken zijn moeilijk, maar meisjes met angstaanvallen vinden het moeilijk om henzelf weer te vinden, want ze hebben zoveel in je geloofd.

Ze houden meer van je dan je ooit kunt begrijpen en als je eenmaal zo hebt liefgehad, is het bijna onmogelijk om ooit weer zo erg lief te hebben. 

Dus als je een meisje date die angstaanvallen heeft, ze is niet een wrak, ze is geen gevangene, ze is geen last, ook al denkt ze altijd van wel. Ze is een cadeautje dat gekoesterd moet worden.

We hebben alleen wat meer liefde, aandacht en zorg nodig, maar we zullen je daar zo erg voor waarderen. Meisjes met angstaanvallen hebben anders lief. Maar ik beloof je dat we van je zullen houden zoals geen ander dat ooit zal doen.