Skip to Content

De Nare Gevolgen Als Je Een Vrouw Bent Die Altijd Voor Anderen Zorgt

De Nare Gevolgen Als Je Een Vrouw Bent Die Altijd Voor Anderen Zorgt

Je bent er altijd voor mensen die een vriend nodig hebben…

Je bent het type op wie men altijd kan rekenen. Je bent dag en nacht beschikbaar voor degenen die hulp nodig hebben. 

En mensen rekenen vooral op je omdat jij altijd het juiste weet te zeggen op het juiste moment. Je troost voelt enorm goed en daarom rekenen mensen altijd op jou wanneer ze een vriend nodig hebben. 

Je zou anderen nooit behandelen zoals zij jou behandelen…

Je leeft volgens je eigen regels en hoewel je graag anderen zou willen behandelen zoals zij jou behandelen om hen een lesje te leren, kun je dit niet. De reden hiervoor is dat je niet zo bent. 

Je hebt geen gemeen bot in je lijf en je kunt anderen nooit een koekje van eigen deeg geven.

Als ze je een stomp geven, geef jij hen een stomp vol vriendelijkheid, je probeert altijd om jezelf ervan te weerhouden om gemene dingen tegen anderen te zeggen.

Je vergeeft te gemakkelijk… 

Aangezien je het type bent dat altijd probeert om anderen te begrijpen vind je het moeilijk om een wrok te koesteren. 

Hoe erg iemand je ook gekwetst heeft, hoe lang je die pijn ook vanbinnen voelt, je vergeeft echt heel gemakkelijk.

Telkens als iemand je kwetst, probeer je je in hen te verplaatsen en vergeef je hen uiteindelijk. 

Je vergeeft te vaak…

Hoe vaak iemand je ook heeft getoond dat ze niet te vertrouwen zijn, blijf je je nek uitsteken in de hoop dat je niet gekwetst zal worden. 

Je bent gewoon niet het type dat zich slechte dingen herinnert. En soms, zelfs als je niet bent vergeten dat iemand je iets heeft geflikt, is je behoefte om voor mensen te zorgen altijd groter dan je pijn. 

Je vergeet vaak jezelf vanwege anderen…

Misschien wil je toch weleens wat voor jezelf doen.

Misschien heb je besloten dat deze periode alleen om jou zal draaien, maar telkens als iemand aanklopt en om je hulp vraagt, vergeet je alles waar je mee bezig bent, alles wat je gepland hebt staan en kies je ervoor om eerst voor hun behoeftes te zorgen. 

Daarom heb je nooit tijd voor jezelf.

Mensen zijn je vriendelijkheid gewend… 

Je hebt geen gemeen bot in je lijf en daar zijn mensen zich van bewust. Jouw vriendelijkheid ontvangen, jou hebben om voor hen te zorgen, zijn dingen die je moet doen omdat ze nooit je afwezigheid hebben gevoeld.

Je was er altijd toen ze je nodig hadden en goede mensen om je heen hebben is iets waar je snel aan gewend raakt. 

Daarom is het nooit iets buitengewoons als je een gunst voor anderen doen, want het is iets wat ze evengoed van je verwachten. 

Je voelt je slecht als je ‘nee’ zegt…

Want mensen zijn gewend geraakt aan je vriendelijkheid en je gunsten, zijn ze verrast als ze zien dat je te veel aan je hoofd hebt en je ‘nee’ tegen hen probeert te zeggen.

Ik schrijf expres ‘proberen’, want hoewel je eigenlijk ‘nee’ wilt zeggen, laat je schuldige geweten dit niet toe.

Je zou ’s nachts wakker liggen en je zou er een rotgevoel aan overhouden of het gevoel dat je een slecht mens bent en dat is iets wat je absoluut niet wilt.

Dus doe je weer dingen voor andere mensen die het niet verdienen dat je ook maar iets voor hen doet. 

Niemand weet hoe je je voelt… 

Het ergste als je een meisje bent die altijd voor anderen zorgt is om te zien dat er niemand is die voor jou zorgt. 

Je komt ook in een diepe put terecht. Je kunt somber zijn, je kunt ook een rotgevoel hebben wat betreft je leven. Maar niemand zou dit opmerken. 

Niemand zou weten wat ze met je moeten. Dus laat je anderen niet weten hoe je je voelt. Je kropt je gevoelens op en je besluit om zelf voor jezelf te zorgen. 

Je wordt nooit behandelt zoals je dat verdient…

De nare gevolgen als je een vrouw bent die voor anderen zorgt is het feit dat mensen zich nooit op de juiste manier gedragen jegens jou. Ze behandelen je nooit zoals je dat verdient. 

Je verdient alles. Je verdient mensen die wel weten hoe ze je moeten behandelen. Je verdient ook iemand die voor je zorgt. Je verdient de liefde die je steeds aan anderen geeft. En je hoopt dat je het ooit zal ontvangen.

De waarheid is dat dat zal gebeuren – wees gewoon geduldig. 

Het positieve gevolg als je een vrouw bent die altijd voor anderen zorgt is het feit dat er iemand rondloopt die net zo warm en vriendelijk is als jij. Die persoon zal op dit moment hetzelfde doormaken als jij.

Blijf dus vertrouwen en word niet zoals alle anderen. Blijf trouw aan jezelf zodat je zielsverwant je kan herkennen zodra jullie elkaar ontmoeten.

De Nare Gevolgen Als Je Een Vrouw Bent Die Altijd Voor Anderen Zorgt