Skip to Content

Blijf Single Tot Je Iemand Vindt Die Daadwerkelijk Om Je Geeft

Blijf Single Tot Je Iemand Vindt Die Daadwerkelijk Om Je Geeft

Blijf single om te leren om van jezelf te houden.

Om in staat te zijn om van iemand te houden, moet je eerst leren om van jezelf te houden. Je moet jezelf respecteren en je moet nooit en te nimmer aan je beslissingen twijfelen.

Je moet je karakter ontwikkelen en het onverwoestbaar maken, zodat niemand het kapot kan maken. Dit is eigenlijk de voorbereiding op het gevecht (lees: de relatie). 

Je traint al je hele leven om jezelf te kunnen verdedigen als het tijd is om te vechten. Je wilt niet dat iemand je meteen al verplettert. 

Er is geen reden om geobsedeerd te blijven met het feit dat je single bent. De meeste vrouwen zijn nogal rusteloos als het op het single zijn aankomt.

Veel van hen willen liever een relatie (goed of slecht) dan dat ze alleen zijn. Ze zijn bang dat het een gepasseerd station is en dat ze nooit meer een kans zullen krijgen. 

Je zou het beste uit je situatie moeten halen en van je leven moeten genieten. Gebruik deze tijd alleen en feest alsof er geen morgen zal zijn.

In plaats van dat je jezelf dwingt om een partner te vinden, besteed je tijd aan je vrienden en familie.  

Hou van je leven en weest geduldig. Begin niet overhaast aan relaties om alleen maar de leegte die je voelt op te vullen, alleen maar om iemand te hebben en je niet alleen bent.

Zorg ervoor dat je eigenwaarde niet afhangt van of je een relatie hebt of niet. Wis je onzekerheden uit en geniet gewoon van je leven als SINGLE.

Blijf single tot…

Blijf single tot je degene ontmoet die je zo hard aan het lachen maakt dat je je wangen niet meer voelt en je ogen glanzen. Wacht op degene die je telkens als je hem ziet vlinders geeft.

Blijf single tot je iemand vindt die enorm blij is om je te zien. Hij zal geen belabberde smoesjes verzinnen om je in de steek te laten omdat hij geen zin heeft om je te zien of omdat hij iets beters te doen heeft. Wat kan er nou belangrijker zijn dan met jou afspreken?

Blijf single tot je iemand ontmoet die trots op je is. Je zal niet zijn pronkstuk zijn. Hij zal je aan zijn vrienden of een vreemde laten zien, alleen maar omdat hij trots is op je prestaties alsof hij het zelf voor elkaar heeft gekregen. 

Blijf single tot je iemand vindt die vooral verliefd op je karakter is. Diegene zal van je eigenaardigheden en gebreken houden, want die maken je uniek—ze maken je karakter uniek.

Hij zal respect hebben voor het feit dat je slechte dagen hebt omdat je daar net als iedereen recht op hebt. Hij zal niet verwachten dat je steeds een vrolijk gezicht laat zien. 

Blijf single tot je iemand ontmoet die al zijn vrije tijd met jou wil doorbrengen. Als hij geen tijd heeft, zal hij tijd vrijmaken of je gewoon bij zijn leven betrekken. Hij zal zijn interesses met je delen en hij zal zeker letten op de dingen die jou gelukkig maken. 

Blijf single tot je iemand vindt die je echt mist. Diegene zal je zomaar opbellen, alleen om te checken hoe het met je gaat, niet omdat hij zich verveelt, maar omdat hij dit echt wil weten. 

Blijf single tot je degene ontmoet die je inspireert en die ervoor zorgt dat je nog harder je best doet in alle opzichten. Hij zorgt ervoor dat je meer wilt. Hij geeft je de kracht en moed om een stap vooruit te doen. 

Blijf single tot je iemand vindt die daadwerkelijk om je geeft. Tot dan—BLIJF SINGLE EN ZORG ERVOOR DAT HET DE BESTE TIJD IS DIE JE OOIT HEBT GEHAD!

Blijf Single Tot Je Iemand Vindt Die Daadwerkelijk Om Je Geeft