Skip to Content

De Ware Zal Je Nooit Door Een Hel Laten Gaan Om Gelukkig Te Zijn

De Ware Zal Je Nooit Door Een Hel Laten Gaan Om Gelukkig Te Zijn

Je zou nooit opzettelijk iemand van wie je houdt kwetsen. Toch?

Toch vergeet je dat dat ook andersom het geval hoort te zijn. Iemand die echt van je houdt zou je nooit zoveel pijn bezorgen dat je het gevoel hebt dat je in een hel leeft. 

Iemand die werkelijk van je houdt zou je nooit zo hard laten werken om de relatie gaande te houden. Ze zouden er niet voor zorgen dat je aan jezelf gaat twijfelen of dat je jezelf minder waardevol gaat vinden.

Je zou nooit het gevoel moeten hebben dat je steeds met je hoofd tegen een stenen muur aan bonkt omdat je je uiterste best doet en daar nauwelijks iets voor terugkrijgt.

Liefde zou je niet moeten laten lijden. Het zou je niet moeten laten verdrinken in tranen. Liefde zou niet zo moeilijk moeten zijn. Dat hoort gewoon niet—tenminste, niet als je de ware hebt gevonden. 

Als je een relatie hebt met de juiste persoon, kun je tegen zat problemen aanlopen, dat is zo. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. 

Maar hun woorden zijn nooit bedoeld om je te kwetsen. Ze kleineren en beledigen je niet. Ze spelen geen psychologische spelletjes met je en ze doen niet alsof de problemen waar jullie tegenaan lopen niet hun zaak zijn. 

Ze zien alle problemen samen met jou meteen onder ogen. Ze laten je niet boos naar bed gaan. Ze bespreken het probleem tot alles is opgelost. Ze kunnen er niet tegen om je van streek te zien, zeker als zij de oorzaak daarvan zijn. 

Ze zijn niet perfect, en dat ben jij ook niet. Jullie zullen beiden fouten maken, maar dat is normaal en gezond. 

Je zal elkaar niet altijd begrijpen, maar het verschil is dat je met de juiste persoon oplossingen zal vinden. Je vergeeft elkaar. Je zal elkaar begrijpen en je zal elkaar tegemoetkomen. 

Je zal het laten slagen omdat jullie liefde sterkers is dan alle obstakels die op jullie pad komen. 

Als je een relatie hebt met de ware, zul je het gevoel hebben dat je de hemel op aarde hebt verdiend. 

Ze zullen van toegevoegde waarde zijn op je geluk. Ze zullen altijd achter je staan. Ze zullen er voor je zijn. Ze zullen je laten zien dat liefde verspreid hoort te worden. 

Ze zullen je laten zien dat het makkelijk is om van jou te houden omdat je voor hen geschapen bent, en ze zouden er niet aan denken je in welk opzicht dan ook te veranderen.  

Liefde zal tussen jullie voortvloeien zonder dat jullie er echt moeite voor hoeven te doen. Ze zullen appen en bellen omdat ze het gevoel hebben dat er iets mist als ze een hele tijd niets van je hebben gehoord.

Ze zullen tijd vrijmaken—zelfs als ze geen tijd hebben—want ze voelen zich tot je aangetrokken. Ze willen dichtbij je zijn. Ze willen je omhelzingen, kussen en tederheid. Ze willen naar je kijken wanneer je praat en als je in slaap valt, terwijl jullie knuffelen op de bank.

Ze zullen een brandend verlangen voelen om je gelukkig te maken en ze zullen zonder erbij na te denken hun uiterste best doen om je een glimlach te bezorgen. 

Zodra je bemind wordt door de ware, zul je je geïnspireerd voelen en zul je je eindelijk realiseren dat je alles kunt bereiken waar je je zinnen op had gezet. 

Als er op de juiste manier van je wordt gehouden, word je de beste versie van jezelf en zul je niet te stoppen zijn. Je zal eindelijk zien dat liefde niet inhoudt dat je je constant zorgen maakt en strest omdat de ander je belabberd behandelt. Liefde draait niet om slapeloze nachten, onbeantwoorde appjes en angst om te worden bedrogen. 

Liefde houdt in dat je je veilig voelt in de armen van de ware. Liefde is meer gelukkig zijn dan verdrietig zijn. Liefde houdt in dat je makkelijk kunt ademhalen omdat er geen plek is voor drama en emotionele chaos. 

De ware zal je laten zien hoe gelukzalig de liefde kan zijn en hoe makkelijk het is om gelukkig te zijn als je bij hen bent.

De Ware Zal Je Nooit Door Een Hel Laten Gaan Om Gelukkig Te Zijn