Skip to Content

Dit Artikel Is Voor Jou Als Je Je Onrustig Voelt In Je Leven

Dit Artikel Is Voor Jou Als Je Je Onrustig Voelt In Je Leven

Aan degenen die zich onrustig voelen of degenen die onzeker voelen. Aan degenen die vastgeroest zitten of degenen die zich niet gehoord voelen.

Aan degenen die niet weten hoe ze hun dromen werkelijkheid moeten laten worden of degenen die niet weten wat ze moeten doen wanneer die dromen werkelijkheid zijn geworden.

Aan degenen die worstelt met een stille strijd en degenen die het gevoel hebben dat ze achterraken.

Aan jullie allemaal, ik hoop het volgende voor jullie:

Ik hoop dat je je beslissingen niet maakt op basis van wat anderen het beste voor je vinden en dat je doet wat je zelf het beste acht. Ik hoop dat je de dingen doet die je ogen doen glanzen en dat je leeft voor de momenten die je het gevoel geven dat je op een roze wolk zit, zelfs als anderen dit niet begrijpen.

Ik hoop dat je niets overhaast omdat je bang bent dat je tijd begint op te raken en dat je in plaats daarvan de zoete momenten koestert en de moeilijkere tijden als kansen ziet om te groeien.

Ik hoop dat je je niet zo focust op wat had “moeten” gebeuren dat je vergeet om verliefd te worden op alles wat nog “kan” gebeuren.

Ik hoop dat je altijd een ruimte in je leven leeglaat voor mogelijkheden, want de wereld heeft veel te bieden en je begint nog meer net.

Ik hoop dat je op de timing vertrouwt en dat je je eigen pad volgt zonder je zo druk te maken over wat anderen aan het doen zijn of hoe snel zij door het leven gaan. Ik hoop dat je weet dat je niet altijd op volle snelheid vooruit hoeft te gaan.

Ik hoop dat je weet dat even stilzitten geen gebrek of mislukking is en dat we soms even pauze moeten nemen voordat we weten hoe we onze dromen moeten laten uitkomen.

Ik hoop dat je weet dat de reis leuk hoort te zijn en dat je op je bestemming zal aankomen wanneer de tijd daar rijp voor is. En als je bang bent of als je het gevoel hebt dat je vastgeroest zit, hoop ik dat je de moed vindt om slechts een stapje vooruit te zetten. En ik hoop dat je weet dat elke stap vooruit nooit een kleine stap zal zijn.

Ik hoop dat je niet te veel energie verspil aan het plannen van de perfecte toekomst dat je je huidige leven helemaal uit het oog verliest.

Ik hoop dat je de mooie zonsondergangen niet misloopt die perfect in je autospiegel reflecteren, of de subtiele rozenblaadjes die langs de weg opbloeien omdat je je te druk maakt over volgende week, volgende maand of volgend jaar.

Ik hoop dat je niet te erg vast komt te zitten in het verleden of te ver in de toekomst, en ik hoop dat je leert hoe kostbaar ieder moment is en dat je het meeste van je tijd op aarde maakt.

Ik hoop dat je weet dat er altijd iets op je staat te wachten. Als je leven in het honderd loopt of wanneer je van mening verandert, hoop ik dat je weet dat het leven je altijd meer te bieden heeft. Ik hoop dat je weet dat er altijd meer voor je in het verschiet ligt.

En ik hoop dat je de tijd neemt om erachter te komen wat “meer” voor jou betekent. Ik hoop dat je lang genoeg volhoudt en dat je het leven de kans geeft om je te verrassen. Ik hoop dat je niet opgeeft, want de waarheid is dat het tij echt zomaar kan keren.

Ik hoop dat je erop vertrouwt dat elk hoofdstuk in je verhaal een doel heeft. Misschien weet je niet hoe het hoofdstuk heeft waar je je nu in bevindt, maar op een dag zul je dit wel weten.

Ik hoop dat je de onzekerheid omarmt en je je realiseert dat onzekerheid vaak voor geweldige dingen kan zorgen, en dat elk seizoen in je leven jou op de een of andere manier een beter mens zal maken.

Ik hoop dat je niet langer over alles loopt te piekeren en dat je je realiseert dat sommige dingen beter niet beantwoord kunnen worden, en dat andere dingen op het juiste moment beantwoord zullen worden.

Ik hoop dat je weet dat het oké is dat je nog niet alles weet en dat het oké is om gewoon op jezelf en op het leven te vertrouwen. Ik hoop dat je weet dat een beetje hoop al veel kan opleveren en dat alles goed zal komen als je geduld hebt en je het toelaat.

Ik hoop dat je weet dat liefdesverdriet slechts tijdelijk is en dat het uiteindelijk voor een sterker hart zal zorgen. Ik hoop dat je niet bang bent voor een gebroken hart, want soms moet je hart eerst breken om ruimte te creëren voor de persoon of hetgeen dat je hart heel zal maken.

Ik hoop dat je jezelf al je fouten kunt vergeven. Je hebt toentertijd je best gedaan en nu weet je hoe je het beter kunt aanpakken. Wat je toen niet wist weet je nu wel. Dus nu je beter weet zul je het beter doen. Realiseer je dit en vertrouw hierop.

Ik hoop dat je onthoudt dat wie wacht zal worden beloond. Dus blijf geduldig wachten. En geniet van het wachten, in de wetenschap dat je op iets bijzonders wacht. In de wetenschap dat je op iets wacht dat al je tranen goed zal maken.

Dit Artikel Is Voor Jou Als Je Je Onrustig Voelt In Je Leven