Skip to Content

Dit Is Hoe Een Alfavrouw Met Uit Elkaar Gaan Omgaat

Dit Is Hoe Een Alfavrouw Met Uit Elkaar Gaan Omgaat

Laten we ons niet laten misleiden door de gedachte dat een alfavrouw slechte relaties en nare breuken bespaard blijft.

Er is een sterke man voor nodig om met een alfavrouw om te kunnen gaan. En er zijn niet veel mensen die haar bij kunnen houden.

Het is veel gemakkelijker om genoegen te nemen met een vrouw die hem niet zoveel uitdaagt als de alfavrouw dat zal doen om op hetzelfde niveau te komen als zij.

Er zijn veel mannen die bang zijn voor zo’n sterke vrouw. Of dat ze zich soms onzeker voelen bij haar in de buurt. Het probleem duikt op wanneer ze er niet uit willen komen, maar er eerder voor kiezen om uit elkaar te gaan.

Het is alleen dat een alfavrouw een beetje anders met uit elkaar gaan omgaat dan andere meisjes.

Ongeacht of zij degene is die vertrekt of dat zij degene is die wordt verlaten, haar gedrag blijft vrijwel hetzelfde.

Dit Is Hoe Een Alfavrouw Met Uit Elkaar Gaan Omgaat

Hetzelfde geldt voor of ze na een breuk fatsoenlijk wordt behandeld. Of als haar ex besluit om met modder naar haar te gooien.

Ze wist al dat ze een kreng was. Zijn woorden zullen haar geen pijn doen en ze zal ook niet beledigd zijn.

Oké, ze kan wel of niet op hen reageren, maar ze zal niet gekwetst worden door alles wat hij op de momenten van zijn woede-uitbarsting tegen haar zegt.

Ze is al veroordeeld voor het najagen van haar carrière, voor het werken tot in de nacht. En ze is veel te vaak beschuldigd van egoïstisch zijn dan nodig was.

Een alfavrouw begrijpt dat ze soms een beetje van haar kostbare tijd moet opofferen om in het leven te slagen. Zodat ze daarna van de vruchten van haar arbeid kan genieten.

Dus als ze gedumpt wordt omdat ze probeert haar toekomst rooskleurig te maken, dan is dat maar zo. Ze zal het zichzelf niet kwalijk nemen. Ze zal zich niet verontschuldigen dat ze voor zichzelf heeft gezorgd en onafhankelijk wil zijn.

In plaats daarvan zal ze haar tijd besteden om zichzelf nog meer te laten groeien. En ze zal haar geest bezighouden door dingen te doen waar ze van houdt. Tranen zijn sowieso niet welkom. Een alfavrouw komt veel sneller over een breuk heen dan haar partner.

Ze is zich bewust van zichzelf. Ze weet hoe majestueus een vrouw ze is en dat er genoeg andere vissen in de zee zijn.

Het is niet zo dat ze in de armen van een andere man zal rennen om haar ex te vergeten (het kost tijd voor haar om een geschikte partner te vinden). Ze weet dat er uiteindelijk iemand op haar pad zal komen die beter is.

Wat haar het meest troost, is het feit dat hij nooit meer een ander meisje zal vinden dat zo sterk is als zij.

Ze is zelfverzekerd, grappig en knap, maar ze is vooral niet bang om haar gebreken te laten zien, omdat ze begrijpt dat die kleine gebreken niets te maken hebben met zo n intimiderende en sterke persoonlijkheid als de hare.

Als ze niet bang was om te vragen wat ze in een relatie wil (en dat was ze niet), dan zal ze er geen moeite mee hebben om elders te krijgen wat ze nodig heeft.

Ze zal er geen moeite mee hebben om een man te vinden die haar en haar behoeften zal complimenteren. Ja, ze is een heel pakket, maar ze loopt helemaal niet weg van toewijding.

Ze zal niet huilen om een breuk, hoe erg ze de man ook mist (niemand is immuun voor herinneringen, vooral niet voor gelukkige herinneringen).

In plaats daarvan geeft ze zichzelf een high five door haar beslissing toe te juichen om zijn shit niet te pikken.

Een echte alfavrouw is liever alleen dan met een man te daten die niet volwassen is. Of met iemand samen te zijn die haar niet gelukkig maakt.

Ze wordt niet jaloers op de nieuwe vriendin van haar ex. Ze heeft van hem gekregen wat ze nodig had en nu is ze vrij.

Een alfavrouw wordt niet jaloers omdat ze hem niet terug wil. Ze heeft dat boek al gelezen en ze hoeft het niet opnieuw te lezen.

Ze proost misschien op zijn naam met een glas wijn, maar het zal een nieuwe mijlpaal in haar leven zijn. Wat ze begrijpt, is dat ze zonder hem veel sneller zal rennen en dat is waar haar verdriet eindigt.