Skip to Content

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Wegloopt

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Wegloopt

Deze is voor alle mannen die er zijn, de narcisten, manipulatoren en klootzakken in het algemeen, die allemaal geloven dat ze een geschenk uit de hemel zijn.

Je hebt haar met je lieve woorden en grootse gebaren voor je gewonnen en nu denk je dat je met haar emoties kunt spelen? Denk je nu dat je haar als vanzelfsprekend kunt beschouwen, omdat ze van je houdt? Ja, het is waar, ze houdt van je.

Misschien meer dan ze ooit van iemand heeft gehouden en misschien zelfs meer dan ze ooit dacht dat ze in staat was lief te hebben.

Maar je bent haar pijn en tranen niet waardig. Je bent het niet eens waard om haar om vergeving te vragen als ze eenmaal bij je wegloopt.

Omdat ze beter verdient dan jij. Ze verdient meer dan je halfbakken liefde en dat weet ze. Ze houdt van je, maar ze houdt meer van zichzelf.

Ze weet wel beter dan je over haar heen te laten lopen. Ze is niet geboren om je dienstmeisje of je tweede keus te zijn.

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Wegloopt

Ze heeft niet al die jaren aan zichzelf gewerkt, zodat jij het allemaal weg kan nemen.

Haar rol in het leven is niet je vrouw of partner te zijn. Ze is zoveel meer dan dat. Ze is een ster, zowel fel als zachtaardig, zowel een kind als een vrouw.

Ze moet gewaardeerd, bemind en gekoesterd worden, niet als vanzelfsprekend beschouwd worden. En ze weet wel beter dan jou van haar zachte hart te laten profiteren.

Ze heeft betere dingen te doen dan tijd aan jou te verspillen. Ze heeft dromen om te dromen, passie en liefde om te vinden.

En ik haat het om het je te vertellen, maar je maakt geen deel meer van een van die dingen uit.

Je onvermogen om voor haar te kiezen, je bindingsangst en de wens om haar te manipuleren hebben haar alleen maar weggejaagd.

Ze weet beter dan te hopen dat je nog bij draait, dat je je misschien ooit aan haar zult binden, want ze weet al dat je dat niet zult doen. Ze weet wel beter dan je haar te laten breken.

Ze heeft geleerd om zichzelf op de eerste plaats te zetten. Ze heeft geleerd dat zij het ook verdient om gelukkig te zijn.

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Wegloopt

En als het betekent dat ze jou moet laten gaan, dan zal ze het doen, daar kun je zeker van zijn. Omdat ze al zoveel heeft meegemaakt.

Ze is gekneusd, gebroken en doodgeslagen, maar ze ademt nog steeds. Ze is nog steeds liefdevol, ze begroet nog steeds elke ochtend met een glimlach.

Er is geen sterk persoon met een gemakkelijk verleden, maar geloof me, ze heeft er geen probleem mee om jou daar ook achter te laten.

Ze is klaar voor een betere toekomst en jouw giftige duisternis zal daar geen deel van uitmaken.

Ze weet wel beter dan in je onzin te trappen. Ze heeft het op de harde manier geleerd om door je leugens heen te kijken.

Ze geloofde eerst altijd alles wat haar werd verteld. Ze wilde geloven dat als ze hard genoeg liefhad, het leven ook van haar zou houden. Maar het is nooit gebeurd.

Ze heeft lief gehad en het had een averechts effect op haar. Ze hield aan haar hoop en dromen vast, maar ze zag ze voor haar ogen verpletterd worden.

Ze schonk haar vertrouwen met gemak, om het vervolgens verbroken te zien worden. Houd haar een keer voor de gek, ga je schamen. Maar liefje, haar twee keer voor de gek houden zal nooit gebeuren.

Ze heeft je niet nodig om zich compleet te voelen. Ze is het al. Ze heeft geleerd om van zichzelf te houden zoals niemand ooit heeft geweten hoe. Ze heeft geleerd om van haar gekneusde hart en naakte ziel te houden.

Dit Is Hoe Een Sterke Vrouw Wegloopt

Ze heeft geleerd om van elk onderdeel van zichzelf te houden, al die striae, littekens en pijnlijke plekken die andere mensen op haar achter hebben gelaten.

Ze kijkt naar zichzelf in de spiegel en ziet geen gebroken vrouw. Ze ziet een woeste godin, die niet getemd zal worden.

Ze heeft je nooit nodig gehad om haar compleet te maken, maar het verschil is dat ze je wilde hebben.

Ze wilde de rest van haar weg met jou aan haar zijde lopen, ze had je nooit nodig om haar te dragen.

En vertrouw haar als ze zegt dat ze het prima vindt om die weg nu alleen te bewandelen.

Ze weet haar waarde. Ze kent de hitte van de hel en de kou van de diepste dalen van verdriet. Ze weet hoe het voelt om te vliegen en hoe het voelt om naar beneden te vallen.

Ze weet wat ze heeft meegemaakt en hoe sterk ze is, hoe geweldig ze is, want ze heeft het overleefd.

En als je denkt dat je dat van haar af kunt nemen, dat je haar op haar knieën kunt brengen en haar kunt laten smeken om te blijven, dan heb je het helemaal mis. Omdat ze niemand achterna gaat. Ze loopt gewoon weg.

PinFlight Image