Skip to Content

Dit Is Hoe Je Van Een Vrouw Moet Houden Die Veel Heft Geleden

Dit Is Hoe Je Van Een Vrouw Moet Houden Die Veel Heft Geleden

Een vrouw die veel in haar leven geleden heeft, is niet eenvoudig om van te houden. Als je iemand bent die zwak en fragiel is, zou je het niet eens moeten proberen.

Houden van een gebroken vrouw is een test in volharding, geduld, dapperheid en emotionele kracht. Er is een meedogenloze liefde voor nodig; een die niet snel ineenkrimpt.

Het moet de soort liefde zijn die niet bezwijkt onder alle druk. Een vrouw die gebogen en gebroken is in haar leven, is een vrouw die je in eerste instantie weg zal duwen. Ze is iemand die eist dat je bewijst dat je het meent.

Ze is iemand die zeker wil weten dat je het aankan om met haar samen te zijn, omdat ze al zo vaak teleurgesteld is door mannen en dat niet nog eens wil meemaken.

Dit Is Hoe Je Van Een Vrouw Moet Houden Die Veel Heft Geleden

Een vrouw die veel geleden heeft in haar leven is een vrouw die sporadisch en vluchtig kan zijn. Ze gedraagt zich er misschien niet altijd naar. Ze kan niet altijd zijn zoals jij graag wilt dat ze is.

Er zullen momenten zijn dat ze teder en gevoelig is, maar er zullen ook momenten zijn dat ze hard, koud en afstandelijk is. Soms is ze verzachtend als warm water, soms scherp als ijs.

Ze kan schade en verwoesting aanrichten in je leven en in die moment moet je haar helpen de storm te doorstaan. Ze is onvoorspelbaar, ze kan als een tedere, kalme en stille regen zijn, maar ook een orkaan.

Hou van haar wanneer ze de kalme regen is die valt in het ritme van haar tranen. En je zal nog meer van haar houden wanneer ze lastig is, wanneer het moeilijk is met haar samen te zijn.

Ze is bang dat je haar verlaat. Ze is bang te worden achtergelaten. Dus moet je het doorstaan ook wanneer ze probeert je verder en verder weg te duwen.

Dit Is Hoe Je Van Een Vrouw Moet Houden Die Veel Heft Geleden

Ze zal niet altijd de meest open persoon ter wereld zijn en het is lastig om haar te snappen. Ze zal je niet altijd over haar onzekerheden en angsten vertellen, dus moet je moeite doen om erachter te komen hoe ze zich voelt.

En je moet in staat zijn ernaar te handelen. Je moet in staat zijn voor haar te zorgen wanneer ze je nodig heeft ook als ze niet om je hulp vraagt. Ze is het soort meisje dat haar demonen zelf wil verslaan.

Ze zal haar problemen en zorgen zelf het hoofd willen bieden. Maar er zullen momenten zijn dat ze haar trots opzij zet en inziet hoe zwak en gebroken ze eigenlijk is. En in die momenten zal ze je hulp en steun wanhopig nodig hebben.

Je moet van haar houden ondanks haar trots. Je moet van haar houden ook wanneer ze koppig is. Je moet van haar houden zelfs wanneer ze haar normale lastige zelf is.

Je moet haar laten zien dat je er klaar voor bent consistent met haar om te gaan, zelfs als ze zich onredelijk en onvoorspelbaar gedraagt. Je moet in staat zijn haar stabiliteit te geven vooral wanneer ze zich zwak en kwetsbaar voelt.

Dit Is Hoe Je Van Een Vrouw Moet Houden Die Veel Heft Geleden

Ze moet soms met veel angst omgaan in verschillende situaties.

Ze mag dan sterk genoeg zijn om alle uitdagingen en proeven tot nu in haar leven te hebben doorstaan, maar dat betekent niet dat ze de angst, vrees en paniek van een verloren kind niet voelt.

Ze zal haar dapperheid willen bewijzen, aan haarzelf, aan jou en aan iedereen om haar heen. Maar tegelijkertijd wil ze dat je haar hand vasthoudt, vooral wanneer ze het bangst is.

Ze wil weten dat je er bent om haar om te vangen als ze ooit struikelt en valt. Ze wil weten dat je haar ondersteunt als er een tijd komt dat ze zichzelf niet meer overeind kan houden.

Ze wil weten dat ze een oprechte partner in je heeft, iemand op wie ze altijd kan rekenen, hoe moeilijk het ook wordt.

Je moet in staat zijn haar een gevoel van veiligheid en zekerheid te geven. Je moet haar geruststellen dat je er voor haar bent.

Dit Is Hoe Je Van Een Vrouw Moet Houden Die Veel Heft Geleden