Skip to Content

Dit Is Wat Je Moet Doen Als Hij Je Negeert

Dit Is Wat Je Moet Doen Als Hij Je Negeert

Mannen veranderen in de loop van de tijd vaak hun gedrag, dus de appjes en telefoontjes zullen minder vaak komen, en sommige mannen zullen stoppen met romantisch te zijn en moeite te doen voor de relatie.

Bij sommigen van hen zal het gewoon lijken alsof ze betere dingen te doen hebben dan tijd met hun vriendin of vrouw door te brengen. Maar wat de reden voor zijn gebrek aan interesse ook is, wij vrouwen hebben de neiging om overdreven te reageren en onszelf gek te maken met de vraag waarom hij me negeert.

Als een vrouw merkt dat haar man zich anders gedraagt, dan zal ze in paniek raken omdat ze denkt dat ze hem gaat verliezen, dus wordt ze gespannen en blijft ze zich afvragen waarom negeert hij me.

De waarheid is dat hij misschien vanwege een stressvolle periode op het werk slechts tijdelijk afstandelijk is, en je paniek kan ertoe leiden dat hij zijn interesse in je verliest, dus het moet duidelijk zijn of hij je echt negeert of dat je gewoon te behoeftig bent.

Dit is de reden waarom ik signalen voor je heb voorbereid dat hij je echt negeert en dat je dus op je hoede moet zijn, evenals tips over wat te doen als hij je negeert, afhankelijk van het type relatie. Maar ik zal later ook de vraag beantwoorden die je zo dwarszit – waarom negeert hij me?

Onmiskenbare tekenen dat hij je negeert

Dit Is Wat Je Moet Doen Als Hij Je Negeert
 • Hij reageert niet op je appjes
 • Hij belt je niet terug
 • Hij maakt geen plannen met je
 • Hij ontwijkt je
 • Het kan hem niet schelen wat je te zeggen hebt
 • Hij gaat niet meer naar de plekken waar jij naartoe gaat
 • Hij besteedt geen aandacht aan je
 • Hij geeft niets om jouw mening
 • Hij merkt de veranderingen die je aanbrengt in je uiterlijk niet op
 • Hij is stil en fronst de hele tijd
 • Hij doet alsof je niet meer voor hem bestaat
 • Hij communiceert niet met je

Dus waarom negeert een man je?

Dit Is Wat Je Moet Doen Als Hij Je Negeert

Allereerst, geen paniek. Misschien heeft hij een probleem op zijn werk of met zijn familie, omdat mannen niet zo vaak over hun problemen praten als vrouwen.

Toch is het niet goed voor jullie relatie dat hij je vermijdt. Dat is waarom wat je moet doen als hij je negeert, is proberen hem ertoe te brengen om zich open te stellen en te praten over wat hem dwarszit.

Toon medeleven en wees niet te nieuwsgierig. Als je net met daten bent begonnen, dan is hij misschien van nature verlegen en introvert.

Een andere reden kan zijn dat hij het gewoon te druk heeft met zijn werk. Als je vriend je negeert, dan denkt hij misschien aan zijn werk en heeft hij het gewoon te druk.

Natuurlijk is er een kans dat hij je negeert vanwege iets dat je hebt gezegd of gedaan, of misschien was jij degene die hem als eerste begon te negeren. Overweeg of je iets hebt gedaan om zijn gedrag te veroorzaken.

Misschien verstik je hem te veel. Als je hem de hele dag elke dag berichten stuurt, en hem vervolgens belt als hij niet antwoordt en hem aanvalt over wat hij heeft gedaan en met wie hij samen was, dan zou je te irritant voor hem kunnen zijn.

Iedereen heeft wat ruimte nodig, en dat betekent niet dat hij niet om je geeft, hij heeft gewoon wat tijd zonder jou en je vragen over waar hij was nodig.

Als dit allemaal niet het probleem is, dan is het misschien het ergste scenario, en dan heeft hij een nieuw iemand ontmoet, of het is gewoon voorbij tussen jullie twee, maar hij heeft niet het lef om het rechtstreeks tegen je te zeggen, dus ontwijkt hij je.

Op deze manier laat hij jou degene zijn die het uiteindelijk uitmaakt, wat hem de moeite bespaart om zich te vermannen en het zelf te doen.

Wat de reden ook is, je zult de waarheid pas te weten komen als je met je partner praat.

Maak geen overhaaste beslissingen, en zelfs als het in het slechtste geval is, is het beter om er zo snel mogelijk achter te komen en dingen te beëindigen voordat je nog meer gekwetst wordt.

Dit is wat je moet doen als hij je negeert

Wat te doen als je vriend/man je negeert

Dit Is Wat Je Moet Doen Als Hij Je Negeert

Dus wat moet je doen als een man je negeert? Wanneer je vriend of je man je negeert of als hij niet meer zo geïnteresseerd in je is als voorheen, dan is het tijd om erover te praten.

Wat te doen als hij je negeert vanwege zijn vrienden? Als hij je negeert door ervoor te kiezen tijd met zijn vrienden door te brengen in plaats van met jou, dan moet je je terugtrekken en je vriend of man een pauze gunnen.

Hoe langer je bij elkaar blijft, hoe meer je elkaar als vanzelfsprekend gaat beschouwen, en helaas is dat gewoon de natuurlijke gang van zaken.

Maar een eenvoudig persoonlijk gesprek over dit probleem kan het probleem oplossen. Laat hem weten dat je de noodzaak van vriendschap begrijpt, maar dat je je een beetje buitengesloten voelt.

Wees eerlijk en denk aan een speciale dag die jullie samen zouden kunnen doorbrengen. Eigenlijk zou dit je routine moeten worden. Wat dacht je van elk weekend een date night? Dat zal zeker de oude vlam weer laten ontsteken.

Maar als je je afvraagt wat je moet doen als hij je negeert na een ruzie, dan moet je weten dat hij tijd nodig heeft om af te koelen.

Laat hem zijn gang gaan, maar praat met hem zodra alles weer rustig is en bied je excuses aan als je iets verkeerd hebt gedaan.

Het is normaal dat je vriend of man je na een ruzie negeert als hij nog steeds boos op je is.

Wat te doen als hij je negeert door niet meer te appen? Als het appen is gestopt, dan moet je je naar je partner openstellen en hem vertellen dat je zijn lieve berichten mist.

Als dat hem er niet toe brengt je weer te appen, probeer dan eens schunnig appje te sturen – dat zal hem zeker geïnteresseerd houden.

Maar als het probleem is dat jullie zijn gestopt met praten, en als hij nog steeds niet met je wil praten als je hem ermee confronteert, dan is het misschien tijd om een therapeut te raadplegen.

Wat te doen als een man die je leuk vindt je negeert

Dit Is Wat Je Moet Doen Als Hij Je Negeert

Als je je afvraagt wat je moet doen als de man die je leuk vindt je negeert, onthoud dan dat het niet zo moeilijk zou moeten zijn met iemand die je leuk vindt. Dus misschien is het tijd om deze los te laten.

Wat je moet doen, is zijn investeringsniveau evenaren, en als hij koud tegen je is, wees dan ook koud tegen hem. Een meisje zou degene moeten zijn die een man negeert, en hij zou degene moeten zijn die jou achterna gaat.

Dus wat je moet doen als een man je negeert, is hem terug te negeren om te zien of hij echt geïnteresseerd is, want als hij dat is, dan zal hij het laten zien.

Al met al, wat te doen als een man je negeert, is jezelf toewijden aan je verlangens en je op jezelf concentreren.

Je hebt niets te verliezen, want als hij je negeert omdat hij je niet leuk vindt, dan is dat precies hoe de zaken ervoor staan, maar als hij je leuk vindt, dan zal hij stoppen om je te negeren zodra hij ziet hoe goed je het in je eentje doet.

Wat te doen als je ex je negeert

Dit Is Wat Je Moet Doen Als Hij Je Negeert

Je moet in de buurt van een ex altijd cool blijven. Als je meer dan eens per week contact met je ex hebt gezocht, wacht dan minstens een week totdat je weer contact opneemt.

Wat te doen als een ex je negeert, is het rustig aandoen. Als je eenmaal een week hebt doorgemaakt zonder contact met hem op te nemen, wacht dan nog wat langer om jezelf te bewijzen dat je het kunt.

Dit zal je helpen dat het je minder zal raken of hij wel of niet terugkomt, en je zult niet gekwetst worden als hij je aan het einde afwijst.

Als je hem een bericht stuurt, schrijf hem dan iets dat hem aan het lachen maakt en onthoud de goede tijden die jullie samen hebben gehad.

Als je niets grappigs kunt bedenken, probeer dan iets interessants en nuttigs dat hij nog niet eerder heeft gehoord, zoals hem op de hoogte stellen van een evenement.

Hé, misschien kan je hem laten weten dat zijn favoriete zanger binnenkort een concert geeft en dan nodigt hij je misschien uit om met hem mee te gaan!

Maar vergeet niet om het altijd rustig en langzaam te houden als het om contact met je ex gaat.

Wanneer loslaten en op jezelf te focussen

Dit Is Wat Je Moet Doen Als Hij Je Negeert

Als niets helpt en je man blijft je negeren en hij weigert om erover te praten, dan is het tijd om los te laten en je op jezelf te concentreren.

Het zal je huidige situatie niet schaden, maar het kan helpen omdat hij waarschijnlijk op een gegeven moment klaar zal zijn met je te negeren wanneer je erachter komt of het de onvermijdelijke breuk is of dat jullie weer bij elkaar komen.

Dus stop met geobsedeerd te zijn en concentreer je op jezelf, je zult er uiteindelijk toch achter komen wat er achter zit, en als niets van wat ik heb voorgesteld werkt, dan is focussen op jezelf eigenlijk het enige dat nog over is om te doen.

PinFlight Image