Skip to Content

Dit Is Wat Er Gebeurt Als Een Sterke Vrouw Voor Echte Liefde Haar Waakzaamheid Laat Zakken

Dit Is Wat Er Gebeurt Als Een Sterke Vrouw Voor Echte Liefde Haar Waakzaamheid Laat Zakken

Een bekend feit is dat de meeste mannen weglopen als ze horen dat een vrouw is gekarakteriseerd als sterk en onafhankelijk. Er zijn gewoon enkele kwaliteiten die sterke vrouwen hebben die mannen niet aankunnen.

Mannen met fragiele ego’s zullen zich altijd door dit soort vrouwen geïntimideerd voelen, omdat ze bang zijn dat ze ze niet aankunnen. Ze zijn bang omdat ze denken dat ze zich naast hen minderwaardig zullen voelen.

Een man zou kunnen aannemen dat een sterke vrouw koppig is, egoïstisch en dat ze niet weet wat echte liefde is. Hij zal denken dat ze egocentrisch is en dat ze alleen aan haar succes denkt.

Ze wekt de indruk dat ze moeilijk te benaderen is en dat ze hoge standaarden hanteert die ze niet zo gemakkelijk neer zal willen leggen.

Maar wat mensen niet weten is wat er gebeurt als een sterke vrouw voor echte liefde haar waakzaamheid laat zakken.

Dit Is Wat Er Gebeurt Als Een Sterke Vrouw Voor Echte Liefde Haar Waakzaamheid Laat Zakken

Wat ze niet weten is dat de meeste van deze sterke vrouwen die geen emoties lijken te hebben in het verleden zijn gekwetst door de mensen die het dichtst bij hen stonden. En het gebeurde vaker dan ze konden tellen.

Wat ze niet weten is dat deze sterke vrouw niet altijd zo was. Vroeger was ze een gevoelige, liefdevolle en zorgzame vrouw, die er klaar voor was om haar tijd en steun aan iedereen te geven.

Ze was een vrouw die geloofde dat er in iedereen iets goeds zat, een vrouw die in de kracht van liefde geloofde die alle obstakels kon overwinnen. Helaas voor haar vertrouwde ze mensen te veel.

Ze nam gewoon aan dat iedereen net als haar was en dat iedereen het goed met haar voor had.

En ze vertrouwde vooral mannen te veel. Als ze van een man hield, dan gaf ze hem haar hele ziel en zaligheid. Maar de meesten van hen waardeerden haar opofferingen en de moeite die ze voor hen deed niet.

Geen van hen waardeerde haar liefde. Dus ze bezorgden haar veel pijn – veel meer dan ze kon verdragen.

Ze bedrogen haar, manipuleerden haar, logen tegen haar, probeerden haar te veranderen en te beheersen en mishandelden haar emotioneel.

Dus, ze had er genoeg van.

Dit Is Wat Er Gebeurt Als Een Sterke Vrouw Voor Echte Liefde Haar Waakzaamheid Laat Zakken

Ze had genoeg van mensen, vooral van mannen, die haar mishandelden en die haar als vanzelfsprekend beschouwden. Ze had genoeg van degenen die haar niet verdienden, dus besloot ze de liefde op te geven en zichzelf op te geven.

Ze veranderde. Ze werd net als zij – koud en gesloten. Ze bouwde hoge muren om zich heen en besloot niemand binnen te laten.

Ze besloot op ware liefde te wachten.

Ze besloot op iemand te wachten die al haar wonden zou genezen. Op iemand die van haar zou houden zoals ze was, ook al was ze gebroken.

Op een man die haar onvoorwaardelijke liefde en steun zou geven. Ze besloot op een man te wachten die zou denken dat ze het waard was.

En als die man eindelijk komt, zal ze haar ware zelf laten zien.

In het begin lijkt ze hard to get te zijn. Maar dat betekent niet dat ze voor haar ego met hem zal spelen. Ze is alleen voorzichtig, omdat het leven haar geleerd heeft om zo te zijn.

Maar als ze besluit dat er een man is die haar waardig is, dan zal ze hem alles geven wat ze heeft.

Dit Is Wat Er Gebeurt Als Een Sterke Vrouw Voor Echte Liefde Haar Waakzaamheid Laat Zakken

Ik zeg niet dat het eenvoudig zal zijn. Hij zal geduldig genoeg moeten zijn voordat ze hem gelooft.

Deze vrouw heeft veel meegemaakt en ze zal tijd nodig hebben voordat ze voelt dat ze weer op iemand kan vertrouwen. Maar zodra ze dat doet, zal ze zichzelf volledig aan hem geven.

Hij zal hard moeten werken om haar vertrouwen te winnen. Ze heeft geleerd om niemand te vertrouwen voordat ze bewijzen dat ze betrouwbaar zijn.

Maar zodra hij haar vertrouwen verdient, zal ze hem haar leven toevertrouwen. Ze zal al haar hoop op deze man vestigen.

Hij zal tijd nodig hebben voordat ze van hem gaat houden. Ze heeft geleerd om extra voorzichtig te zijn en haar hart niet aan zomaar iemand te geven.

Maar als ze eenmaal van hem houdt, dan zal dat niet de halfbakken liefde zijn die hij gewend is. Ze zal met heel haar hart van hem houden, een manier waarop geen enkele andere vrouw ooit van hem heeft gehouden. Hij zal er geen twijfel over hebben dat hij de meest geliefde man op de planeet is.

En als dat gebeurt, dan zal alles uit het verleden de moeite waard zijn.

Ja, deze vrouw lijkt waarschijnlijk uitdagend en moeilijk te hanteren te zijn. En ja, als er een echte man langskomt, zal hij veel moeten investeren om haar voor zich te winnen.

Maar geloof me, ze weet hoe ze hem moet herkennen en ze zal hem alles en nog veel meer teruggeven.

PinFlight Image