Skip to Content

Dit Is Wat Je Vriend Irritant Vindt Volgens Je Sterrenbeeld

Dit Is Wat Je Vriend Irritant Vindt Volgens Je Sterrenbeeld

Heb je geprobeerd te vragen wat je vriend irritant vindt als het gaat om je gedrag in de relatie, en hij zei niets?

Of zei hij misschien iets als “Ik weet het niet echt”, “Er is niets dat ik nu kan bedenken”, of “Ik zou wat tijd nodig hebben om erover na te denken”?

Toen je de compatibiliteit van je sterrenbeelden controleerde – misschien zelfs voordat jullie twee begonnen te daten – zei het dat je een goede match bent als je werkt aan voeg hier iets in.

Je bent je misschien heel goed bewust van wat je vriend irritant vindt, ik bedoel, zijn lichaamstaal lezen is per slot van rekening een fluitje van een cent voor jou.

Het is je tot nu toe echter niet gelukt om erachter te komen wat hem precies dwars zit.

Ik zeg niet dat je deze dingen die we zullen noemen moet veranderen, maar dat je er meer aandacht aan moet schenken als je merkt dat je ze overdrijft.

Dus dit is wat je vriend irritant vindt op basis van je sterrenbeeld en het kan precies zijn wat je vermoedde.

Ram

Dit Is Wat Je Vriend Irritant Vindt Volgens Je Sterrenbeeld

Je grootste probleem is je jaloezie en dat is precies wat je vriend irritant vindt.

Als je vriendje een blik werpt op een ander meisje, of als hij een café uitgaat om een ​​oproep te beantwoorden, ga je er automatisch vanuit dat hij je bedriegt. Je partner niet kunnen vertrouwen en elk aspect van zijn leven willen beheersen – dat is iets dat je moet veranderen.

Ze hebben je met een reden gekozen. Meestal kan het uit het niets ruzie maken en drama creëren een persoon wegduwen. Probeer dus geen kruiden toe te voegen als ze niet nodig zijn.

Stier

Ja, koppigheid is een van de kenmerkende negatieve eigenschappen van Stier, maar in dit geval is het iets anders.

Je hebt de neiging om veel over je verleden en je exen te praten. Het is normaal dat je een liefdesleven had voordat je vriendje in beeld kwam, maar er is geen reden om het constant ter sprake te brengen.

Het is belangrijk om niet voor verrassingen te komen staan. Wees volledig transparant over je gevoelens.

Je zou niet willen dat hij je vergelijkt met een van zijn exen, dus doe hem dat ook niet aan. Het is oké om af en toe over je ervaringen uit het verleden te praten. Maar jullie werken samen aan een toekomst, dus help hem een ​​beetje.

Wat je vriend irritant vind als je Tweeling bent

Jij bent de dramaliefhebber.

Je praat graag over van alles en nog wat, waar je vriendje soms gek van wordt. Hij kan niet begrijpen waarom het belangrijk voor je is om te weten wat er in het leven van iemand anders gebeurt.

Soms ga je een beetje te ver en breng je wat giftige onderwerpen ter sprake, en dat is wat je vriend irritant vindt.

Je bent aardig en dat is een van zijn favoriete eigenschappen van jou. Maar als je begint te roddelen, kan hij zichzelf er niet van weerhouden na te denken over wat je eigenlijk achter zijn rug om zegt.

Probeer de hoeveelheid roddels en drama die je met hem deelt te verminderen. Wacht liever tot je je vriendinnen weer ziet.

Kreeft

Dit Is Wat Je Vriend Irritant Vindt Volgens Je Sterrenbeeld

Oké, we weten allemaal dat je een van de meest gevoelige en zorgzame sterrenbeelden bent die er zijn. Maar je hebt de neiging om de dunne lijn tussen bescherming en bezitterigheid te bewandelen.

Je vriend is volwassen – hij kan zijn eigen beslissingen nemen. Hij heeft echt nodig dat je geen aannames doet over wat hij zou willen zonder zelfs maar de beleefdheid om het hem te vragen.

Je humeurigheid en natuurlijke moederinstinct kunnen ervoor zorgen dat je partner zich terugtrekt. Dit komt omdat hij geen moeder nodig heeft in een relatie, toch? Let dus op deze neigingen en probeer ze onder controle te houden.

Leeuw

Het is geen geheim dat Leeuwen balanceren op de rand van narcisme. En je egoïsme kan je bij de meeste gelegenheden wegleiden van compromissen.

Het is prima dat je alle activiteiten voor je weekendtrip vooruit wilt plannen, maar overleg eerst met hem. Misschien gaat hij liever bungeejumpen dan paragliden.

Oh, en ga er alsjeblieft niet vanuit dat je vriend niet om je geeft als hij je niet meteen sms’t. Wat je ook doet, aandachtzoeker, probeer geen bevestiging van iemand anders te vinden. Hij heeft het waarschijnlijk gewoon druk en zal je zo snel mogelijk verwennen.

Wat je vriend irritant vindt als je Maagd bent

Je constante klachten en de behoefte om gelijk te hebben, irriteren je vriendje echt. Waarom moet je problemen zoeken als die er niet zijn, en waarom bekritiseer je alles en iedereen?

Hij koos jou, ongeacht je gebreken, dus breng ze niet naar voren. Gebruik ze niet als een verklaring waarom je hem wegduwt. Let ook op zijn behoeften en laat hem je af en toe ergens mee helpen.

Hij weet heel goed dat je onafhankelijk bent, maar jouw manier is niet altijd de juiste. Hoe moeilijk het ook voor je is, vraag van tijd tot tijd om zijn hulp. Geef hem het gevoel dat hij nodig is.

Weegschaal

Dit Is Wat Je Vriend Irritant Vindt Volgens Je Sterrenbeeld

Kun je voor een keer beslissen wat je wilt doen? Heb je zin in een weekendje weg, of blijf je liever bij je vriendje in de knusheid van je huis en kijk je een film?

Meestal word je echt besluiteloos en dat is wat je vriend echt irritant vindt! Je zult proberen je charme te gebruiken om uit de situatie te komen, omdat dit soms kan uitmonden in een ruzie.

Natuurlijk ben je leuk om mee om te gaan, maar begin alsjeblieft zo snel mogelijk je eigen beslissingen te nemen.

Schorpioen

We hebben uitgelegd hoe Ram-vriendinnen de gewoonte hebben om zonder reden jaloers te zijn, maar hier dubbel zoveel moeite!

Een Schorpioen-meisje zal er alles aan doen om haar man te bewijzen dat hij geen andere vrouw in zijn leven nodig heeft. Ze zal achterdochtig zijn tegenover alles wat hij doet en zal ver van rationeel denken afwijken.

Haar obsessieve karakter is aanwezig in elk onderdeel van haar dagelijks leven. Ze speelt hetzelfde nummer gerust de hele middag op repeat en ze binge watcht vier seizoenen van haar nieuwe favoriete tv-serie in slechts vier dagen.

Ja, daar heb ik het over. Doe niet alsof je nooit de deur van de hel hebt geopend, alleen maar omdat hij beleefd naar een serveerster glimlachte.

Wat je vriend irritant vindt als je Boogschutter bent

Moeten we beginnen te praten over hoe zelfverzekerd je bent of hoe snel je je verveelt?

Je kunt niet stilzitten in een pub als je favoriete nummer speelt en je zult de plek waarschijnlijk in een oogwenk verlaten. Je kunt de focus niet te lang bij de dingen houden en je hebt constant verandering nodig.

Vind je dat niet beangstigend voor iemand die zich aan je wil binden? Wat als je op een dag wakker wordt en besluit dat hij niet de ware is?

Dit soort gedrag legt veel druk op je vriendje en zorgt ervoor dat hij zich afvraagt ​​wat je nu gaat doen. Het is misschien aantrekkelijk dat je brutaal en onvoorspelbaar bent, maar dat is niet hoe je hem op de lange termijn aan je zijde zult houden.

Steenbok

Dit Is Wat Je Vriend Irritant Vindt Volgens Je Sterrenbeeld

Kwam je hier denkend hoe het langste en het slechtste deel over jou zal gaan? Daar ga je, je laat zien wat vervelend kan zijn als het gaat om je persoonlijkheid zonder zelfs maar te worden gevraagd.

Je bent altijd pessimistisch, maar toch heb je jezelf heel hoog zitten. Dat laatste is niet per se slecht, je moet het gewoon onder controle houden en hem bewijzen dat hij gewaardeerd wordt in een relatie. Je moet niet denken dat de wereld om je heen draait. De laatste keer dat ik het controleerde, bewoog de aarde om de zon.

Je pessimistische karakter kan hem soms een slecht gevoel geven, want hoe hard hij ook zijn best doet, je ziet de zilveren rand waar hij het over heeft niet. Beide mensen in de relatie moeten gelukkig en gewaardeerd zijn, toch?

Waterman

Jij bent de perfecte, we snappen het.

Je bent de slimste persoon in de kamer, je hebt altijd gelijk en iedereen lijkt je erg leuk te vinden! Zelfs als dit waar is, kan je vriend zich ergeren aan deze aspecten van jou. Je koppigheid kan hem gek maken terwijl je ruzie maakt en hij zal je laten winnen. Niet omdat je gelijk had.

Er is geen reden om hierover te liegen, je bent een van de liefste mensen en iedereen mag je. Oh, en je vindt iedereen leuk. Dit kan een probleem voor hem zijn, omdat hij altijd zal moeten vechten voor je aandacht en soms het gevoel kan hebben dat hij niet speciaal voor je is. Bewijs hem het tegendeel, wijsneus.

Wat je vriend irritant vindt als je Vissen bent

Waarom ben je nu in godsnaam van streek? Heeft hij je gecomplimenteerd en vatte je het weer verkeerd op?

Je grootste probleem is dat je te gevoelig bent. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn als het om mensen gaat, maar er is geen reden om te denken dat je vriend iets heeft gezegd of gedaan om je met opzet te beledigen. Waarom zou hij dat ooit doen als hij van je houdt?

Steek ook wat energie in de relatie. Niet alles komt voor je neus uit de lucht vallen, hoe handig dat ook klinkt. Relaties vereisen veel hard werken en twee mensen die ervoor kiezen om dag na dag bij elkaar te blijven.

Dus stop met doen alsof je geen macht over dingen hebt en ontdoe je van het denken dat iedereen met slechte bedoelingen benadert.

PinFlight Image