Skip to Content

De Meest Giftige Sterrenbeelden Op Een Rijtje (Van Meest Naar Minst Erg)

De Meest Giftige Sterrenbeelden Op Een Rijtje (Van Meest Naar Minst Erg)

De waarheid is dat giftige mensen overal om ons heen zijn, maar ze hebben zulke geweldige maskers dat het bijna onmogelijk is om ze te herkennen. Als je in astrologie gelooft, blijf dan lezen en ontdek het exacte niveau van giftigheid van elk zonneteken in deze lijst met de meest giftige sterrenbeelden, van meest naar minst erg gerangschikt.

Om een gelukkig en vervuld leven te hebben, moet je jezelf met positiviteit en mensen omringen die je energie hoger kunnen tillen.

Elimineer die energievampiers die met je hoofd proberen te rotzooien en die je mentale gezondheid schaden. Hun enige bedoeling is om je met hun giftigheid te besmetten en je leven volledig te ruïneren.

Ze kunnen het echter niet doen als jij het ze niet toestaat. Tegelijkertijd kun je ze niet tegenhouden als je ze niet kunt herkennen.

Je kunt natuurlijk proberen om naar giftige gedragspatronen te zoeken, maar het is zoveel gemakkelijker om een kijkje in de horoscoop te nemen en te zien wat het over mensen met een slechte mentaliteit zegt wiens enige doel is om overal waar ze gaan negativiteit te verspreiden.

De meest giftige sterrenbeelden op een rijtje

Ik denk dat we allemaal minstens één keer in ons leven een giftig iemand zijn tegengekomen. Je weet wel, degene die gewoon de positieve energie uit je zuigt.

Om je te helpen dat soort mensen met giftig gedrag en negatieve energie te herkennen, heb ik deze lijst met de gevaarlijkste sterrenbeelden gemaakt, het is van meest tot minst giftig gerangschikt.

Vermijd mensen die onder deze eerste zonnetekens geboren zijn, als je je innerlijke rust en je mentale gezondheid wilt beschermen.

Schorpioen

De Meest Giftige Sterrenbeelden Op Een Rijtje (Van Meest Naar Minst Erg)

GEVAAR! HOOGSPANNING! Schorpioen is als het om relaties gaat serieus gestoord.

Ze spelen graag hersenspelletjes met hun partners en ze maken ze zo gek mogelijk.

Ze zijn de ultieme meesters in hersenspoeling, dus na een paar ‘sessies’ met je Schorpioen zul je waarschijnlijk je familie vergeten en je alleen aan hen wijden.

Ze zullen nooit om je behoeften geven of om de mensen van wie je houdt.

Ik hoop alleen dat je je op tijd realiseert dat je met een verdomde controlfreak aan het daten bent en dat je zo snel mogelijk van ze af zult moeten komen.

Tweeling

Tweeling is slechts om één reden giftig. Ze weten gewoon niet wat ze in het leven willen en als er een probleem is dat ze moeten oplossen, dan zullen ze de gemakkelijkste manier kiezen om het te doen.

Als ze een relatie hebben, dan zullen ze doen alsof alles in orde is, zelfs als dat niet zo is, dan krijg je midden in de nacht een boze app waarin staat dat jij de schuldige bent aan alles wat er is gebeurd.

Ze hebben eenvoudigweg geen controle over hun reacties en ze doen dingen impulsief.

Als je met een Tweeling aan het daten bent, dan zullen ze je leven waarschijnlijk tot een hel maken door constant te vragen of je vreemdgaat of dat je iets met die knappe collega van op kantoor hebt.

Zulke vragen zullen je gek maken en je zult ze vanwege te veel druk moeten verlaten. Dus, de volgende keer dat je een Tweeling ontmoet, denk er dan maar twee keer over na om zijn suggestie te accepteren om op een tweede date te gaan.

Stier

De Meest Giftige Sterrenbeelden Op Een Rijtje (Van Meest Naar Minst Erg)

Dit teken is door controle geobsedeerd en als ze een relatie hebben, dan moeten ze voor elk detail zorgen.

Als je met een Stier aan het daten bent en je hebt wat tijd nodig om alleen te zijn, dan zullen ze dat nooit toestaan.

Ze moeten gewoon de hele tijd bij je zijn, zodat ze al je bewegingen kunnen controleren.

Ze weten dat je leuk en gemakkelijk in de omgang bent en dat elke man graag bij je zou willen zijn.

Het lijkt erop dat doordat Stieren zo onzeker zijn dat ze het leven voor alle andere mensen om hen heen erger willen maken.

Hun liefdesrelaties slagen nooit en in de meeste gevallen is het hun eigen schuld.

Dus als je met een Stier uitgaat, wees dan voorzichtig met wat je in het bijzijn van hen zegt of doet, omdat ze het meest gecompliceerde scenario in hun hoofd kunnen vormen en jou van alles de schuld kunnen geven.

Steenbok

Dit teken is als het om relaties gaat erg intelligent. Ze laten in het bijzijn van hun partner hun echte gezicht zien, maar ze doen zich in het openbaar als iemand anders voor.

Als je met een Steenbok aan het daten bent, onthul dan nooit al je geheimen, want die zullen ze tegen je gebruiken.

Ze kunnen gewoon niet accepteren dat je mooier of succesvoller bent dan zij.

Als iets niet gaat zoals ze willen, dan zullen ze de hele dag gespannen zijn totdat ze krijgen wat ze willen.

Al met al gedragen Steenbokken zich vaak als kinderen en het is echt moeilijk om een stabiele relatie met hen te ontwikkelen.

Leeuw

De Meest Giftige Sterrenbeelden Op Een Rijtje (Van Meest Naar Minst Erg)

Leeuw zal altijd doen alsof hij het enige slachtoffer in je relatie is en dat je hem verwaarloost.

Maar de echte waarheid is dat je wat tijd alleen nodig hebt, omdat ze je verstikken met al hun vragen over je leven.

En ja, alle vragen hebben een negatieve connotatie. Als je een relatie met Leeuw hebt, dan willen ze dat je alleen oog voor hen hebt. Ze zullen jaloers zijn op elke man die nadert en die ‘Hallo’ zegt.

Het is omdat mensen die onder dit vuurteken zijn geboren zo onzeker zijn en je alleen voor zichzelf willen hebben.

Wees er ook op voorbereid dat ze jaloers zullen zijn op je collega’s, omdat je meer tijd met hen doorbrengt dan met je Leeuw (ik moet toegeven, dit is een beetje eng).

Het is dus aan jou of je ze weer op het goede spoor zet of bij hem weggaat, want soms is het beter om te laten wat kapot is dan om het te repareren.

Ram

Net als alle andere tekens hierboven, heeft Ram ook enkele giftige persoonlijkheidskenmerken die mensen gemakkelijk kunnen wegjagen.

De meeste astrologen zijn het erover eens dat Ram een van de krachtigste en meest dominante tekens van de dierenriem is. Dat kan als een van hun positieve persoonlijkheidskenmerken worden gezien, maar dat is niet het geval als het om hun liefdesleven gaat.

Hun egocentrisme en narcisme kunnen soms erg vervelend zijn en het kan bij het onderhouden van een gezonde relatie met een ander mens een enorm obstakel zijn, zelfs als ze een ongelooflijke compatibiliteit met die persoon delen.

Ze besteden niet zoveel aandacht aan hun partner als zou moeten, omdat ze denken dat zij de enigen zijn die het verdienen om altijd in het middelpunt van de belangstelling te staan. Als je dus met een Ram uitgaat, wees er dan op voorbereid om van tijd tot tijd verwaarloosd te worden.

Boogschutter

De Meest Giftige Sterrenbeelden Op Een Rijtje (Van Meest Naar Minst Erg)

Een van de meest prominente persoonlijkheidskenmerken van Boogschutters is dat ze erg vriendelijk en gemakkelijk in de omgang zijn. Ze weten gewoon hoe ze ervoor kunnen zorgen dat andere mensen zich bij hen op hun gemak voelen.

Het is echter niet allemaal rozengeur en maneschijn als het om het daten van een persoon gaat die onder dit sterrenbeeld is geboren. Hoewel ze niet zo giftig zijn als Tweelingen of Schorpioenen, hebben ze ook negatieve eigenschappen die tot giftig gedrag kunnen leiden.

Boogschutters staan bekend als aandachtzoekers en samen met opschepperig zijn, is dat de eigenschap die mensen om hen heen boos kan maken.

Boogschutters zijn behoorlijk vergevingsgezind, maar zelfs nadat je hun vergeving hebt gekregen, zul je ze je fouten nooit laten vergeten. Ze zullen over een paar kleine, niet zo belangrijke dingen wrok koesteren, maar ook over een aantal grote en veel te belangrijke dingen.

Maagd

Het belangrijkste dat je over Maagden moet weten, is dat ze gepassioneerd zijn over alles wat ze in het leven doen. Helaas zorgt het ervoor dat ze soms de grens overschrijden.

Hun koppigheid maakt ze soms onmogelijk om mee om te gaan. Ze hebben hun eigen kijk op de dingen en er is niemand die hen van het tegendeel kan overtuigen. Ze zullen zelfs zo ongeveer alles doen om je te bewijzen en te overtuigen dat ze gelijk hebben.

Ook al zijn ze zich er niet van bewust, ze kunnen behoorlijk kritisch over de persoon zijn met wie ze aan het daten zijn. Ze maken grove opmerkingen en beoordelen bijna elke beslissing die hun partner neemt.

Eerlijk gezegd denk ik echt dat het alleen komt, omdat ze openhartig en genadeloos eerlijk zijn. Het is niet omdat ze de persoon van wie ze houden pijn willen doen. Wees echter voorbereid om over je besluitvormingsproces en resultaten een hele reeks negatieve opmerkingen te krijgen.

Kreeft

De Meest Giftige Sterrenbeelden Op Een Rijtje (Van Meest Naar Minst Erg)

We kennen Kreeften allemaal vanwege hun overdreven emotionele, zachte en vriendelijke persoonlijkheid. Net als alle andere astrologische tekens hebben Kreeften echter ook een duistere kant.

Dit astrologische teken staat bekend als een emotionele manipulator en dat is precies een van hun meest giftige persoonlijkheidskenmerken.

Dit sterrenbeeld is ook erg humeurig, wat voor hun partner erg frustrerend kan zijn. Je moet altijd voorzichtig met ze omgaan, omdat ze gemakkelijk beledigd worden en je gewoon niet weet hoe je het moet vermijden.

Een ander kenmerk van Kreeften is dat ze geboren zeuren zijn. Ze hebben die negatieve focus op wat hun partner NIET doet en helaas kunnen ze dat niet zo gemakkelijk beïnvloeden of veranderen.

Waterman

Nou, om eerlijk te zijn, zijn Watermannen giftig, maar vooral voor zichzelf. Ze zijn pessimistisch, verstrooid en ongeduldig. Deze giftige eigenschappen kunnen hen meestal schaden.

Ze werken hard en zijn zeer intelligent. Ze hebben echter manipulatieve neigingen (vooral in romantische relaties) en met hun intellectuele capaciteiten zal hun partner niet eens merken dat ze gemanipuleerd worden.

Hun ergste karaktertrek is hun woedeproblemen. Wanneer een Waterman boos op je wordt, dan kunnen ze je echt doen rillen van angst.

Weegschaal

De Meest Giftige Sterrenbeelden Op Een Rijtje (Van Meest Naar Minst Erg)

Geregeerd door Venus, staat dit teken vooral bekend als het teken van balans en harmonie. Hoewel ze niet zo gevaarlijk zijn, hebben weegschalen ook enkele giftige eigenschappen.

Hun besluiteloosheid is beslist een eigenschap die mensen kan wegjagen. Om eerlijk te zijn, houdt niemand van mensen die met zelfs de kleinste en niet-belangrijke beslissingen worstelen.

Weegschalen staan ook om hun wraakzuchtige karakter bekend. Ze zijn gewoon wraakzuchtig en zullen elke keer dat ze hen iets slechts aandoen wraak nemen op hun partner.

Als ze een romantische relatie hebben, dan hebben ze ook de behoefte om hun partner te controleren, wat voor de andere kant behoorlijk frustrerend kan zijn.

Vissen

Vissen worstelen met vertrouwensproblemen en dat maakt het voor hen te moeilijk om een hechte relatie met een andere persoon op te bouwen en te onderhouden.

Twee van de persoonlijkheidskenmerken van Vissen die ze een beetje giftig maken, zijn dat ze pessimistisch en escapistisch zijn. Elke keer dat je relatie een moeilijk punt bereikt zullen ze zich terugtrekken.

Samen met Boogschutters staan Vissen ook als de grootste wrokhouder van de dierenriem bekend. Helaas leidt dat er alleen maar toe dat ze wat negatieve gevoelens in hun relaties brengen.

Ten slotte

Als je een leven zonder drama wilt, dan moet je giftige mensen met een slechte mentaliteit uit je leven bannen of in ieder geval proberen ze te vermijden.

Met behulp van de horoscoop en deze gids over de meest giftige sterrenbeelden, van meest naar minst gerangschikt, kun je die mensen herkennen die je alleen met hun diep ongezonde, giftige gedrag willen besmetten.

Blijf bij hen in de buurt op je hoede en laat ze je op geen enkele manier beïnvloeden. Probeer het belangrijkste in je leven, je innerlijke rust, te behouden.

Neem het vermijden van giftigheid op in je zelfzorgroutine en je zult zien hoe het je leven ten goede zal veranderen… En voor altijd.

PinFlight Image